Jump to content

2013.06.25. *Kombank Arena, Beograd* SLAYER

Recommended Posts

Posted

Nema potrebe iko da se raspituje za karte. Karata ce biti i na sam dan koncerta, tako da svi koji jos nisu uzeli iste, ne treba da brinu ako planiraju da udju u Arenu... :da:

Posted

E grebatore.

Ovamo kupis kartu za Darkness Rising po 30 evra,a prodajes po 35 evra,a sad trazis da ti neko proda jeftinije od sadasnje cene kartu za Slayer.Ccc :)

Kartu za Darkness Rising sam kupio za 30 evra, a prodao za 40. ;)

Kartu za Slayer posedujem, kupio za 1900 (Hoces da je kupis za 2150?), a sad treba za jos 1-2 ortaka...

• Downvote 17
Posted

ja nesto mislim da zbog skorasnjih dogadjaja vezano za bend i ovih izjava zadnje vrijeme da ce odziv biti bolji od odje pedvidjanog.ne kazem da ce arena biti dupke puna,ali ja mislim da ce biti bolje od par hiljada.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

mislis da prosecan srpski metalac ima predstavu sta pishe na babberu?

ako pricas povodom onog sto je Talvi danas okacio.

Edited by Uruk
Posted

Синоћ се убих тражећи сетлисту са ове турнеје у којој има Блек Меџик Најт, на на на нааа. Али курац, џабе сам се надао.... :no:

Није ми јасно што то не свирају.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Синоћ се убих тражећи сетлисту са ове турнеје у којој има Блек Меџик Најт, на на на нааа. Али курац, џабе сам се надао.... :no:

Није ми јасно што то не свирају.

Zato sto sviraju Die By The Sword i The Antichrist... Setlista super,manje novijeg (novije je isto super,ali staro je prava stvar :D )

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Meni je Blek medzik nezamenljivo, ajde die by the sword, ali antihristom da zamene blek medzik, to ne mogu da shvatim.

Mislim da je vrlo glupo to sto su uradili.

Ali setlista jeste ok

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

E grebatore.

Ovamo kupis kartu za Darkness Rising po 30 evra,a prodajes po 35 evra,a sad trazis da ti neko proda jeftinije od sadasnje cene kartu za Slayer.Ccc :)

Tek sad vidim koliko je ovo u stvari besmislen post xD

Ljudi upravo rade to sto sam ja uradio sa Darkness Rising kartom, prodaju za jeftinije pare od sadasnje cene, a za skuplje nego sto su platili kad su kupovali.

Elem, i dalje, tj. opet, mi treba karta.

• Upvote 3
  • Downvote 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...