No name member Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ej ljudi, valjda znate za ovaj unique leader bend. Izdali su novi album koji je nenormalno dobar - NENORMALNO kazem... Zove se Diminishing Between Worlds i pokupili neku novu ekipu muzicara, uglavnom iz Odious Mortem-a (koji su, BTW, izdali pre oko godinu dana jebozovan album), a ovaj je jos bolji od pomenutog - pravo jebeno remek delo. Obavezno nabaviti! Quote
Speed_Dead Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 "jebozovan album" xexe fin bend smara me to sto menjaju ekipe muzicara na albumima ... al muzika kida to stoji 111 Quote
Лударајко Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Sve manje mi se svidja album kako vreme prolazi... Quote
PajatheTrut Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Техникал дет металци,одлични. Имају два студијска албума : Diminishing between worlds (2008) Polarity (2010) Quote
[Nocturno] Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 U jbt, neverovatno da nema teme za ovaj bend. Posedujem taj Diminishing na originalu vec duze vreme, sjajan bend! Quote
HeLLsarma Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Svaka cast Trute. Super je bend,ali zaboravio si album ...And Times Begin iz 2003 ! 1 Quote
Talvi Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 živeo sam u uverenju da ima tema, ali izgleda da smo o njima pričali na onim opštim temama. Quote
Demon Seed Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 I ja sam mislio da postoji tema Quote
PajatheTrut Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Ево,након добрих недељу дана истраживања,ја и мој стручни тим смо утврдили да не постоји тема за овај бенд,а пошто их и сам готивим,реко ајд да отворим тему. За сада сам само задњи албум преслушао , одушевљен сам. Техникалија за све паре ! 1 Quote
HeLLsarma Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Trute,nisi vise anonimus,otvorio si nove horizonte Dimon Sidu ,sad ima novu temu na kojoj ce da pljuje hriscane. 1 Quote
Demon Seed Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 (edited) Trute,nisi vise anonimus,otvorio si nove horizonte Dimon Sidu ,sad ima novu temu na kojoj ce da pljuje hriscane. Kad smo vec kod pljuvanja hriscana zivo me interesuje je l' to vas dvojica dajete pluseve onom ispranom mozgu na Pravoslavlju? Edited February 1, 2013 by Demon Seed Quote
LetTheMetalFlow Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Za njih znam odavno , ali sam pre godinu i po rešio da poslušam na yt da čujem o čemu se tu radi , vidim mnogi ih hvale , pa baš da se uverim . I onda me oduvaše u startu , preslušana diskografija nekoliko puta , odličan bend . Inače mnogo volim tehnikalije .tj najviše slušam bendove technical / brutal dm usmerenja sa dubokim vokalima ( bez uticaja core shit screamova ), znači čistokrvni brutal dm . 1 Quote
PajatheTrut Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 bila je tema Па где је сад? Kad smo vec kod pljuvanja hriscana zivo me interesuje je l' to vas dvojica dajete pluseve onom ispranom mozgu na Pravoslavlju? Ја више не улазим на ту тему.Нити на било коју тему о религијским расправама. Quote
HeLLsarma Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Jer Dimon zatruje svaku temu . To je prokupacka madjijaaaaaa ! 1 Quote
PajatheTrut Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Za njih znam odavno , ali sam pre godinu i po rešio da poslušam na yt da čujem o čemu se tu radi , vidim mnogi ih hvale , pa baš da se uverim . I onda me oduvaše u startu , preslušana diskografija nekoliko puta , odličan bend . Inače mnogo volim tehnikalije .tj najviše slušam bendove technical / brutal dm usmerenja sa dubokim vokalima ( bez uticaja core shit screamova ), znači čistokrvni brutal dm . Ја сам скоро почео тек дет да слушам,баш ми годи кад ми досадно да чујем каквих све техникалија и музичара има,да се човек распамети. Оно ,лепо ми легао Некроваџист,па сам скапирао да има гомила других бендова који то раде много техникалније и јаче.Међу првима сам чуо spawn of possession али ми је decrepit birth много јаче Quote
Demon Seed Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Kome,Rogiju ? Kome,Rogiju ? Ne. Па где је сад? Bilo nekad davno masovno brisanje. Nesto kao veliki potop. Izvini sto te pitam, da se ne uvredis, si preslusao Cynic-ov Focus? =) Quote
PajatheTrut Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 (edited) Bilo nekad davno masovno brisanje. Nesto kao veliki potop. I jesu moderatori postavili dugu u znak obecanja da vise nikada nece brisati teme? Izvini sto te pitam, da se ne uvredis, si preslusao Cynic-ov Focus? =) Nisam,poslusacu kad prodje cetres dana dedi Edited February 2, 2013 by PajatheTrut Quote
Demon Seed Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 (edited) A Decrepit Birth mozes da slusas iako nije proslo 40 dana? Salu na stranu, primi moje saucesce, nek pociva deda u miru. Aj laku noc Edited February 3, 2013 by Demon Seed 2 Quote
Berliner Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ја сам скоро почео тек дет да слушам pa sta si dosad radio u zivotu? 1 Quote
Recommended Posts