Lou Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 PRO-PAIN se vraćaju u Gun Club! Miljenici domaće publike će u okviru evropske "Straight to the Dome" turneje ponovo nastupiti u Miloša Pocerca 10. Gosti: Six Reasons to Kill, Undivided, Don Gatto PRO-PAIN, bend koji je 20. rođendan proslavio u Gun Clubu pre godinu i po dana, sinonim za američku hardcore scenu, Beograđanima će predstaviti novi materijal sa albuma "Straight to the Dome" objavljenog u septembru prošle godine. Istoimenu evropsku turneju započinju 14. februara u Berlinu, a po obilasku Nemačke, Švajcarske, Belgije, Francuske i Hrvatske, puni elana stižu i u našu prestonicu, gde se, kako su izjavili kada su prošli put posetili klub u Miloša Pocerca 10, osećaju odlično! Za to je, kako sami tvrde, najviše zaslužna publika. Energija koju Beograđani poseduju pokazaće se na delu i tog četvrtka 28. februara u 21:30. Ulaznice za koncert čuvenog PRO-PAINa u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta i na ulazu u klub cena će iznositi 1.600 dinara. Last.fm event http://www.youtube.com/watch?v=oGoRRY0P1TA
perzekjušn menijak Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Nadam se dobroj svirci i dobrom provodu. Konačno ću ih gledati prvi put posle one tri svirke iz 90-ih. 1
perzekjušn menijak Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 Jel' sve ok sa ovim? Vidim ubiše se ljudi od komentara. E da, jel' može neko da mi potvrdi da na kartama ne piše ni Pro-Pain ni datum koncerta nego samo Gun club, adresa, radno vreme i tako to. Karte su mi kod švece u BG pa ne mogu da ih slikam sad. Kupljene tamo gde je i rečeno da se kupiju (kafe Šikarica, Skadarska 22).
Chicken Little 420 Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 sto se tice guna, mislim da su u redu, takve su bile i za soulfly.
hanley Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Lepe uspomene nas vezu za ovaj band. Ja ih isto gledao taj poslednji put, 1999.godine (mesec i po dana pred ono nesrecno bombardovanje nase zemlje), nakon toga sam ih slabo slusao. Nekako jos zivim u onom vremenu. Postava sa Tom Klimchuckom na gitari je za mene zastitni znak Pro-Paina! 1
perzekjušn menijak Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Pro-Pain Setlist at KSET, Zagreb, Croatia Get Real Sucks to Be You Stand Tall In for the Kill Un-American Neocon No Way Out The Shape of Things to Come Fuck It Draw Blood Unrestrained 3 Minutes of Hate Straight To The Dome Foul Taste of Freedom State of Mind Shine Make War Not Love Bad Blood Crush I Remain
Recommended Posts