Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subota, 16. februar 2013. u 13:00

DOB//Amerikana

BEOGRADSKI JAZZ MATINE. ULAZ JE SLOBODAN!

EYOT je bend iz Niša: Dejan Ilijić - klavir; Slađan Milenović - gitara; Miloš Vojvodić - bubnjevi; Marko Stojiljković - bas. Njihova muzika predstavlja sveži zvuk koji spaja kulturu džeza, sofisticiranost "klasičnog" klavira, psihodelične i ambijentalne muzike, kao i reljefne elemente istočnoevropskog folklora. Bili su jedan od 3 pobednika Umbria Jazz Balkanic Windows konkursa 2009, a potom su, pored regularnih nastupa po klubovima, usledila učešća na brojnim festivalima u zemlji i inostranstvu (Nišvill Jazz fest, World of Jazz u Dubaiju, DOKfest u Minhenu, Alarma Punk Jazz u Sofiji, Midem Off - Kan, Vićenca Jazz Fest, Jazzy Colours Pariz, azijska turneja 2012...)

Više informacija

Last.fm event

Edited by Lou
Posted

Elem, dok Kazim pokušava nešto da smuva, ja ću da uskočim i kažem da je svirka bila odlična, uz zamerku na trajanje iste. Sa sve vraćanjem na bis, ne više od sat vremena.

A bubnjar toliko uživa, to još nisam video, potpuno se predaje pesmama.

Posted

slozicu se sa lou-om, presjajna svirka, uzivao sam svaki sekund, uz dodatak da je ipak svirka bila dzabe tako da slavimo i tih sat vremena sto smo dobili a da ne platimo. bubnjar odlican bas, klavijature ludilo, ma svirka vrh, orgazmirao sam

Posted

Ja sam hteo da dodjem, ali sam tek u 17h danas saznao da je svirka bila u 13h. Steta, a bas sam hteo da dodjem.

Posted

Sjajan bend. Novi materijal zvuci jos obecavajuce. I mislim da je vreme posle toliko besplatnih koncerata da pocnu da naplacuju ulaz, makar pisljivih 200 dinara.

Posted

U pocetku su svirali besplatno, i to sigurno desetak koncerata u toku dve godine. (u kc gradu)

Cena diska je sasvim fer, ako je bilo izdanje od Slusaj Najglasnije!, jer on radi cd-r izdanja u kartonskom pakovanju.

Da sam bio pri novcu pazario bi i novi album.

• Downvote 1
Posted

Imas i u Vulkanu, ali tamo je tek cifra, 1600 dinara. Mislim da je svakako bolja opcija da se novac da direktno bendu, a ne ovako iz druge, trece ruke...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...