lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Odredjen je kurac tvoj,ne lupetaj gluposti.Ajde se prestani praviti pametan,smaras vise sa tim izigravanjima nekoga kvazi intelektualca. зато Лени не еволуира, него је и даље на нивоу примата Dokle god je vrhunac tvog postojanja dernjanje po tribinama,skakanje po autobusima i lomljenje vilice tokom sukoba dva copora,mislim da nemas pravo karakterisati nekoga kao primata.Mogao bi malo da razmislis o svojim postupcima. 3 Quote
Lou Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Lepo je što ne umeš da razgovaraš, nego samo da prozivaš kada si nadjačan. Quote
chess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 daj brate odjebite sa prozivanjima koji vam je kurac, mnogo ste negativni metal album godine mi je pig destroyer - book burner i sviraju death grind art modern production metal 1 1 Quote
kuruz Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Dokle god je vrhunac tvog postojanja dernjanje po tribinama,skakanje po autobusima i lomljenje vilice tokom sukoba dva copora,mislim da nemas pravo karakterisati nekoga kao primata.Mogao bi malo da razmislis o svojim postupcima. више волим да скачем по тролејбусима Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Lepo je što ne umeš da razgovaraš, nego samo da prozivaš kada si nadjačan. Ajde stvarno prestani kenjati.Sa seratorima kao sto si ti ni ne treba razgovarati,vec samo ih prozivati. више волим да скачем по тролејбусима A sinobusima? 1 Quote
kuruz Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 то иде сувише споро ал је зато воз права ствар, још кад стане у тунелу, па цела композиција дивља у мраку, то је милина Quote
Lou Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Ajde stvarno prestani kenjati.Sa seratorima kao sto si ti ni ne treba razgovarati,vec samo ih prozivati. Kako li tek treba sa takvim kao što si ti... Ljudi ti i pre mene kažu u čemu je fora, ja ti kažem da to što ne znaš za žanr ne znači da ne postoji; još kažem da, ako si sam pronašao kako bend zvuči i onda izneo mišljenje, da je to odlično i ti meni kažeš da lupam, da se pravim pametan i da "izigravam kvazi intelektualca" (što je samo tvoj omašaj, jer niko ne izigrava izigravanje intelektualca). To mnogo govori o tebi - kada svi (ne samo ja) pričaju ok sa tobom, a ti prozivaš. Razmišljanje o postupcima je mnogo potrebnije tebi nego Kuruzu. Quote
Talvi Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 31. decembar, pola 8 uveče. volim ovaj forum Quote
truliandedzombileš! Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 daj brate odjebite sa prozivanjima koji vam je kurac, mnogo ste negativni koj je tebi kurac? ko da si od juče na forumu 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Psychedelic Drone, psyhodelic je pridev, znaci to nije zanr, ostao je drone samo je nesto dodato i to se opisuje tim pridevom. Kao npr. technical death i old school death. To nisu novi pravci, sve je to death. 1 Quote
chess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 koj je tebi kurac? ko da si od juče na forumu nisam al do jaja me smaraju ovakve stvari, tipa ko je jaci na internetu i ko je pametniji, mislim ima li vece gluposti od toga... ne znam ni sto uopste komentarisem ovde ista, prozivajte se kad ste debili, pokusavate da dokazete nekom nesto na forumu, ljigavo je Quote
Lou Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Imaš nisku toleranciju na raspravu, primetio sam i ranije. Quote
truliandedzombileš! Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 nisam al do jaja me smaraju ovakve stvari, tipa ko je jaci na internetu i ko je pametniji, mislim ima li vece gluposti od toga... ima da glumiš budistu na jumetalu Quote
kuruz Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 знамо да Леми није паметнији а да је Срета најјачи Quote
chess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 a jumetal treba da predstavlja sta? Quote
lemmy sixx Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Kako li tek treba sa takvim kao što si ti... Ljudi ti i pre mene kažu u čemu je fora, ja ti kažem da to što ne znaš za žanr ne znači da ne postoji; još kažem da, ako si sam pronašao kako bend zvuči i onda izneo mišljenje, da je to odlično i ti meni kažeš da lupam, da se pravim pametan i da "izigravam kvazi intelektualca" (što je samo tvoj omašaj, jer niko ne izigrava izigravanje intelektualca). To mnogo govori o tebi - kada svi (ne samo ja) pričaju ok sa tobom, a ti prozivaš. Razmišljanje o postupcima je mnogo potrebnije tebi nego Kuruzu. Ako ti o meni donosis sud na osnovu postova na pisljivom internet forumu,onda se zaista trebas zapitati o stanju svoje svesti. Palim na docek. CAO,CAO PUSITE KURAC! POZDRAV MOJOJ BRACI KUMU,RADMIZU,EFENBERGU,BLAGOJU,SLOBI,LALOVICU,GROBU BEZ DNA,SRETI,DUKLJANINU ITF-U I SVIMA SA SPORTA KOJI NISU ANONIMUSI! TAKODJE,POZDRAV SISUSU I SNAJKI! ZIVELI! SVI OSTALI,CUCLAJTE JAJA SULTANU,DZANKERI! Edited December 31, 2012 by lemmy sixx 1 1 Quote
Lou Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Ako ti o meni donosis sud na osnovu postova na pisljivom internet forumu,onda se zaista trebas zapitati o stanju svoje svesti. Ako ti menjaš ponašanje na internetu forumu, imaš jak problem. Quote
truliandedzombileš! Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 a jumetal treba da predstavlja sta? u najmanju ruku mesto na kome čovek može na miru, argumentima da pokopava ovog džibera lenija, bez da mu ti kenjaš. u najmanju ruku, mesto na kome ljudina, krajišnik i srbin lemi jebe matere ovim džankerskim degenericima izrodima i ldpovcima, bez da mu ti kenjaš nešta. Quote
Havočka Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Ja se ove godine nisam ubila od slušanja, al' evo mojih obzervejšna 1. WoY-GS&EL ~ ubedljivo album godine, da nema green albuma rekla bih i najbolji album benda koji mi je za kratko vreme postao omiljeni i koji nikada neću prežaliti 2. Gojira-LS ~ sjajan iako ne znam da li će ikada išta (što njihovo, što tuđe) nadmašiti zvuk sa tWoAF 3. Katatonia-DEK ~ koliko god da je bio razočarenje u početku, zavoleh i ovaj 4. StS-EF&BB ~ prejebena albumčina 5. Xandria-NE ~ ovo je za mene svojevrsni 'povratak korenima', prelepa produkcija, sjajan vokal, fine catchy melodije, za svoj žanr ima sve potrebno i nadmašili su sami sebe, željno iščekujem sledeći Nemetal Baroness, toliko puta obrnut da nema dalje, preterano dobar album, nema lošu stvar Swans, objašnjava kao i yvrk, nema šta mnogo da se filozofira Razočarenje decenije je sonata arctica, neoprostivu stvar su uradili. Quote
LetTheMetalFlow Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 My Top Albums in 2012 Hour Of Penance - Sedition Spawn Of Possession - Incurso Grave - Endless Procession Of Souls Kreator - Phantom Antichrist Destruction - Spiritual Genocide Testament - Dark Roots Of The Earth Crusher - Endless Torment Game Over - For Humanity Paradise Lost - Tragic Idol My Dying Bride - A Map Of All Our Failures Resurgency - False Enlightenment Decomposed - Decomposed Eroded - Engravings Of A Gruesome Epitaph Puteraeon - Cult Cthulhu Nile - At The Gate Of Sethu Dust Bolt - Violent Demolition Katatonia - Dead End Kings Arkaik - Metamorphignition Soen - Cognitive Ihsahn - Eremita Master - The New Elite Flayed Disciple - Death Hammer Kamelot - Silverthorn Blood Mortized - The Key To A Black Heart Threshold - March Of Progress Ophidian I - Solvet Saeclum Skeletal Remains - Beyond The Flesh Jeff Loomis - Plains of Oblivion Inanimate Existence - Liberation Through Hearing Ataraxy - Revelations Of the Ethereal The Foreshadowing - Second World Quote
Sisus Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Aj, pa srećna vam svima nova godina. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 u najmanju ruku mesto na kome čovek može na miru, argumentima da pokopava ovog džibera lenija, bez da mu ti kenjaš. u najmanju ruku, mesto na kome ljudina, krajišnik i srbin lemi jebe matere ovim džankerskim degenericima izrodima i ldpovcima, bez da mu ti kenjaš nešta. Napokon neko ko je rekao sustinu. Quote
Recommended Posts