Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kuhinja :D

Ruska salata, rolat od svinje, preliv od pečuraka, čorba od pečuraka, kiflice sa širom, pita od zelja, krompiri sa lukom, torta od piškota i čokolade i da se gleda From Dusk Till Dawn i igraju heroji i sve u redu

Blago tvom mužu, jebeš ženu koja beži od šerpe, alal vera.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sada evo radim do pola 12. Idem na sprat na koktel pa pravac Boskovic kraj kod bas coveka koji se preziva Boskovic po prase. Poneo sam savolj da ga smestim. Popodne dolaze moji na rucak, a uvece ce doci neka ekipica jer me mrzi da pijem sam, a zeni dovoljno jedno pivo ili vino da poludi.

• Downvote 1
Posted

keva joj donela ne seri..

jok ona je pravila

D:

Slagala sam samo za tortu, dragi je pravio tortu

Nisam ni znala koliko mi vremena treba da sve uradim

Ostala jos corbica i krompirici veceras posle posla ^^

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Kaki je :wub: koji će ti žena, jebeš ih.

Ae odoh da se napijem, da nam zatvore yum u novoj godini pa da svi postanemo normalni ljudi. Goreće Srbija goreće Beograd.

• Upvote 1
Posted

Samo hrabro, Johnnyzzz. Kazu da je brak ionako sranje, spoznaja da i zene kake je straobalno teska.

Ja odoh sad da ne postujem malo, u nadi da cete pomislit da slavim nedje.

Slusajte Prog, ali onaj pravi, nehefestovski. Ili Black - "Comedy" album, kao ja sad.

Volim vas skoro sve.

• Upvote 6
Posted (edited)

Samo hrabro, Johnnyzzz. Kazu da je brak ionako sranje, spoznaja da i zene kake je straobalno teska.

Ja odoh sad da ne postujem malo, u nadi da cete pomislit da slavim nedje.

Slusajte Prog, ali onaj pravi, nehefestovski. Ili Black - "Comedy" album, kao ja sad.

Volim vas skoro sve.

JeR volis i mene ili si me zamrzeo zbog onog na temi o HEFESTU?

Edited by Lord Iffy Boatrace
Posted (edited)

Zamrzio? Ti si super lik.

Samo ljubav. <3

Tako je brate,KONTAMO SE!!!

Neka ti Nova Godina obasja dušu, ispuni je najdivnijim osećanjima i neka ti Bog podari sve što NEMAŠ, a ŽELIŠ i sačuva sve što IMAŠ i VOLIŠ! Srećna ti Nova brate!!!

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...