Runner Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Mlad bend iz Novog Sada, kako podaci sa neta kazu - osnovani 2012. godine, sviraju iskreni tradicionalni heavy fazon. Za sada imaju izbacen demo "Meeting in Hell" koji se sastoji od tri numere. Gledao sam ih uzivo u Kuglasu polovinom novembra prosle godine na onom Beogradskom HM festivalu vol.2. Sad poslusah njihovu odlicnu stvar "Anger on the Road" preko SMP portala, pa me to podstaklo da otvorim temu. Upravo slusam i preostale dvije stvari sa pomenutog demo izdanja. Nadam se novim snimcima ovog benda u skorijem periodu. http://www.metal-arc...teel/3540358623 Quote
Saša Grbić Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Da, sjajan bend. Najkasnije u srijedu očekujte recenziju njihovog ep-a kojeg sam dobio, a koji ima da se skine i na njihovoj facebook stranici. Quote
Saša Grbić Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 http://www.grmljavina.net/recenzije/thundersteel-meeting-in-hell Evo recenzije. Quote
Djubre Toxictrace Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 hvala vam na lepim komentarima!!!Thundersteel pocinje sl. mesec sa snimanjem svog prvog albuma koji ce se zvati "EXORCISM",i obecavamo vam totalno ludilo od albuma!!!na albumu ce se naci 9 pesama u totalnom heavy metal maniru!!!pozz od THUNDERSTEELA Quote
Alice_Wrathchild Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Slušali smo vas nedavno, nisam sigurna više da li je bilo u Bg-u ili Jagodini, ali svakako se vidi potencijal, samo napred. Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Serbian Hellbangers ponosno predstavlja: ATTIC / THE FATHER OF SERPENTS / THUNDERSTEEL LIVE 24. 05. 2015. Dom omladine, Beograd – 21h https://www.facebook...44232062281484/ 25. 05. 2015. The Quarter, Novi Sad – 21h https://www.facebook...42640369133278/ \m/ TEŠKI PROKLETI METAL \m/ ATTIC su relativno mlad Heavy Metal bend iz Nemačke. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova posebno među sledbenicima King Diamonda pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog kralja. Nakon izlaska njihovog prvog EP izdanja bend ubrzo potpisuje za čuvenu VAN Records etiketu i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Bend izdaje album The Invocation koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova kao i festivala. U naše krajeve bend dolazi u sklopu svoje najnovije turneje. THE FATHER OF SERPENTS su novo ima na domaćoj sceni i verovatno jedini aktivan Doom Metal bend kod nas. Novo ime na sceni ali sačinjeno od starih dokazanih majsora Metal zvuka kod nas: Awaiting Fear, The Hell, Tamerlan, Rain Delay. Nastupi na ova dva koncerta biće vatreno krštenje za naše doomere tako da im želimo sreću i željno isčekujemo nastupe! THUNDERSTEEL će se na oba koncerta predstaviti svojim tradicionalnim Heavy Metal zvukom, a povod za to pored njihove fenomenale žive svirke biće i promocija debi albuma The Exorcism koji će se uskoro pojaviti u prodaji na limitiranom CD izdanju. ULAZNICE: Ulaznice u prodaji od 01. maja Cena u pretprodaji 600din, na dan koncerta 800din Pretprodajna mesta: Felix (Beograd) , Mungos (Novi Sad) ATTIC: www.facebook.com/atticfuneral www.van-records.de/attic.html THE FATHER OF SERPENT: www.facebook.com/thefatherofserpents THUNDERSTEEL: www.facebook.com/thundersteel.ns Quote
Runner Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 Super, potrudicu se da dodjem na ovo, iako je jos daleko. Bas sam se nedavno zapitao sta je sa Thundersteelom, pomislio sam da su se mozda cak i razisli, jer dugo nisam cuo nista o njima, kad ono album samo sto nije. Super, onaj demo je bio sjajan, nadam se da ce i album biti na tom nivou. Quote
Maunator Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Subota, 04.04.2015. Klub Quarter, Novi Sad Četvrti United Metal Fest - http://www.unitedmetalfestival.com/ Vrata kluba se otvaraju u 20h Prvi bend (Thundersteel) nastupa od 21h Ulaz 300 RSD FB event: https://www.facebook.com/events/804704432944152/ Quote
Runner Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 Citam da su vec objavili album, za sada samo u digitalnom formatu. Sacekacu ipak da izadje na pravom CDu. Quote
Djubre Toxictrace Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Pozdrav svima.Evo i ja de se oglasim u ime benda Thundersteel. Naime,kao sto znate album je u digitalnoj formi pusten u prodaji!CD-ovi su gotovi i vec 4-tog Aprila ce moci da se kupe na United metal festu u Novom Sadu u klubu Quarter po ceni od 500 din. Sviracemo i kao predgrupa nemackom Heavy metal bendu Attic 24.05. u Domu oimladine,25.05.u Quarteru i 11.06. se vidimo na ovogodisnjem Exitu ispred legendi Trash Metala Nuclear Assault! Ziveli i vidimo se .Stay Heavy Veliki pozdrav od Djubreta! 1 Quote
Saša Grbić Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 A gdje se može album nabaviti u digitalnoj formi? Ja bih ako ima neki flac. Quote
Chicken Little 420 Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 postavite na domacoj sceni temu Quote
Djubre Toxictrace Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Evo link ko zeli da skine album.pozz http://www.amazon.com/Exorcism-Thundersteel/dp/B00U0V6TWM/ref=sr_1_3?s=dmusic&ie=UTF8&qid=1425328570&sr=1-3&keywords=Thundersteel Quote
Djubre Toxictrace Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 I konacno je dosao i taj dan. Danas su mi stigli CD-ovi i bukleti naseg prvenca. Prvih pet najbrzih koji mi se jave dobijaju od mene CD Thundersteel "The Exorcism". Pustite poruku sa imenom,prezimenom,mestom i ulicom, a ja saljem CD o mom trosku. Veliki pozdrav od Djubreta i benda Thundersteel. 1 Quote
Saša Grbić Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 E, jbg. ovo je već vjerovatno prošlo. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Dobro veče Djubre.Kažu, nema onog koji ne propeva.Ko je iz vaše grupe prvi propevao? 2 2 Quote
Djubre Toxictrace Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Dobro vece Sale.Mislim da je Milos prvi propevao Quote
In The Flesh Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Sve najbolje u daljem radu, Djubre! 3 Quote
Grobodan Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Đubre, šta je sa Toxic Trace, jeste rešili pitanje gitariste? Quote
Djubre Toxictrace Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 @ In The Flash - Hvala druze,ziv bio. Grobodan - Toxictrace je trenutno na maloj duzoj pauzi,zbog nemogucnosti nalazenja gitariste/pevaca a i ja sam bio dosta zauzet oko rada na Thundersteelovom prvom albumu pa sam malo Toxictrace ostavio po strani da malo odmori,a posvetio se vise Thundersteelu.Sad kad je album konacno izasao razmislam da opet skupim Toxictrace i pocnemo sa resetanjem ali otom potom. Ako neko zeli da svira gitaru i peva u Toxictrace nek mi se javi slobodno. Pozdrav od Djubreta. Quote
Djubre Toxictrace Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Evo me na posluuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Djubre Toxictrace Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Kao sto sam obecao,danas sam poslao 5 Cdeova onima koji su izrazili da zele da dobiju nas prvenac. Pozdrav od Djubreta. 9 Quote
Recommended Posts