Saša Grbić Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Dobih CD. Album je fenomenalan. Mislim da je u ovom bendu Miloš Krsmanović dao svoj maksimum. Ovdje mi se nekako njegov glas najbolje uklopio. Quote
Djubre Toxictrace Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 (edited) Milos Krsmanovic je Pevac,a ja sam Djubre bubnjar(pravo ime mi je Dejan ) Edited April 8, 2015 by Djubre Toxictrace 4 Quote
Havočka Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 nekako će svaki dejan postati đubre od sad pa na dalje Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 nekako će svaki dejan postati đubre od sad pa na dalje zvini,a koj je tvoj problem?šta što dejan?šta imaš protiv nji? i šta ćeti taj đastin biber konj na slici? 2 Quote
Runner Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 Ovaj album je bas dobar! Nakon "Soul Revolution" od Forever Storm, napokon jedan domaci heavy album koji je na mene ostavio bas onako jak utisak. Doduse, konkurencija medju domacim bendovima koji se mogu klasifikovati kao HM danas i nije bas neka. Vrhunski opori i rifovski heavy metal, sa odlicnim vokalom, na tragu bastine Black Sabbatha 80ih i uopste Diovih albuma. Ok, ima na ovom albumu pjesma-dvije koje bi mogle dobiti status filler-a, ali sveukupno gledano album ima dobar vajb, drzi paznju i trazi da se ponovo pusti. Ovaj album i album Sorcerer-a su, za mene, najbolje od noviteta u prva 4 mjeseca ove godine. 1 Quote
Djubre Toxictrace Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 Samo da vas podsetim da Thundersteel nastupa sa bendom Attic 24.05. u Domu Omladine i 25.05. u Novom Sadu u klubu Quoter. Vidimo se i pozdrav od Djubreta. 3 Quote
Maunator Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 I u Temišvaru u nedelju 31.05. na Revolution Festivalu - vidimo se tamo! Quote
Djubre Toxictrace Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 (edited) Sledece svirke: 4/9/2015 Šibenik, CRO 5/9/2015 Orehovlje, SLO 27/9/2015 Novi Sad pozdrav od Djubreta. Edited August 29, 2015 by Djubre Toxictrace 2 Quote
Runner Posted July 26, 2021 Author Report Posted July 26, 2021 Thundersteel pod ovim imenom više ne postoji. Od stare ekipe u bendu je samo basista Nebojša Bjeletić "Ćebe", a bend se sada zove Testimony. Izbacili su dva singla, a u najavi je full length album. Quote
Recommended Posts