Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@jaroslav

Pa to je zato sto kvalitet ocenjujes iskljucivo sa subjektivne strane.I meni su svi Dream Theater albumi dosadni,ali to je moj licni ukus i ne znaci da nisu kvalitetni.Cak naprotiv,izuzetno su kvalitetni.

Edited by lemmy sixx
Posted

Управо тако. А уосталом, овакве теме и служе само за субјективна мишљења. Неко ће рећи да је нешто говно, а неко други ће на то говно да дрка сваки дан. Чисто да се оградим, не мислим на мене и Блек, јер албум није говно. :D

Posted

E pitanje

Kako se definise kvalitet? Nesto nikada nisam mnogo razmisljala o tome, muziku k'o i filmove-svidja mi se/ne svidja mi se/ok je al' ne bih ja to svaki dan... Kako zakljucujemo da je album kvalitet a dosadan nam je subjektivno? Kao Lemiju DT na primer?

Posted

E pitanje

Kako se definise kvalitet? Nesto nikada nisam mnogo razmisljala o tome, muziku k'o i filmove-svidja mi se/ne svidja mi se/ok je al' ne bih ja to svaki dan... Kako zakljucujemo da je album kvalitet a dosadan nam je subjektivno? Kao Lemiju DT na primer?

Јебига, такве ствари су зајебане, јер мораш да гледаш са објективне стране. На пример, слушаш тај ДТ, скапираш да је музика квалитетна и комплексна, да се све уклапа како ваља, иако је зајебано одсвирано, али ти је субјективно досадно тако нешто или није по твом укусу. Што је и код мене случај, када је тај бенд у питању.

Posted

bar 4 cf albuma pishaju po celom blek metalu.

Od CF valja Morbid Tales, Emperor's Return, zakljucno sa To Mega Therion. Od 1985. do 2010. (Eparistera Daimones), Tomislav Ratnik nije izbacio nista stvarno kvalitetno.

Posted

Јебига, такве ствари су зајебане, јер мораш да гледаш са објективне стране. На пример, слушаш тај ДТ, скапираш да је музика квалитетна и комплексна, да се све уклапа како ваља, иако је зајебано одсвирано, али ти је субјективно досадно тако нешто или није по твом укусу. Што је и код мене случај, када је тај бенд у питању.

Upravo to.Svako sa makar malo iskustva u slusanju muzike moze proceniti da li je neki rad kvalitetan,koliko god da se njemu licno ne svidja.

Posted

Od CF valja Morbid Tales, Emperor's Return, zakljucno sa To Mega Therion. Od 1985. do 2010. (Eparistera Daimones), Tomislav Ratnik nije izbacio nista stvarno kvalitetno.

e ako into the pandemonium, vanity/nemesis i monotheist (koji se meni lichno i ne svidja narochito) nisu kvalitetni albumi, onda ne znam shta da ti kazem.

Posted

ako je nešto kvalitetno, ne znači da je kult, a ovde je tema kult koji ne volimo, kakav god on bio, a kult je verovatno zato što se više dopada nego ne dopada slušaocima i ukoliko mi to ne volimo, tu nešto mnogo smrdi :haha:

• Upvote 1
Posted

Monotheist najbolji CF

Posted

aj cuti vise

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

zdrav razum govori da taj bend jedva zna instrumente da drzi.

Darkthrone je svirao tech death još na svojim demosima i batalio jer ih boli kurac.

Drži se proga.