lemmy sixx Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 то то, Low ми омиљена песма од њ' У суштини, сматрам да су сви треш бендови своје најбоље албуме издали после 1990. године, осим Металике, иако волим скоро све што су урадили. Kurca baba vecerala. Sto se tice teme: Slayer - Undisputed Attitude (bespotrebno i totalno neslejericno) Metallica - St.Anger (govno od albuma) W.A.S.P. - sve posle Dying For The World Testament - Demonic Motley Crue - Generation Swine Machine Head - Supercharger Manowar - Gods Of War Judas Priest - Nostradamus Mile Kitic - sve od pocetka 90-ih pa na ovamo Kemal Malovcic - sve od pocetka 90-ih pa na ovamo Ima toga jos naravno,ali evo neki uzi izbor. 2 3 Quote
Demon Seed Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Btw, gorepomenuti Reinkaos je ocigledno crna ovca, jer se ne uklapa najbolje u Dissection pricu, ali da kazem jos jednom, odlican album. Quote
Angelystor Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 @Lemmy Nisam bas siguran da si skapirao temu 8 Quote
Goxy Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 reinkaos najbolji dissection album no prayer for the dying meni super album 1 Quote
Havočka Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Ja da kažem da mlogo volem Agathodaimon koji se ovde ič ne ceni. Quote
perzekjušn menijak Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Što se tiče gore pomenutog Testament-a meni je trio The Ritual - Low - Demonic milion puta bolji od The Gathering - The Formation of Damnation - Dark Roots of Earth. Sa poslednja tri ukupno mi se ukupno svidja 7 pesama. Quote
Berliner Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 meni su poslednji i low jedini validni njihovi albumi od pomenutih. ima dobrih pesama i na ostalima naravno ali nedovoljno. 2 Quote
perzekjušn menijak Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 ukupno mi se ukupno svidja 7 pesama. Jebi ga, bio na slavi danas. 3 Quote
SkullKrusheR Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 meni su poslednji i low jedini validni njihovi albumi od pomenutih. ima dobrih pesama i na ostalima naravno ali nedovoljno. slazem se sa ovim. Quote
Sisus Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Btw, gorepomenuti Reinkaos je ocigledno crna ovca, jer se ne uklapa najbolje u Dissection pricu, ali da kazem jos jednom, odlican album. Ma poliži mi kitu od prvog do pedesetog centimetra. Quote
truliandedzombileš! Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 korn - see you on the other side, priznah sebi da ipak volim ovaj album, iako je sranje. sepultura - roots, najbolji njihov, pocrkajte. 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 ja sam vecinu crnih ovaca preskakao jer mi je 'neko rekao da ne valja', tokom proteklih 10ak godina sam sve to preslusavao a mnogi su mi i omiljeni, sta znam i roots i against i endorama i outcast i 34.788 complete i sta ti ja znam... Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Roots je fantastican album.Ubedljivo najkvalitetniji Sepultura album.Meni licno nije omiljen,ali kvalitet ideja i sama njihova realizacija su nesto najbolje sto je Sepultura uradila. 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 mogu da dodam i u istoriji metala. Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 ne znam, ja osim par pesama nikad nisam uspeo da ga svarim. Quote
In The Flesh Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Roots je majka. Uz Arise omiljeni album. 1 Quote
Мајор Гашпар Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Прво "Beneath the remains", па све остало. 2 Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Апсолутно. Мада, Шизофренија би била њихов најбољи без проблема, само да је боље испродуциран албум. 1 Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 chaos a.d.>arise>beneath the remains>schizophrenia>ostalo. s tim shto su izmedju prva tri (narochito prva dva) nijanse u pitanju. a morbid visions je smece za onu drugu temu. 1 1 Quote
Uroš S. Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Шизофренија би била њихов најбољи без проблема, само да је боље испродуциран албум. +1 Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 morbid visions je smece za onu drugu temu. Saglasan. Quote
Demon Seed Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Što se tiče gore pomenutog Testament-a meni je trio The Ritual - Low - Demonic milion puta bolji od The Gathering - The Formation of Damnation - Dark Roots of Earth. Sa poslednja tri ukupno mi se ukupno svidja 7 pesama. Pre je Low-Demonic-The Gathering trio, ne bih ja Gathering u kos sa poslednja dva, bolji je za klasu Ma poliži mi kitu od prvog do pedesetog centimetra. Hteo si da kazes petog? Апсолутно. Мада, Шизофренија би била њихов најбољи без проблема, само да је боље испродуциран албум. Da l' je moguce, Jare i ja se u necemu slazemo Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Још само фали Лулу да дође и сложи се са тиме. Мада, он је геј, не слуша он ту музику за праве мушкарчине. Quote
Recommended Posts