Grobodan Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Bolt Thrower пиша по свему што су Морбиди урадили hahahahahahahahahah Ma jedi bre govna, kakav forum gde se ovakva bagra okuplja. Igore čujemo se mi da razmenimo koju pametnu o metalu, izbegavaću ovaj forum neko vreme Quote
Toki89 Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 venom su djubre bend a Motorhead je nesto kao Celtic Frost, vise uticaj nego kvalitet. ma kakav kvalitet ,nemaju oni pojma da naprave dobru pesmu 3 Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Jebali te puloveri. Skyclad je sranje. Quote
BLAGOJE Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 svaka cast radmize kako ih naprzi,to sto nisi spomenuo OAC te je i definitivno odalo Quote
kuruz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) Ordo Ad Chao? тај ми је солидан није пржење, ено ти ласт.фм па види шта сам од тога што сам навео слушао Edited January 21, 2013 by Underkuruz Quote
oʞɾoƃ Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Znam da je Grob već raskinuo sa mnom zbog izjave za Emperor ali moram da se složim i sa Demon Seedom za Celtic Frost, realno su mnogo više uticaj nego kvalitet Ovo što je Goxy napisao za Bathory sam izneverovao. inače, iskulirajte Groba, on sad gotivi sve trećerazredne bendove iz osamdesetih jer je novi Darkthrone u tom fazonu Quote
In The Flesh Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Seasons in the Abyss i South of Heaven. Be gentle... 1 10 Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 sad se setih josh jednog, pleasures of the flesh. i bbb i naredna dva su mi mnogo bolji, o tempu da ne pricham. 2 1 Quote
Sisus Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Kompletni mejdeni Napusti sa'ranu. idi slušaj Exhibit A Pazi šta pričaš. Ordo Ad Chao? Odro aj ćao. Quote
Grobodan Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 jebo vas fenriz Kakav Fenriz, zdrav razum je u pitanju. inače, iskulirajte Groba, on sad gotivi sve trećerazredne bendove iz osamdesetih jer je novi Darkthrone u tom fazonu Jebo te azal. Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Ја сам и даље пренеражен и згранут због изјава са ове теме. Quote
Angelystor Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) Meni je samo drago sto niko Slayer nije spomenuo. Malo zdravog razuma je pobedilo. Edited January 21, 2013 by Јарослав римув формат Quote
truliandedzombileš! Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 i meni je prvi emperor najslabiji, ali ne mogu da kažem da ga ne volim, slušah ga kao lud, ali opet najmanje. u tu neku kategoriju spada i prva metalika... mada taj album mi je gotovo smešan u poređenju sa sledećim. opethov debi sasvim ide uz naslov teme, ne volem, sranjce je. Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) Meni je samo drago sto niko Slayer nije spomenuo. Malo zdravog razuma je pobedilo. Спомињао се Слејер. Edited January 21, 2013 by Јарослав Quote
truliandedzombileš! Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) inače dobra tema, da se začini malo... konačno nešto živosti na forumu ovih dana. <3 ps mislim da sam ITFu na prošloj strani greškom dao plus. bem ti život. Edited January 21, 2013 by truliandedzombileš! Quote
azal Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Kakav Fenriz, zdrav razum je u pitanju. zdrav razum govori da taj bend jedva zna instrumente da drzi. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Seasons in the Abyss i South of Heaven. Be gentle... Licni ukus,ti ih ne volis. Svejedno,zapalicu ti kucu,onu malu usljivu polu drzavicu u kojoj zivis,ukrasti ti Jack Daniels majicu i zatrti ti seme. Quote
In The Flesh Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Nije da mi se ne sviđaju, volim te albume, ali su mi skoro svi ostali bolji. Quote
Angelystor Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Спомињао се Слејер. Ma nemoj da pricas? Quote
Sale B.C. Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 meni je recimo Among the Living daleko manje omiljen od prva 2 Countdown isto manje omiljen od skoro svih pre i Youthanasie, slično i Necoticism i Human, ali teško da postoji ijedan kultni album koji ne volim, već jednostavno postoji omiljeniji, što znači da ne treba da pišem ovde :haha: kod metalike - što noviji to neomiljeniji našao sam jedan - ne volim Roots Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) Мени Амонг можда и најбољи Антракс. Ево, ОТ да буде Блек од Металике (једноставно, иако је донекле квалитетан албум, не могу да пређем преко те промене стила и свега што је она донела) и, такође, Рутс (мање-више исти разлог, иако је код њих промена дошла са Кејос А.Д., с тим што ми Рутс није никако квалитетан). Edited January 21, 2013 by Јарослав Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Блек од Металике донекле квалитетан албум, :haha: :haha: :haha: :haha: 4 Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Па, знаш како, ако пустим албум и више од пола песама на пола прекинем јер су ми досадне, онда не могу да кажем да је квалитет у питању. Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 ja tu preskachem holier than thou jer je bezveze pesma i enter sandman i nothing else matters jer su smorile boga oca. 1 Quote
Recommended Posts