salebghouse Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Čitao sam jednu idiotsku recenziju, da je ovo u stvari feministički film i da je Mad Max sporedni lik, i kako su mu oduzeli muškost. Boli me paja za nju, ali mi smešno da neki uber geekovi rejdžuju oko takve stvari. Gde god sam pogledao neki kratak isečak iz recenzija samo hvalospevi. Držim fige da sledeće nedelje odem u bioskop i budem iznenađen barem jednim blokbasterom. citao sam je i ja. ma neka budala napisala gluposti i to je sve. a nije ni lose sto je (jos) malo promenjen fokus, na mene je recimo u trecem delu jaci utisak ostavila tina tarner od maksa Quote
imaginos Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 mrzim 3d, totalno nepotrebno u filmovima i jos uvek su na nivou da vidis tri ravni dubine a ne pravi 3d. jedini film koji sam gledao gde 3d ima smisla je gravity (koji je kao film ocajan, ali je vizuelno do jaja). fury road se naravno gleda 2d. Quote
Џрк Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 jedva cekam da vidim ovo, Hardi mi je jedan od najjacih glumaca Quote
imaginos Posted May 17, 2015 Report Posted May 17, 2015 film je vrh, gledace se jos koji put. prvi takav film u posednje vreme u kojoj kadrovi ne traju po 5 nanosekundi, vec lepo moze da se vidi akcija. Quote
ShinigamY Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 Jedino to, dobra akcija i dobri kadrovi. Scenario kurchina. Od Poludelog maxa samo njegove fleshbek scene (sto je skroz do jaja btw, bolje nego Gibson), ali njegova uloga u celom filmu je go kurac realno, bolje da se film zvao Furiosa, Fury Road ... Ne znam, ocekivao sam makar neku osnovnu pricu, a ne ovu obicnu jurnjavu pustinjom zbog picaka, al' ajd', sva ova akcija i do jaja scene su nadoknadili. 2 Quote
Мајор Гашпар Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Фантазија. Уср'о сам се колико су добре сцене јурњаве. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Gledam postere i samo zamisljam novu generaciju figurica koju ce prodati starijim "klincima". U sustini sve ove slike i posteri, deluju poprilicno jeftino. Stoga i nemam neka ocekivanja da ce film nesto novo da unese u svoj zanr. Ne i nije uneo. Ne i nije. Quote
Captain Spaulding Posted May 20, 2015 Author Report Posted May 20, 2015 Jako dobro snimljen i atraktivan film! Quote
Captain Spaulding Posted May 20, 2015 Author Report Posted May 20, 2015 Lece meci i automobili, pescana oluja na vratima a gitarista svira svoju rapsodiju i boli ga kurac. Apsolutni hit Quote
Doom Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 Da okacim i ovde: Fury Road Theory - "Who Killed The World?" Four Horsemen [spoilers] Inace film je odlican, uprkos manama kojih ima. Quote
Berliner Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 Фантазија. Уср'о сам се колико су добре сцене јурњаве. prejako je sto su koriscena ona obvious ubrzavanja kao u prva dva dela Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 (edited) Ovo je teško sranje od filma,da imam deset godina,pa bi mi se i svido.al ovo nema veze sa maxom.mel gibson je zaista bio dilea u filmu.ovaj je tupavi bolid.gledam neku južnoafrićku kućku,kako glumi ludilo. idemo,u zelenilo.aaaa!rokaj snimaj!ćekaj-ne postoji zelenilo,idemo nazad!i brže se vrate nego gde su pošli. i smrt besmrtnog đoa ili ti tuk katera (mošda) je nešto najgluplje ikad urađeno s glavnim negativcem. idu da jure gorivo,s onim krntijama što jedu gorivo ko alvu,ćudi me da uopšte mogu igde i naći gorivo. šta je poenta filma...babe s pumparicama,i trudnica u poodmaklom stanju,sa trudovima što skaće ko indijana đons,i pobesneli maks što se ponaša ko izgubljen u svemiru.i ponaša se ko zadnja pićka.zajebo je i indijanu đonza s onim sakrivanjem iza drvenceta dok oni manijaci rešetaju na sve strane.indi je bar imo veće šanse u frižideru. e,da.to sto ima te ocene pićke materine na imdb 8,9,10...pola ocena buđi crew iz filma.dobiju neku nadnicu,i onda buđe ocene i pišu recemzije,kao sve do jaja.a realno.scenario ovde je prisutan ko i klimaterićna kućka kad joj prdne da se usere usred prodavnice. Edited May 22, 2015 by Razbijač-NAAĆI 1 Quote
VoivodBG Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 hajp je opravdan. osetio sam ponovo emociju naspram filma, i to u 3d-u, unutar bioskopa. Quote
Berliner Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 (edited) Ovo je teško sranje od filma,da imam deset godina,pa bi mi se i svido.al ovo nema veze sa maxom.mel gibson je zaista bio dilea u filmu.ovaj je tupavi bolid.gledam neku južnoafrićku kućku,kako glumi ludilo. idemo,u zelenilo.aaaa!rokaj snimaj!ćekaj-ne postoji zelenilo,idemo nazad!i brže se vrate nego gde su pošli. i smrt besmrtnog đoa ili ti tuk katera (mošda) je nešto najgluplje ikad urađeno s glavnim negativcem. idu da jure gorivo,s onim krntijama što jedu gorivo ko alvu,ćudi me da uopšte mogu igde i naći gorivo. šta je poenta filma...babe s pumparicama,i trudnica u poodmaklom stanju,sa trudovima što skaće ko indijana đons,i pobesneli maks što se ponaša ko izgubljen u svemiru.i ponaša se ko zadnja pićka.zajebo je i indijanu đonza s onim sakrivanjem iza drvenceta dok oni manijaci rešetaju na sve strane.indi je bar imo veće šanse u frižideru. e,da.to sto ima te ocene pićke materine na imdb 8,9,10...pola ocena buđi crew iz filma.dobiju neku nadnicu,i onda buđe ocene i pišu recemzije,kao sve do jaja.a realno.scenario ovde je prisutan ko i klimaterićna kućka kad joj prdne da se usere usred prodavnice. sarliza je kul pravi dobre face samo nesto ne volim da je slusam kad prica, ima gejast glas hardi odradio vrhunski, ocekivano. mada ima glupih replika. nije mi najjasnije kad ima onaj kurac na licu pa umesto da prica pusta neke zvukove, a moze da prica (suvo mu grlo kapiram, to ono kad naleti na zene). radnja je tacno kakva treba da bude. prva dva mad maksa su slicno pravolinijska (drugi pogotovo), jedino treci koji je pritom i jedini bezvezan nije. gorivo mogu naci u susednom gradu koji vadi naftu. onaj people eater je vladar tog grada. tri vladara su u savezu, a ovaj sto pravi hranu i vodu izgleda da je glaviji od druge dvojice (logicno). ne znam sta ti fali sa njegovom smrcu. vidi se od starta da nije fajter. u ulozi fajnal fajtera je onaj nabildani sin riktus, on je super. kad besan puca onako kao srbin u vazduh je najbolji. trudnica je super, nemas pojma. kad je poslednji put u jednom blokbasteru nastradala trudnica sa sve bebom? deo sa drvetom i onim mahnitim pucanjem me jedini smorio malo od sve akcije, fakat. Edited May 22, 2015 by Face Of Melinda Quote
Face Of Melinda Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Ej koristite spoilere, ima nekih koji nisu gledali film... Quote
VoivodBG Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 zajebite to. no, da razbijemo predrasude, da nešto tokom filma nije bilo stvarno ili ne daj tobože 3d . Quote
VoivodBG Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 gitarista dobio svojih 5 minuta slave. http://www.buzzfeed.com/adambvary/the-doof-warrior-max-max-fury-road?bffb&utm_term=4ldqpgp#.cvqeoe8ap Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 (edited) sarliza je kul pravi dobre face samo nesto ne volim da je slusam kad prica, ima gejast glas hardi odradio vrhunski, ocekivano. mada ima glupih replika. nije mi najjasnije kad ima onaj kurac na licu pa umesto da prica pusta neke zvukove, a moze da prica (suvo mu grlo kapiram, to ono kad naleti na zene). radnja je tacno kakva treba da bude. prva dva mad maksa su slicno pravolinijska (drugi pogotovo), jedino treci koji je pritom i jedini bezvezan nije. gorivo mogu naci u susednom gradu koji vadi naftu. onaj people eater je vladar tog grada. tri vladara su u savezu, a ovaj sto pravi hranu i vodu izgleda da je glaviji od druge dvojice (logicno). ne znam sta ti fali sa njegovom smrcu. vidi se od starta da nije fajter. u ulozi fajnal fajtera je onaj nabildani sin riktus, on je super. kad besan puca onako kao srbin u vazduh je najbolji. trudnica je super, nemas pojma. kad je poslednji put u jednom blokbasteru nastradala trudnica sa sve bebom? deo sa drvetom i onim mahnitim pucanjem me jedini smorio malo od sve akcije, fakat. ne radi se o fajteru,radi se da bude spekatkl smrt na kraju. što se tiće zloupotrebe trudnice,dece,životinja u filmu,sve te isfrustrirae režisere bih povešo po trgovima.od trira preko onog što radijo gusenicu do pićketine eli rota.takve stvari u filmovima,i zloupotreba slabijih,vode totalnom samouništenju svega.klinci su dans uveliko u kurcu,al što da ne,dajte im još klanja i organa,da budu luđi,ko ga jebe. da imam 10,12,pa ajd i 15 godina,reko bih koji film jeboteeee,drkam svršvam,i opet drkam. a ovako...mel je mel,tom je tom...fali mu đeri. još nešto, beyond thunderdom je epic komedija,akcija/fantasy.tina je u to vreme izdala jedan,ako ne i najbolji po album svih vremena private dancer,koji i dan danas imam na kaseti u orginalu.presnimavo sam razne the the,mirzino jato sa hard kor carevima, i od omota pravi hc verzije.sećam se kad sam presnimijo neku kasetu ljube alićića sa biohazardom,pa mu na omotu crto flomaseterima i onim bojicama iz tube kao atomsku bombu iz glave.al tinu nikad,album zakon!!! ipak,beyond thunderdome,iako možda najslabiji u nizu,ima atmosveru,neki duh,gotivne i smešne likove.road warrior je išćašen,mad max je uvod u sve...a ovo...prića nebulozna,likovi tanki...ma,navukli su vas samo na sudaranja i ove šklopocije,i kao film je dojaja...do kurca. za koju godinu gorg miler će postati ista kurva ko i ridli skot,i za jedno deset godina od sad pitaćete se...ma ko ovom ćoveku dava para da sve ovo đubre snima. koji je šiptar...film nije ni zavrišio šivot u bioskopu,on već prića o nastavku ''wasteland'' mada,da budem iskren,meni se ćini da se miler pre pisanja scenarija drogiro sa 'HELL COMES TO FROGTOWN' i tamo se neke pićke motaju u šklopociji,samo što je rodi bio spreman da ih kara sve,a hardi,bez obzira na prezime...šta reći...glup je. Edited May 25, 2015 by Razbijač-NAAĆI Quote
imaginos Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 procito sam samo prvi pasus i - kenjas ko foka. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 procito sam samo prvi pasus i - kenjas ko foka. Dobro da si i tolko znao da proćitaš.štujem. Quote
Recommended Posts