LetTheMetalFlow Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Destruction od 2000 ima odlična albume ,mada znam da ih mnogi nikako ne vare , dok su meni odlični zaključno sa poslednjim ,za koji mnogi kažu da je shit , no dobro stvar ukusa . dobro je da nije napisao samo "slažem se", citirajući onoliki post... Zaboravio sam obrisati sve ovo prethodno samo zadnje ostaviti , jbg sorry recimo od vadera volim jedino litany i mozda par pesama sa ostalih.ostatak diskografije mi nije interesantan. Black To The Blind mi je najbolji , a Litany ima najbolju pesmu Wings ubedljivo !! 1 1 Quote
Goxy Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 od destruction bitna su mi samo tri prva albuma ostatak mi ne treba u zivotu. Quote
Јарослав Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Од Дистракшна све до 1990. плус Ентикрајст и то је то. Quote
Demon Seed Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Destruction samo prva dva albuma 1 2 Quote
In The Flesh Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Destruction poslije Manowara najgori bend na svijet. 2 1 Quote
azal Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 meni nista od nemackog thrasha ne treba u zivotu osim Extreme Aggression. Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 , užas je sve posle 1990 od slyayera I evo ga jos jedan balavac bez bruca i brkova,ali koji je toliko trve da je po njemu sve posle 1990.sranje.Prvo napisi ime benda kako treba,a onda seri,anonimuse. Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 meni nista od nemackog thrasha ne treba u zivotu osim Extreme Aggression. Ali bitno da izgledas ko emo tinejdzer koji glasa za LDP. 1 1 Quote
Demon Seed Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ali bitno da izgledas ko emo tinejdzer koji glasa za LDP. Bitno je da si ti najzreliji ovde, u skladu sa svojim godinama 2 2 Quote
LetTheMetalFlow Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Prvo napisi ime benda kako treba,a onda seri,anonimuse. ja se izvinjavam gospodine , nemojte me samo tući molim vas !!Gayer*** - Jeste sad zadovoljni ??' 1 1 Quote
azal Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ali bitno da izgledas ko emo tinejdzer koji glasa za LDP. lemi covek iz naroda Quote
kuruz Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 lemi covek iz naroda тип топ шминка и фризура Quote
Talvi Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 (edited) "Diabolus" je sila od albuma, ne znam što ga ne volite toliko. Edited January 22, 2013 by Talvi Quote
Demon Seed Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ja sam ga slusao nekoliko puta kad sam prvi put preslusavao Slayer pre sto godina i bio mi sranje, bio bi fazon da ga sad pustim opet pa da mi se dopadne Quote
Night Prowler Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Manowarov debi je sjajan album, posle toga jedva za 2 albuma ima dobrih pesama. Ove abominacije iz 2000-ih sa ritam masinom da ne komentarisem... Quote
Talvi Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Meni drugi Manowar najkultniji nekako. http://www.youtube.com/watch?v=_fI3Lpajz8s Hail, fire and blood FALL ON SATAN'S THROOOOOOOOONE Quote
BLAGOJE Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 meni nista od nemackog thrasha ne treba u zivotu osim Extreme Aggression. tugica Quote
Demon Seed Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Meni drugi Manowar najkultniji nekako. http://www.youtube.com/watch?v=_fI3Lpajz8s Hail, fire and blood FALL ON SATAN'S THROOOOOOOOONE ладно носе угсице 1 2 Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Bitno je da si ti najzreliji ovde, u skladu sa svojim godinama Nisam najzreliji,ali sam najmetalniji...naravno,posle metalnog cudovista Slobe Blogera,on je neprikosnoven. ja se izvinjavam gospodine , nemojte me samo tući molim vas !!Gayer*** - Jeste sad zadovoljni ??' Nisam.Bicu zadovoljan kada prestanes da postujes,anonimuse. тип топ шминка и фризура Frizura uvek tip top.Sminka i cupanje obrva su tvoj fazon. "Diabolus" je sila od albuma, ne znam što ga ne volite toliko. Zato sto su nemuzikalni anonimusi. Manowarov debi je sjajan album, posle toga jedva za 2 albuma ima dobrih pesama. Ne lupetaj.Kings Of Metal u kompletu pisa po 90% hevi albuma. lemi covek iz naroda Uvek iz naroda,nikada iz metal hammer izdanja za januar 2013. Quote
LetTheMetalFlow Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Nisam.Bicu zadovoljan kada prestanes da postujes,anonimuse. Zašto bih ja prestao postovati ?? Zbog tebe ?? Ne pada mi napamet genije !! Naprotiv !! Ako sam anonimus ne znači da sam u svet metala zalutao ili sam tu samo zbog toga što mi je zanimljivo s tobom pisati , već radi razmenjivanja utisaka o muzici !! Ajde živeo ti meni i budi dobar !! Quote
SkullKrusheR Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 meni nista od nemackog thrasha ne treba u zivotu osim heresy. coroner >>> cela nemacka scena 2 2 Quote
Recommended Posts