Jump to content

2013.06.25. *Kombank Arena, Beograd* SLAYER

Recommended Posts

Posted

Citao sam ove ranije postove i prosto je neverovatno koliko je ljudi nerealno ovde.Govori se o nekim ciframa od 10-15 hiljada ljudi koji ce navodno doci na koncert.Da ne sviraju nigde u okolini pa ajde da neko i poveruje u to.Ako bude prodato 5 hiljada ulaznica organizator da slavi i da se raduje ko dete.A daj Boze da dodje i toliko.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Zasigurno bice pun parter,a tribine bice pola-pola popunjene...a i sta ima i veze-ima koncerata koji su imali i manju posetu sto je bilo krajnje nebitno za show

Posted

Jeste, u tridesetim i cetrdesetim godinama je vecina Slayer postovalaca. Brale, ja zavrsavao gimnaziju kad su izbacili "Seasons". Pa, vi deco moderne tehnologije sad vidite kako je nama bilo da nabavljamo vinile i kasete omiljenih bandova u to vreme (kakav crni internet)! :udri:

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

On SLAYER's current stand-in drummer Jon Dette:

Tom: "He actually played in the band [in the late 1990s] for, like, three years. It's gonna be good. He's matured and I'm sure he's gotten much better on the drums. It'll be exciting, and I think that's just gonna pump everything up even more. I can tell you this: Jon's gonna have a lot of energy. He's known to play very fast, and he's gotten better at that."

Posted

Radujem se sto Slayer napokon svira u Beogradu . To ce biti pravi spektakl , ogromna sala ,gomila ljudi, i bilo bi znacajno da neko od domacih snaga nastupi pre Slayera .

Nadam se da ce iz organizacije izabrati adekvatnu predgupu , koja bar podseca na Slayer .

Svaka cast pomenuli ste Space Eater , Infest , Nadimac .

Nema potrebe da ovde pljujemo domace bendove , bilo bi znacajno da neko nastupi , pa ako vas predgrupa bas iritira , jebiga propustite je .

Nazalost niko se nije setio da pomene moj bend Kuga , kao i od starijih bendova Bombarder , Rapid Force , Anatema .

A ima jos bendova mladje generacije ,samo sto mi se cini da je vecina njih jos zelena da nastupi ispred slayera , a pitanje je i ovi nabrojani kolko su dorasli .

Ako neko iz organizacije cita ovo , ili ako neki clan foruma poznaje nekog iz iste , evo ja sam sa mojim bendom Kuga zainteresovan da nastupim . Mozda mozemo da se dogovorimo . http://www.kugaofficial.com/

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

On SLAYER's current stand-in drummer Jon Dette:

Tom: "He actually played in the band [in the late 1990s] for, like, three years. It's gonna be good. He's matured and I'm sure he's gotten much better on the drums. It'll be exciting, and I think that's just gonna pump everything up even more. I can tell you this: Jon's gonna have a lot of energy. He's known to play very fast, and he's gotten better at that."

Gomila sranja

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted (edited)

Ne interesuju ni plusevi ni minusevi! Zanima me samo dobra muzika i poneko pivo. :bigblue:

Os poso?

Nazalost niko se nije setio da pomene moj bend Kuga ,

Ako neko iz organizacije cita ovo , ili ako neki clan foruma poznaje nekog iz iste , evo ja sam sa mojim bendom Kuga zainteresovan da nastupim . Mozda mozemo da se dogovorimo . http://www.kugaofficial.com/

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 7
  • Downvote 21
Posted

Не разумем зашто се смејете. Човек се труди да промовише свој бенд и у томе нема ничег лошег.

• Upvote 15
  • Downvote 5
  • 3 weeks later...
Posted

Sedamnaest dana tisine na temi Velikog Slayera? Neverovatno! :mad:

Kurac na biciklu, tvoj VELIKI Slejer.

Lombarda i Jeffa bi same jos i gledao, al ovu dvojicu nikako.

Stavise, bilo bi mi drago da prvopomenuta dvojica osnuju svoj bend, u inat ovom izrugavanju svim vrednostima ikada postovanim, pa da prodaju vise karata od VELIKOG SLEJERA. Eeeej, tesko naci nekoga da repuje i svira skroz utisan bas istovremeno, a jos teze naci istetoviranog celavca koji ce da se mrsti po bini. Pa neka vide koliko je ko tu zapravo bitan za bend, a ko holivudska-brodvej-rok zvezda.

• Upvote 5
  • Downvote 14
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...