Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ej ljudi, valjda znate za ovaj unique leader bend. Izdali su novi album koji je nenormalno dobar - NENORMALNO kazem...

Zove se Diminishing Between Worlds i pokupili neku novu ekipu muzicara, uglavnom iz Odious Mortem-a (koji su, BTW, izdali pre oko godinu dana jebozovan album), a ovaj je jos bolji od pomenutog - pravo jebeno remek delo.

Obavezno nabaviti!

• 4 weeks later...
  • 4 years later...
Posted

Ево,након добрих недељу дана истраживања,ја и мој стручни тим смо утврдили да не постоји тема за овај бенд,а пошто их и сам готивим,реко ајд да отворим тему.

За сада сам само задњи албум преслушао , одушевљен сам. Техникалија за све паре !

• Upvote 1
Posted (edited)

Trute,nisi vise anonimus,otvorio si nove horizonte Dimon Sidu :),sad ima novu temu na kojoj ce da pljuje hriscane. :D

Kad smo vec kod pljuvanja hriscana zivo me interesuje je l' to vas dvojica dajete pluseve onom ispranom mozgu na Pravoslavlju? :haha:

Edited by Demon Seed
Posted

Za njih znam odavno , ali sam pre godinu i po rešio da poslušam na yt da čujem o čemu se tu radi , vidim mnogi ih hvale , pa baš da se uverim . I onda me oduvaše u startu , preslušana diskografija nekoliko puta , odličan bend . Inače mnogo volim tehnikalije .tj najviše slušam bendove technical / brutal dm usmerenja sa dubokim vokalima ( bez uticaja core shit screamova ), znači čistokrvni brutal dm .

• Upvote 1
Posted

bila je tema

Па где је сад?

Kad smo vec kod pljuvanja hriscana zivo me interesuje je l' to vas dvojica dajete pluseve onom ispranom mozgu na Pravoslavlju? :haha:

Ја више не улазим на ту тему.Нити на било коју тему о религијским расправама.

Posted

Za njih znam odavno , ali sam pre godinu i po rešio da poslušam na yt da čujem o čemu se tu radi , vidim mnogi ih hvale , pa baš da se uverim . I onda me oduvaše u startu , preslušana diskografija nekoliko puta , odličan bend . Inače mnogo volim tehnikalije .tj najviše slušam bendove technical / brutal dm usmerenja sa dubokim vokalima ( bez uticaja core shit screamova ), znači čistokrvni brutal dm .

Ја сам скоро почео тек дет да слушам,баш ми годи кад ми досадно да чујем каквих све техникалија и музичара има,да се човек распамети. Оно ,лепо ми легао Некроваџист,па сам скапирао да има гомила других бендова који то раде много техникалније и јаче.Међу првима сам чуо spawn of possession али ми је decrepit birth много јаче

Posted

Kome,Rogiju ?

Kome,Rogiju ?

Ne. :D

Па где је сад?

Bilo nekad davno masovno brisanje. Nesto kao veliki potop.

Izvini sto te pitam, da se ne uvredis, si preslusao Cynic-ov Focus? =)

Posted (edited)

Bilo nekad davno masovno brisanje. Nesto kao veliki potop.

I jesu moderatori postavili dugu u znak obecanja da vise nikada nece brisati teme? :o

Izvini sto te pitam, da se ne uvredis, si preslusao Cynic-ov Focus? =)

Nisam,poslusacu kad prodje cetres dana dedi

Edited by PajatheTrut
Posted (edited)

A Decrepit Birth mozes da slusas iako nije proslo 40 dana?

Salu na stranu, primi moje saucesce, nek pociva deda u miru.

Aj laku noc

Edited by Demon Seed
  • Upvote 2