Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 aha, kapiram da mogu da se setim 5 refrena sa tog albuma odmah samo preferiram rani Judas jer su mi pesme bolje. Кажем због изречене глупости да Халфорд цео албум вришти. Quote
El Karnisero Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 само брејкин д ло брејкин д ло То ми је увек у глави кад прелазим на црвено. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 То ми је увек у глави кад прелазим на црвено. Kada Radmiz prelazi na CRVENO,u glavi mu je haos. Quote
kuruz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 имам неки црвени шорц срамота ме је да га обучем Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 I zbog ove pedercine sa avatara na koju vozas kozurak. Quote
kuruz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 замисли да је отишао у Јуве ко што се причало па дао би 80 голова од почетка сезоне Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Pored onakve vezne linije sigurno da bi izresetao toliko.Ali kurac,ovi moji papci ce dovesti urednog napadaca kada na kurcu nokat izraste. Quote
Runner Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Hmm, mrzi me da citam svih 12 strana, evo prvo sto mi pada na pamet: Lost Horizon - "Awakening the World" (meni je ovo prosjecan album, a znam da je mnogo nahvaljen) Albumi Fates Warning iz polovine 80-ih... Sa ove distance meni ono zvuci kao genericki heavy / US power, nista da me toliko fascinira... "Parallels" i "Inside Out" je Fates Warning kakav volim. Quote
azal Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 (edited) Albumi Fates Warning iz polovine 80-ih... Sa ove distance meni ono zvuci kao genericki heavy / US power, nista da me toliko fascinira... "Parallels" i "Inside Out" je Fates Warning kakav volim. i jos jedna lekcija kulta Scariot - Momentum Shift >>> Control Denied Edited January 22, 2013 by azal Quote
Angelystor Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Krenuli su da se bacaju ovi zajebani matematicki znaci, diskusija dostize vrhunac Al' meni to mozda i najslabiji Scariot. реално, култнији је од свих Skyclad албума Moze sta hoce da pricate za nji'. samo ih ne trpajte u isti kos ili recenicu sa onim huper metalom. A za Painkillera ne znam kako jost uvek stoji post, a i korisnik. 2 Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Huper metal! :haha: Ajde bre balavac prestani da kenjas. Quote
Angelystor Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Oduvek sam cenio ove argumentovane rasprave sa tobom Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Tvoj argument je Huper metal,a za Huper si samo na internet forumima cuo.Toliko si balav da ti prvo brijanje tek sledi,ti znas sta je kult i old skul,nemoj me zajebavati. Ali si simpatican. Quote
LetTheMetalFlow Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Prvi album Exodusa je najbolji album Exodusa Au, meni on odlican Nisam znao da je Heartwork produkcija kostala pola miliona funti, zvuci mi neverovatno xD I da, prvi Emperor je fenomenalan, a za ovo ostalo se manje-vise slazem. Tako je, vise je Lemi faca nego sto Motorhead svira dobru muziku. Meni se od Motorhead svidjaju 3 pesme: Overkill, Ace of Spades, We Are the Road Crew Sta sam jos hteo da kazem Dark Funeral i Belphegor su odlicni bendovi, malo repetitivni ruku na srce, ali odlicni. The Secrets of Black Arts i Diabolis Interium su vrhunski albumi, Belphegorov Necrodaemon Terrorsathan je odlican, Lucifer Incestus i Goatreich Fleshcult isto odlicni, Marduk je fenomenalan bend i pusite ga ;D Beneath the Remains je mozda i najbolji Sepulturin album, Schizophrenia je isto odlicna. Slowly We Rot isto odlican! Reci da su Diabolus in Musica i poslednja dva Slayera bolja od South of Heaven je katastrofa Kao i reci da je South of Heaven bolji od svega sto je posle njega izaslo (Seasons in the Abyss je najbolji Slayer album) Btw, Ghost je precenjen i Opus Eponymus je prosecan album u najbolju ruku Slowly We Rot isto odlican! - Slažem se Reci da su Diabolus in Musica i poslednja dva Slayera bolja od South of Heaven je katastrofa - Totalno istinito , kako može biti bolje od South , užas je sve posle 1990 od slyayera 2 2 Quote
Јарослав Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Лемијево напушавање следи за 3, 2, 1... Quote
truliandedzombileš! Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 dobro je da nije napisao samo "slažem se", citirajući onoliki post... Quote
Goxy Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 recimo od vadera volim jedino litany i mozda par pesama sa ostalih.ostatak diskografije mi nije interesantan. Quote
Recommended Posts