Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hmm, mrzi me da citam svih 12 strana, evo prvo sto mi pada na pamet:

Lost Horizon - "Awakening the World" (meni je ovo prosjecan album, a znam da je mnogo nahvaljen)

Albumi Fates Warning iz polovine 80-ih... Sa ove distance meni ono zvuci kao genericki heavy / US power, nista da me toliko fascinira... "Parallels" i "Inside Out" je Fates Warning kakav volim.

Posted (edited)

Albumi Fates Warning iz polovine 80-ih... Sa ove distance meni ono zvuci kao genericki heavy / US power, nista da me toliko fascinira... "Parallels" i "Inside Out" je Fates Warning kakav volim.

:no:

i jos jedna lekcija kulta

Scariot - Momentum Shift >>> Control Denied

Edited by azal
Posted

Krenuli su da se bacaju ovi zajebani matematicki znaci, diskusija dostize vrhunac :D

Al' meni to mozda i najslabiji Scariot.

реално, култнији је од свих Skyclad албума

Moze sta hoce da pricate za nji'. samo ih ne trpajte u isti kos ili recenicu sa onim huper metalom.

A za Painkillera ne znam kako jost uvek stoji post, a i korisnik.

• Upvote 2
Posted

Tvoj argument je Huper metal,a za Huper si samo na internet forumima cuo.Toliko si balav da ti prvo brijanje tek sledi,ti znas sta je kult i old skul,nemoj me zajebavati.

Ali si simpatican. :wub:

Posted

:haha:

Prvi album Exodusa je najbolji album Exodusa

Au, meni on odlican

Nisam znao da je Heartwork produkcija kostala pola miliona funti, zvuci mi neverovatno xD

I da, prvi Emperor je fenomenalan, a za ovo ostalo se manje-vise slazem.

Tako je, vise je Lemi faca nego sto Motorhead svira dobru muziku. Meni se od Motorhead svidjaju 3 pesme: Overkill, Ace of Spades, We Are the Road Crew

Sta sam jos hteo da kazem

Dark Funeral i Belphegor su odlicni bendovi, malo repetitivni ruku na srce, ali odlicni.

The Secrets of Black Arts i Diabolis Interium su vrhunski albumi, Belphegorov Necrodaemon Terrorsathan je odlican, Lucifer Incestus i Goatreich Fleshcult isto odlicni,

Marduk je fenomenalan bend i pusite ga ;D

Beneath the Remains je mozda i najbolji Sepulturin album, Schizophrenia je isto odlicna.

Slowly We Rot isto odlican!

Reci da su Diabolus in Musica i poslednja dva Slayera bolja od South of Heaven je katastrofa :P

Kao i reci da je South of Heaven bolji od svega sto je posle njega izaslo (Seasons in the Abyss je najbolji Slayer album) :P

:o

Btw, Ghost je precenjen i Opus Eponymus je prosecan album u najbolju ruku

:bigblue:

Slowly We Rot isto odlican! - Slažem se

Reci da su Diabolus in Musica i poslednja dva Slayera bolja od South of Heaven je katastrofa :P - Totalno istinito , kako može biti bolje od South , užas je sve posle 1990 od slyayera

• Upvote 2
  • Downvote 2