Jump to content

Recommended Posts

Posted

1588dhz.jpg

PRO-PAIN se vraćaju u Gun Club!

Miljenici domaće publike će u okviru evropske "Straight to the Dome" turneje ponovo nastupiti u Miloša Pocerca 10.

Gosti: Six Reasons to Kill, Undivided, Don Gatto

PRO-PAIN, bend koji je 20. rođendan proslavio u Gun Clubu pre godinu i po dana, sinonim za američku hardcore scenu, Beograđanima će predstaviti novi materijal sa albuma "Straight to the Dome" objavljenog u septembru prošle godine. Istoimenu evropsku turneju započinju 14. februara u Berlinu, a po obilasku Nemačke, Švajcarske, Belgije, Francuske i Hrvatske, puni elana stižu i u našu prestonicu, gde se, kako su izjavili kada su prošli put posetili klub u Miloša Pocerca 10, osećaju odlično! Za to je, kako sami tvrde, najviše zaslužna publika. Energija koju Beograđani poseduju pokazaće se na delu i tog četvrtka 28. februara u 21:30.

Ulaznice za koncert čuvenog PRO-PAINa u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Ukoliko ih ostane, na dan koncerta i na ulazu u klub cena će iznositi 1.600 dinara.

Last.fm event

http://www.youtube.com/watch?v=oGoRRY0P1TA

• 4 weeks later...
Posted

Jel' sve ok sa ovim? Vidim ubiše se ljudi od komentara. :uhoh:

E da, jel' može neko da mi potvrdi da na kartama ne piše ni Pro-Pain ni datum koncerta nego samo Gun club, adresa, radno vreme i tako to. Karte su mi kod švece u BG pa ne mogu da ih slikam sad. Kupljene tamo gde je i rečeno da se kupiju (kafe Šikarica, Skadarska 22).

Posted

Lepe uspomene nas vezu za ovaj band. Ja ih isto gledao taj poslednji put, 1999.godine (mesec i po dana pred ono nesrecno bombardovanje nase zemlje), nakon toga sam ih slabo slusao. Nekako jos zivim u onom vremenu. Postava sa Tom Klimchuckom na gitari je za mene zastitni znak Pro-Paina! :da:

• Upvote 1
Posted

Pro-Pain Setlist at KSET, Zagreb, Croatia

Get Real

Sucks to Be You

Stand Tall

In for the Kill

Un-American

Neocon

No Way Out

The Shape of Things to Come

Fuck It

Draw Blood

Unrestrained

3 Minutes of Hate

Straight To The Dome

Foul Taste of Freedom

State of Mind

Shine

Make War Not Love

Bad Blood

Crush

I Remain

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...