kuruz Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 не волим ни ја рани Kreator, Destruction и Sodom, али Desaster и Dew-Scented су добри 1 1 Quote
BLAGOJE Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 zemo,ja mislio da ti nisi anonimus. Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 не волим ни ја рани Kreator, Destruction и Sodom, али Desaster и Dew-Scented су добри U prevodu,da su Kreator i Destruction snimili prve albume 2004. sa modernom produkcijom,bili bi ti dobri. Quote
SkullKrusheR Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 (edited) velika teutonik trojka je precenjenija od majkla kerika. Edited January 22, 2013 by SkullKrusheR 1 1 Quote
BLAGOJE Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 garant ce da kaze da su mu npr aloun in d dark i intu d pit sa frst strajka bolje od originala kad malo razmislim to mu i dodje logicno od strane jednog uzivaoca pinceta 1 Quote
kuruz Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 U prevodu,da su Kreator i Destruction snimili prve albume 2004. sa modernom produkcijom,bili bi ti dobri. Могуће, волео бих да чујем ремастере. First Strike конза Quote
Јарослав Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 velika teutonik trojka je precenjenija od majkla kerika. Разочараваш ме из дана у дан. Quote
kuruz Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 @ Благоје али Alone In the Dark звучи много живље у оригиналу и то бих волео да чујем ремастеровано, не поново одсвирано Quote
SkullKrusheR Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 live at filmore najbolja verzija. 1 Quote
Night's Blood Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 (edited) Marilyn Manson-Holy Wood. Edited January 22, 2013 by Night's Blood Quote
Talvi Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 garant ce da kaze da su mu npr aloun in d dark i intu d pit sa frst strajka bolje od originala to sam ja rekao Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 I meni je intu d pit bolji sa frst strajka.Ali ubedljivo najbolja mi je verzija sa Wackena od pre 2-3 godine. Quote
Talvi Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 a tek kad čuješ onaj uvodni rif u first strike verziji skontaš koliko su Lamb Of God skinuli tog stila kasnije Quote
vudun Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 testament poseduje samo jedan loš album u svom bogatom opusu, a to je - demonic. vidim, veliča se roots do nerealnih visina. ma, idi begaj. u slučaju sepulture nema dileme, beneath & arise > sve ostalo što je izdato na nosačima zvuka. vi definitivno opštiti nećete. ko zna, možda vam se i posreći... AKO i samo AKO vam se budu smilovale neke lokalne elizabete krvopirke, grobljanuše, s redenicima oko struka i bosiljkom u čeljustima... i nezalečenim sinusima. kod ovih napirlitanih, evidentno je, nemate šanse. tu ja i sreta završavamo pos'o. 2 Quote
Demon Seed Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Marilyn Manson-Holy Wood. Sta je tu kultno? a tek kad čuješ onaj uvodni rif u first strike verziji skontaš koliko su Lamb Of God skinuli tog stila kasnije Pod uslovom da si slusao Lamb of God testament poseduje samo jedan loš album u svom bogatom opusu, a to je - demonic. Demonic je super, samo je drugaciji 1 Quote
kuruz Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 ма како може албум са којег је ова песма да буде лош? Quote
El Karnisero Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 "Diabolus" je sila od albuma, ne znam što ga ne volite toliko. Најбољи албум Слејера. 2 Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 ovako je bolje http://www.youtube.com/watch?v=WwRXDMKDGi0 Ipak je ovo najjaca sa geteringa: Quote
SkullKrusheR Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 megadeth - united abominations primetio sam da bash dosta ljudi, ovde narochito, ne voli ovaj album, ali meni je sasvim solidan i mnogo bolji od poslednja dva albuma, a i od tshf-a. tshf ima nekoliko vrhunskih pesama, ali mi je pola albuma skroz bezveze, dok su mi na ua mozda 2-3 pesme slabije (ukljuchujuci nepotrebno preseravanje od nove verzije a tout le monde-a). Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Donekle se slazem.Isto mi je jako dobar album,bolji od TSHF,ali nikako mi nije bolji od Endgame.I Tout Le Monde mi je bolja nova verzija. Endgame je najjaci Megadeth album jos od Countdown-a. 2 Quote
SkullKrusheR Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 ja sam pogreshio temu, sad sam tek skontao. znao sam da ce biti zabune kad su otvorene 2 teme u isto vreme. a shto se tiche endgame-a, ok je album, ali samo jedna vrhunska pesma, 44 minutes. Quote
Recommended Posts