obsessed by cruelty Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 U duhu "crne ovce diskografija" teme, jedno kontra pitanje. Naziv sve govori, dakle da pocnem: Machine Head - Burn My Eyes Death - The Sound Of Perservance Sepultura - Chaos A.D., Roots Megadeth - Peace Sells Mozda mi kasnije padne jos nesto na pamet, toliko za sad. 2 3 Quote
Talvi Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 ovo mi nekako ide ruku pod ruku sa bendovima za koje smatram da su precenjeni Recimo, Immortal mi je najprecenjeniji bend ikad. Carpathian Forest jesu zabavni ali su bolno prosečni u odnosu na prekultni status koji imaju među blackerima. Opeth mi je precenjen u finoj meri, kao i Death albumi sem prvog i poslednjeg. Nije da ne volim ostalo, samo nikad nisam kapirao toliki hajp. Quote
Stolet Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Ajao što će ovde da bude prepucavanja. Immortal i Mayhem Quote
kuruz Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 (edited) Cannibal Corpse, Dissection, Morbid Angel, Destruction, Sodom, Nachtmystium, Nokturnal Mortum, рани албуми бендова Mayhem, Satyricon, Exodus... Edited January 20, 2013 by Underkuruz 1 2 Quote
perzekjušn menijak Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Beneath the Remains - Sepultura. Nije da ga ne volim ali se nikada nisam oduševljavao njim kao većina ljudi koje znam. Ne pamtim kad sam ga čuo poslednji put. Arise mi je ubedljivo omiljeni od njih. 1 Quote
BLAGOJE Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Morbid Angel napusi se sto ces nas navuci na trol Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Vecinu tih drekavaca vise ni ne mogu da slusam.skoro sve sto je domace(sem Juznog Vetra,) eksju govna..... Fear of the dark,nije toliko kultan,ali se svi loze na njega,a meni sranje 1 1 Quote
Angelystor Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Oficijelna "confession" tema Sepultura - Chaos A.D., Roots Odmah mi ovo pada na pamet Kao i Pantera. Bilo sta. Marduk isto. Najprecenjeniji black bend by far. Ovo drugo, nisam siguran. Imam albume tipa Iced Earth-Something Wicked i Symphony X - Odyssey, koji nije da ne volim, ali mi se generalno mnogo nize kotiraju u diskografijama nego vecini ljudi. 4 6 Quote
[Nocturno] Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Au, ovde ce biti klanja. Meni je taj Machine Head album odlican, za to doba je bio perverzija. Quote
kuruz Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Е да, заборавих Мардук. Трећа лига блек метала. napusi se sto ces nas navuci na trol Није трол, никад их нисам волео. Kao i Pantera. Bilo sta. али ово је већ скандалозно Quote
Angelystor Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 али ово је већ скандалозно RECE COVEK KOJI DISUJE BONDED BY BLOOD I DE MYSTERIIS Quote
Night Prowler Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Angel Dust - To Dust You Will Decay Ghost - onaj album koji svi zivi hajpuju Iron Maiden - Killers Machine Head - Burn My Eyes Megadeth - So Far, So Good... So What! prva dva Opeth albuma Pa onda bendovi kojima se ljudi ovde odusevljavaju, ali koji mi nisu legli: Cannibal Corpse, Dissection, Morbid Angel, Destruction, Sodom, Nachtmystium, Nokturnal Mortum, Mayhem, Satyricon, Exodus... + Immortal, Manowar (koji imaju odlican debi album, i posle njega jedva dovoljno pesama da se jedan dobar album sklopi), Sonata Arctica itd. 2 Quote
kuruz Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 RECE COVEK KOJI DISUJE BONDED BY BLOOD I DE MYSTERIIS танка продукција, не могу то да слушам Quote
MegaDave90 Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 (edited) Megadeth - So Far, So Good... So What! Taj album,zapravo, nije hajpovan, bas suprotno od toga, nije mu posveceno previse paznje. Edited January 20, 2013 by MegaDave90 Quote
Јарослав Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Marduk isto. Najprecenjeniji black bend by far. Ово. Сва срећа па ниси неки анонимус, иначе бих те жестоко напушио за ово. Quote
Sisus Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Dissection - Reinkaos Nije kultan, ali je govno nad govnima. Nikad nisam uspeo da preslušam nijednu pesmu sa njega do kraja. Dođem do pola i prebacim na sledeću i tako do kraja albuma. Smaračina. 1 1 Quote
Uroš S. Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Prvo što mi pada na pamet: Kreator - Endless Pain Death Angel - Frolic Through the Park Iron Maiden - No Prayer for the Dying Iron Maiden - Fear of the Dark Mayhem - Deathcrush Megadeth - Countdown to Extinction Sepultura - Morbid Visions Sepultura - Roots Slayer - Hell Awaits Testament - The Ritual Možda ima još nešto, al' ne mogu da se setim, 2 Quote
Stolet Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Da, ali brate, Storm of the Light's Bane, meni lično jedan od najboljih albuma ikad. Quote
Sisus Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Ako meni kažeš, da. To je jedan od onih albuma koji valjaju od prve do poslednje milisekunde. Volim ja Dissection generalno, drugi su mi po redu omiljeni bend, imam prva 2 albuma na originalima (i to dupla izdanja, tako da praktično na ta dva originala imam sve što su izdali), ali Reinkaos jednostavno ne mogu da svarim. Za mene to nije Dissection i to je to. 2 1 Quote
Stolet Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Meni je čudno što je Kuruz napisao samo ime benda, pa valjda sledi da mu je baš sve što su izdali prosečno/loše Quote
kuruz Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Просечно. Али зато обожавам Immortal, који се овде углавном сматра прецењеним. At the Heart of Winter ми је у топ 5 блек метал албума. 1 Quote
Stolet Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 I meni je ATHOW odličan album, ali mi se njihovi početni albumi ne dopadaju uopšte. Quote
kuruz Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Мени се Dissection допада, али мислим да нису сам врх и да су прецењени. Reinkaos ми је омиљени њихов. Quote
Recommended Posts