Jump to content

2013.06.25. *Kombank Arena, Beograd* SLAYER

Recommended Posts

Posted

Zašto se uopšte i raspravlja da li treba ići na koncert?

Judas je bio bez Downing-a u Beogradu, ja pricam o koncertu u Budimpesti 2004-e, kad je jos Downing svirao

Bravo.

• Upvote 1
Posted

koja tugica. svira stvari od metallice sa kojim nema nikakve veze. na nekom dio disciples/ripper does covers sranju. na sta spadnu ljudi

Posted

Cena karte je i dalje povoljna, mislim i na tu cenu od 2.200 dinara. Medjutim, verujem da su mnogi uzeli po promo ceni od 1.700 dinara, bas kao i ja. :pivopije:

• Upvote 1
Posted

Takva je bila prica. Samo na dan koncerta je trebala da bude 2200.

Od starta je važila ova priča ali nije to toliko ni bitno.

U promo periodu, od petka, 22. februara do 3. marta, ulaznice će biti po jedinstvenoj ceni od 1700 dinara. Od 4. marta do 2. juna ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara.

Posted

Veceras pocinje turneja, ako se ne varam, pa cemo uskoro saznati sta sviraju. Nadam se da nece previse gnjaviti sa poslednja dva-tri albuma, i da ce akcenat biti na osamdesetim i devedesetim godinama... :muzicar:

• Upvote 1
Posted

Hallowed Point, yesss! Ove dve sto sviraju sa WPB su sasvim dobre. Nadam se samo da ce da uleti Dittohead ili bilo sta sa Divine Intervention. Em King voli taj album, em se Bostaph vratio. Daj i to da docekamo!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja bih sacekao set listu koncertnu, ali u principu, nece biti neke velike razlike. Sta god da sviraju - bicemo zadovoljni! :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...