Сале Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 А зашто је kreator-endorama црна овца? Тај албум је баш добар за разлику од рецимо hordes of chaos/enemy of god. Чак ми је бољи и од cause for conflict. Од других бендова, једино што ми тренутно пада на памет је annihilator-remains, biohazard-kill or be killed, forbidden-distortion, exodus-force of habit. Диму боргир имају рецимо неколико тих црних оваца Quote
oʞɾoƃ Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Prvo mi pada na pamet Pestilence - Spheres. Zapravo jedini album koji stvarno gotivim od benda, ova ranija kvlt death metal faza me ostavlja totalno ravnodušnim. Quote
Talvi Posted April 12, 2020 Author Report Posted April 12, 2020 mnogima je ovo bilo razočarenje posle promene postave + su očekivanja posle Oma bila na maksimumu, ali mene ovo zaista vozi na najjače bez problema 1 1 Quote
Miilos Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Spheres je najbolji Pestilence. Tri klase iznad svih pre njega, a ovo posle nije ni za pominjanje. Kreator - Outcast isto. Stare albume i pustim ponekad, ali Outcast mi je bolji od svih najboljih pesama sa svih ostalih albuma zajedno. 1 Quote
kuruz Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 meni bolja Endorama od Outcasta naslovna i Chosen Few su hitovi za sva vremena Quote
Talvi Posted April 12, 2020 Author Report Posted April 12, 2020 Endorama je bila klasična crna ovca zbog stila, najljući treš bend je prešao maltene u neke goth vode i doveo lika iz Lacrimose na naslovnu pesmu ali što se tiče samog kvaliteta, vrh album naravno Quote
Angelystor Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Tu Endoramu toliko ljudi voli da mislim da teško može više da se naziva "crnom ovcom". Quote
perzekjušn menijak Posted April 13, 2020 Report Posted April 13, 2020 I Endorma i Outcast fenomenalni albumi. 1 Quote
sinkler666 Posted April 16, 2020 Report Posted April 16, 2020 On 4/12/2020 at 12:14 AM, perzekjušn menijak said: Nisu ni blizu, ni blizanci. Slumber je unikat. Ali,ipak jesu.Ista atmosfera... Quote
Vlaja Buraz Posted April 29, 2020 Report Posted April 29, 2020 Anthrax - State of Euphoria Није досад наведен на овој теми јер изгледа да нико сем бенда не мисли да је то "црна овца" у каријери, ал' ето. Чланови бенда истичу да је тај албум збрзан, да је могао бити пуно бољи, овако-онако... Мени је раме уз раме са Among the Living, истина је да има мало лакши звук (продукција), али брзина је надасве импресивна и нема лоше пјесме, а добра је мјера - осам лаких комада + обрада + пошалица, таман да се послуша у цугу иако су све преко пет минута... Quote
Divlji Tigar Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 On 4/13/2020 at 6:10 PM, perzekjušn menijak said: I Endorma i Outcast fenomenalni albumi. Odlični albumi. Quote
Sreta Posted October 5, 2021 Report Posted October 5, 2021 Host i St. Anger sljive dzenerike! Posto ne pricamo o Makedoncima, svi znamo o kome se radi... Quote
Recommended Posts