DeadlyPollution Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Evo nekih po meni 15 najboljih ove godine: Alcest - Les Voyages de L'ame Anaal Nathrakh - Vanitas Asphyx - Deathhammer Behexen - Nightside Emanations Denial of God - Death and Beyond Desaster - The Arts of Destruction Enslaved - RIITIIR Kreator - Phantom Antichrist Marduk - Serpent Sermon Mgla - With Hearts Toward None Overkill - The Electric Age Paradox - Tales of the Weird Testament - Dark Roots of Earth Wintersun - Time I Woods of Ypres - Woods V - Grey Skies & Electric Lights Quote
LotusEater-- Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Mislim da Destruction ne treba smatrati razocarenjem s obzirom da smo navikli na (ne)kvalitet njihovih poslednjih radova. imas pravo, ali ono... los je album, pa zasto da ne ode na spisak. @Grob: isto sam se i ja pitao kada sam video tvoju listu, a i skontao sam da su nam se misljenja poklopila na raznim temama, pa i nije cudo sto ispade ovako. Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Bong - Mana-Yood-Sushai Ako je ovo metal,onda neka se metal tera u picku materinu. Quote
Divlji Tigar Posted December 31, 2012 Author Report Posted December 31, 2012 Psychedelic Drone/Doom Metal http://www.metal-archives.com/bands/Bong/3540275975 Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Psychedelic Drone?!?!?!?!? :haha: :haha: Sta je to koji kurac? Ovo ko da je Branko Rogosic pisao. Lakrdija jebote. 1 3 Quote
kuruz Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Grobodanu oduzeti zvanje stuba foruma zbog ovih pederluka. Quote
Bourbon Princess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Psychedelic Drone?!?!?!?!? :haha: :haha: Sta je to koji kurac? Ovo ko da je Branko Rogosic pisao. Lakrdija jebote. lupaš lemi Edited December 31, 2012 by Bourbon Princess Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Lupa onaj ko izmislja te "pravce". 1 1 Quote
Bourbon Princess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 malo preteruješ. ako ti se ne dopada, uošte ne mora da znači da je sranje ili lakrdija. Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 malo preteruješ. ako ti se ne dopada, uošte ne mora da znači da je sranje ili lakrdija. Ja nisam ni rekao da je sranje.Ne moze da mi se ne dopada kada nisam ni cuo.Komentar se odnosio na "muzicki pravac",lakrdija i proseravanje. 1 1 Quote
Angelystor Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Ne znam da l' su gori ovi sto misle da treba da postoje samo 3 osnovna metal pravca ili ovi sto 'oce da slusaju samo pravce koji su nastali u poslednje 3 godine. Yumetal vazda bio mesto za takmicenje u ogranicenosti. 11 1 Quote
Oak Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Pa u pravu je Lemmy, toliko banalnih NAZIVA žanrova postoji da je to smešno, ali jbg mora se etiketirati radi lakše upotrebe. Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Ne znam da l' su gori ovi sto misle da treba da postoje samo 3 osnovna metal pravca ili ovi sto 'oce da slusaju samo pravce koji su nastali u poslednje 3 godine. Yumetal vazda bio mesto za takmicenje u ogranicenosti. A naravno ti si negde izmedju i jedini si pametan.Takvi kao ti su zaista najgori...jer misle da su popili svu pamet sveta. Edited December 31, 2012 by lemmy sixx Quote
Bourbon Princess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Ja nisam ni rekao da je sranje.Ne moze da mi se ne dopada kada nisam ni cuo.Komentar se odnosio na "muzicki pravac",lakrdija i proseravanje. pa takav je kakav je , jbga realno, dato je najbolje moguće objašnjenje onog šta jeste. Psihodelično zujanje Opet nema nikakvog prosera u tome. Quote
Bourbon Princess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Pa u pravu je Lemmy, toliko banalnih NAZIVA žanrova postoji da je to smešno, ali jbg mora se etiketirati radi lakše upotrebe. stoji! Ima ih toliko da na kraju ne znaš šta je više šta. loliša Edited December 31, 2012 by Bourbon Princess Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Ako nista drugo,pozitivna stvar u svemu tome je sto zahvaljujuci tom katakterisanju nikada necu poslusati tako nesto. Quote
Bourbon Princess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 e to je već tvoja stvar Quote
chess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 ma bendovi tako etiketiraju sebe da bi kao na oko bili egzoticni.. sviramo post shoegaze atmospheric metal a realnost je da sviraju black metal Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 neko evoluira neko stagnira Ako je slusanje jebene muzike neki relevantan faktor,onda ti se poserem po toj evoluciji. Quote
kuruz Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 зато Лени не еволуира, него је и даље на нивоу примата 3 1 Quote
Bourbon Princess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Ako je slusanje jebene muzike neki relevantan faktor,onda ti se poserem po toj evoluciji. pa ono..i jes i nije. toliko dobre muzike ima, što nove što stare, da meni dođe žao kad vidim da neko sluša godinama samo dva tri benda i tvrdi da je to do jaja i da ne postoji ništa dalje. Edited December 31, 2012 by Bourbon Princess Quote
kuruz Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Лемију смо сви до јаја, пошто има 2.05 Quote
Lou Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Psychedelic Drone?!?!?!?!? :haha: :haha: Sta je to koji kurac? Ovo ko da je Branko Rogosic pisao. Lakrdija jebote. Hteo sam da ti objasnim da je drone metal određen kao žanr već dvadeset godina, ali onda sam pomislio da ti verovatno nije jasna ni "psychedelic" odrednica, te je najbolje da te prepustim svemoćnom pretraživaču Interneta. Inače, ako si do onog prvog posta o tome da li je to metal ili ne došao istraživanjem svakog od bendova sa liste, čestitam ti, jer malo ljudi to radi i potrudi se. Edited December 31, 2012 by Lou Quote
Recommended Posts