jerotimije Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 http://www.setlist.fm/setlist/slayer/2013/lotnisko-bemowo-warsaw-poland-73d9fecd.html
Angelystor Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Bas lepo za Dawn, ali zivim za Slayer koncert kada ce biti izbacene (bar jedna od) "Dead Skin Mask" i "Mandatory Suicide". Plus, previse, previse GHUA/DIM pesama. 1
Јарослав Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 јебига, сви бисмо хтели да свирају ствари до Сизонса, али шта је ту је
Angelystor Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 A "Divine Intervention" ko jebe? :] S tim sto to njima i jeste stav...
HeLLsarma Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Bolje Sex,Murder,Art i Dittohead da su ubacili umesto Stain Of Mind. 1
perzekjušn menijak Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 јебига, сви бисмо хтели да свирају ствари до Сизонса, али шта је ту је Kako da ne... 3
Demon Seed Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 јебига, сви бисмо хтели да свирају ствари до Сизонса, али шта је ту је Kako da ne... Svi normalni u svakom slucaju... Od radova u poslednjih dvaes godina, ja bih ubacio New Faith na listu, a ostatak liste od prvog do Seasons. A na ovoj listi nema nista s prvog... 2
Talvi Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Stain Of Mind je sjajna stvar kao i ceo Diabolus, siđite sa tog oldskul pijedestala i shvatite Džefov genije na tom albumu
HeLLsarma Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Ne kazem da je sranje album,najlosiji mi je God Hates Us All,mada je i on super,Slayer ne izdaje sranja. Ali stvarno je Divine Intervention monstruozno dobar. Ja volim i mid 90-te od Slayera,i to je Slayer ali u drugacijoj formi. 2 2
Јарослав Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 ма не кажем ни ја да је срање, чак шта више, далеко је од тога, него ето, капирам да би највећи број људи посвршавао када би на концерту биле ствари са првих пет албума. ја бих лично највише волео када би убацили, на пример, God Send Death или Serenity In Murder
Paya Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Organizovani prevoz na koncert iz Kragujevca.Kontakt telefon 065/9021008
hanley Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Seasons in the abyss, iz mnogo razloga je meni njihov najbolji album. Bez War ensemble, Seasons i Dead skin mask ne prolazi ni jedan njihov koncert... 1 1
Anno Mundi ! Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Hell Awaits je jedan od razloga sto sam i poceo da slusam metal. Mada mi je i Show No mecy odmah uz njega ! 1
Demon Seed Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 To je bas trve, ja sam mrzeo Hell Awaits kad sam pocinjao da slusam metal, i smejao sam se Tomovim brzalicama 1 2
Night Prowler Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 http://www.setlist.fm/setlist/slayer/2013/muziektheater-enschede-netherlands-4bd9ef6a.html Payback
Demon Seed Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 (edited) Paywho? Mogo bih da poslusam te neke pesme, da uzivam i ja u njima malo na koncertu Edited June 7, 2013 by Demon Seed
HeLLsarma Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 ма не кажем ни ја да је срање, чак шта више, далеко је од тога, него ето, капирам да би највећи број људи посвршавао када би на концерту биле ствари са првих пет албума. ја бих лично највише волео када би убацили, на пример, God Send Death или Serenity In Murder Svaka ti cast,to su sabijacine. 2 1
Apostat Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Koga boli kurac šta bi vi hteli da čujete ?! Tu se pitate ko ja što se pitam u upravnom odboru Narodne banke. Aj sad terajte još 10 strana o tome koja pesma fali, a koja je višak. 6 7
jerotimije Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 A koga to boli kurac sta ti imas da kazes? Ako ljudi hoce da pricaju o tome neka pricaju, a ti idi drkaj kurac negde drugde kada vec ne razumes cemu forum sluzi. 3 2
Apostat Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 A koga to boli kurac sta ti imas da kazes? Ako ljudi hoce da pricaju o tome neka pricaju, a ti idi drkaj kurac negde drugde kada vec ne razumes cemu forum sluzi. Očigledno da tebe boli kurac, čim mi odgovaraš. A moj ponos ostavi na miru. Drkaću na koga hoću i gde hoću. A Slayer najviše boli kurac za vaše želje i tihe patnje. 1 3
Recommended Posts