Jump to content

2013.06.25. *Kombank Arena, Beograd* SLAYER

Recommended Posts

Posted (edited)

To rade samo grebatori i jevreji :meshuggah:

EDIT:

Mislim,ako ces da prodas kartu prodaj je po ceni za koju si je kupio,nemoj biti juden :da:

Edited by LazaGNR
  • Upvote 4
  • Downvote 4
Posted

Pravda za judena, juden je O.K!

Prodavac odredjuje cenu, a kupac bira da li pristaje na tu cenu. Nadjete se izmedju, lepo i jednom i drugom :P

Da ne sastavljam jedva kraj sa krajem trenutno, pa bi me i bolo, a ovako mi nije bilo svejedno za 10 evra gore-dole :D

• Upvote 2
  • Downvote 4
Posted

Ako Rapid Force krece u 20 casova, Newsted iza njega, realno - Slayer nece pre 21.45-22h? :unsure:

Pre bih rekao da je ulaz u 20h, pocetak svirke u 21?

Posted

Samo da se ne obeznanim pre vremena, ili da mi ne izvetri pre vremena. I da se završi na vreme jer se sutradan radi. Jebem ti staros'.

SLEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR!!!!!!

Posted (edited)

Ali ce zato biti kise kao u Sofiji :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Steta samo sto nije otvoren prostor.

Edited by vegeta
  • Downvote 2
Posted

Loš scenario bi bio da pokisnemo napolju, pa da se skuvamo unutra, a onda zgužvani, mokri i znojavi opet napolje na vetar i kišu ... al ko ga jebe ....

Posted

Jebo te, sutra Slejer... JEBO TE!!!!

Inace, jedna dobra stvar iz dobijanja otkaza - mogu da idem na Slejer i da ne mislim o ustajanju sutra ujutro :D

JEEEBO TEEEEEE

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Da vidim Slayer, pa mogu i da umrem. Ionako sam na redu.

по тој логици, ја сам умрЕо пре осам (на курцу вас носам) година.

Ali ce zato biti kise kao u Sofiji :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Steta samo sto nije otvoren prostor.

'наш како (некима од нас је Звезда битнија од култних бендова), по киши сам их већ гледао и не бих опет. гаће су ми биле блатњаве.

Posted

Како си успео да ублатњавиш гаће??? Јесу ти то биле оне дугачке,такозвани унтрацигер? :D

• Upvote 4
Posted
' timestamp='1372105640' post='2665700']

Jbt Soli pa ti si ziv. :D

Ovakvi kao ja ne dave se tako lako!

Inače, ja sam se zarekao da kultne bendove nikad neću gledati van Beograda, al isplatilo se čekati. Ostaju mi još Sodom i Bad Religion. Žao mi je samo što nisam otišao na Obituary pre par godina, ko zna hoće li nam ikad više doći.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...