lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) @jaroslav Pa to je zato sto kvalitet ocenjujes iskljucivo sa subjektivne strane.I meni su svi Dream Theater albumi dosadni,ali to je moj licni ukus i ne znaci da nisu kvalitetni.Cak naprotiv,izuzetno su kvalitetni. Edited January 21, 2013 by lemmy sixx Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Управо тако. А уосталом, овакве теме и служе само за субјективна мишљења. Неко ће рећи да је нешто говно, а неко други ће на то говно да дрка сваки дан. Чисто да се оградим, не мислим на мене и Блек, јер албум није говно. Quote
Havočka Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 E pitanje Kako se definise kvalitet? Nesto nikada nisam mnogo razmisljala o tome, muziku k'o i filmove-svidja mi se/ne svidja mi se/ok je al' ne bih ja to svaki dan... Kako zakljucujemo da je album kvalitet a dosadan nam je subjektivno? Kao Lemiju DT na primer? Quote
Demon Seed Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) Edited January 21, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 E pitanje Kako se definise kvalitet? Nesto nikada nisam mnogo razmisljala o tome, muziku k'o i filmove-svidja mi se/ne svidja mi se/ok je al' ne bih ja to svaki dan... Kako zakljucujemo da je album kvalitet a dosadan nam je subjektivno? Kao Lemiju DT na primer? Јебига, такве ствари су зајебане, јер мораш да гледаш са објективне стране. На пример, слушаш тај ДТ, скапираш да је музика квалитетна и комплексна, да се све уклапа како ваља, иако је зајебано одсвирано, али ти је субјективно досадно тако нешто или није по твом укусу. Што је и код мене случај, када је тај бенд у питању. Quote
Demon Seed Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 bar 4 cf albuma pishaju po celom blek metalu. Od CF valja Morbid Tales, Emperor's Return, zakljucno sa To Mega Therion. Od 1985. do 2010. (Eparistera Daimones), Tomislav Ratnik nije izbacio nista stvarno kvalitetno. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Јебига, такве ствари су зајебане, јер мораш да гледаш са објективне стране. На пример, слушаш тај ДТ, скапираш да је музика квалитетна и комплексна, да се све уклапа како ваља, иако је зајебано одсвирано, али ти је субјективно досадно тако нешто или није по твом укусу. Што је и код мене случај, када је тај бенд у питању. Upravo to.Svako sa makar malo iskustva u slusanju muzike moze proceniti da li je neki rad kvalitetan,koliko god da se njemu licno ne svidja. Quote
Demon Seed Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 I sa ovim se slazem. Ovde nesto nije u redu Quote
Јарослав Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Svako sa makar malo iskustva u slusanju muzike moze proceniti da li je neki rad kvalitetan,koliko god da se njemu licno ne svidja. Апсолутно. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Jos da dodje Angelystor i da se on i ja slozimo,i neka sve ide u picku materinu. Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Od CF valja Morbid Tales, Emperor's Return, zakljucno sa To Mega Therion. Od 1985. do 2010. (Eparistera Daimones), Tomislav Ratnik nije izbacio nista stvarno kvalitetno. e ako into the pandemonium, vanity/nemesis i monotheist (koji se meni lichno i ne svidja narochito) nisu kvalitetni albumi, onda ne znam shta da ti kazem. Quote
Sale B.C. Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 ako je nešto kvalitetno, ne znači da je kult, a ovde je tema kult koji ne volimo, kakav god on bio, a kult je verovatno zato što se više dopada nego ne dopada slušaocima i ukoliko mi to ne volimo, tu nešto mnogo smrdi 1 Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 bash zato je i pochela rasprava, jer je dimn sid rekao da je cf vishe kult nego kvalitet. Quote
Angelystor Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Jos da dodje Angelystor i da se on i ja slozimo,i neka sve ide u picku materinu. Kurac tvoje iskustvo slusanja kad ti Dream Theater sranje. Quote
Talvi Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Od CF valja Morbid Tales, Emperor's Return, zakljucno sa To Mega Therion. Od 1985. do 2010. (Eparistera Daimones), Tomislav Ratnik nije izbacio nista stvarno kvalitetno. Monotheist najbolji CF Quote
BLAGOJE Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Od CF valja Morbid Tales, Emperor's Return, zakljucno sa To Mega Therion. Od 1985. do 2010. (Eparistera Daimones), Tomislav Ratnik nije izbacio nista stvarno kvalitetno. aj cuti vise 1 1 Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Kurac tvoje iskustvo slusanja kad ti Dream Theater sranje. Nisam rekao da je sranje,vec da mi se ne svidja.Pocuclas mi palamar. Quote
Angelystor Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Bitno je da se nismo slozili i da se nije desio stoga smak. Posaftas mi dzalamutku. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 A dobro,to jeste.Dovoljan je Dying For The World,i previse. Blajzaj mi mosnice. Quote
Grobodan Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 zdrav razum govori da taj bend jedva zna instrumente da drzi. Darkthrone je svirao tech death još na svojim demosima i batalio jer ih boli kurac. Drži se proga. Quote
kuruz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Пребаците му тему на gothic подфорум, тамо нико не долази осим њега. Quote
Sisus Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Darkthrone je svirao tech death još na svojim demosima i batalio jer ih boli kurac. Zato sad sviraju punk. Quote
Recommended Posts