chess Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 jutros negde posle 4 uzeli da cepamo ovo na soniju, koji blast from the past. živci mi otišli u kurac. JAO NAJJACE!!! 1
HeLLsarma Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 jutros negde posle 4 uzeli da cepamo ovo na soniju, koji blast from the past. živci mi otišli u kurac. Kakav kult. :-D Ja se setim Crossfire igre sad. :-D Mocna vremena bila dok smo bili klinci,samo da juris za loptom,dzojstikom i slatkisima. :-D Sad jurim za pivom,igram Dotu2 al uskoro sam pred zenidbom. Kewl. :-D
Night's Blood Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 jutros negde posle 4 uzeli da cepamo ovo na soniju, koji blast from the past. živci mi otišli u kurac. Cisto da bude jos jednom na ovoj strani.
Talvi Posted January 1, 2015 Report Posted January 1, 2015 nedavno sam baš pičio te autiće sa sege ali je ugašen sajt zbog kopirajta i sranja, moraću opet naći gde ima
Vic Rattlehead Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 U pičku materinu! Gdje sad tražiti AceStream linkove?
Fapril ethereal Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 pitaj Groba on ima dosta linkova,on to skuplja
Recommended Posts