biohazard Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Ovde se prica o Slejeru, pa ako ne umes da objasnis kako su bitni tom i keri u celoj toj prici, ne znam zasto i kome odgovaras uopste. 3 4
Guest HEFEST Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 НЕКА ПЛАЧЕ ИСУСОВА МАЈКА МИТО ЈЕБАЋУ ТЕ У ДУПЕ ХЕФЕСТЕ ПУШИ ГА :rockdevil: :rockdevil: Jbt. ko da prvi put dolaze. Bolje Megadeth ponovo da dodje. 7 2
Demon Seed Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Ovde se prica o Slejeru, pa ako ne umes da objasnis kako su bitni tom i keri u celoj toj prici, ne znam zasto i kome odgovaras uopste. Ovde se prica o Slejeru, a ti drobis neke gluposti, kao i inace. Tom i Keri su jednako bitni kao Hanneman i Lombardo, a da su Keri i Lombardo zajebali Toma pa da je on napustio bend, ti bi isto tako jeo govna kao sto jedes sad, samo sa drugim imenima. Samo sto bi sve sanse bile da Slayer ne bi ni svirao bez Toma, a bez Lombarda svira. Mozda zato Tom i uzima vise love nego Lombardo. Mada si me lepo nasmejao, izuzetno je kad cujes da neko ko je fan Mustaine-ovog vokala kenja za Tomov vokal 1 2
biohazard Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) Ja nikad nisam rekao da sam fan Mustaine-ovog glasa, a vokalne deonice koje smislja i nisu toliko lose (mada i jesu u zadnje vreme) za jedan tres bend. Eto, izvlacis konkluzije koje ne proizlaze iz datih premisa, izrazavas se u grubim obrisima nekih gluposti koje ti se motaju po glavi, a pritom pribegavas i nepreciznim izrazima poput 'kenja', 'drobi neke gluposti', 'jede govna', 'zajebali su ga'; kao i besmislenim sklopovima reci: 'izuzetno je kada cujes'. Da su Keri i Lombardo zajebali Toma, pa ga izbacili jer je kukao zbog toga, a da pre toga Tom i Keri nisu zajebali Lombarda, tacno je - stao bih na stranu Toma. Iz istog razloga u sustini: jer oni nisu deca od 15 godina nego bend koji najveci deo zadnjih 30 godina svira po svetu u tom istom sastavu, i jedna od jacih strana mu je upravo to, ziva svirka. Pored svega toga, tu je i argument da je u Slejeru, kao jednom tres metal bendu, bitno koliko je muzika energicna. A muzika je energicna zbog rifova koji su u njoj energicni, i bubnjeva koji to pojacavaju dobrim gruvom (da, gruv moze da postoji i kad bubnjar svira brzo). Kome je tu bitan, i inace besmisleni, tekst koji Araja nerazgovetno mrmlja? Je l' umes da odgovoris suvislo na ovo? Edited March 18, 2013 by biohazard 4 1
Demon Seed Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 izrazavas se u grubim obrisima nekih gluposti koje ti se motaju po glavi, a pritom pribegavas i nepreciznim izrazima poput 'kenja', 'drobi neke gluposti', 'jede govna', 'zajebali su ga'; kao i besmislenim sklopovima reci: 'izuzetno je kada cujes'. Da besmislenim sklopovima reci: 'izuzetno je kada cujes'. Nema tu nista besmisleno, razne stvari mogu biti izuzetne. "Konkluzije i premise" ne bih komentarisao (da, gruv moze da postoji i kad bubnjar svira brzo). Ma nije moguce Da su Keri i Lombardo zajebali Toma, pa ga izbacili jer je kukao zbog toga, a da pre toga Tom i Keri nisu zajebali Lombarda, tacno je - stao bih na stranu Toma. Iz istog razloga u sustini: jer oni nisu deca od 15 godina nego bend koji najveci deo zadnjih 30 godina svira po svetu u tom istom sastavu, i jedna od jacih strana mu je upravo to, ziva svirka. Pored svega toga, tu je i argument da je u Slejeru, kao jednom tres metal bendu, bitno koliko je muzika energicna. A muzika je energicna zbog rifova koji su u njoj energicni, i bubnjeva koji to pojacavaju dobrim gruvom. Kome je tu bitan, i inace besmisleni, tekst koji Araja nerazgovetno mrmlja? Je l' umes da odgovoris suvislo na ovo? Znas kako, postoje ljudi sa kojima treba razgovarati normalno i odgovarati im "suvislo". Ti nisi jedan od njih. Sto se tice "argumenta": Reci da je u Slejeru Tom Araya nije bitan zato sto "nerazgovetno mrmlja besmisleni tekst" je jebeno retardirano, kad vec hoces da radis nesto toliko glupo kao sto je rasclanjivanje jednog thrash benda na sastavne elemente (a uz to radis jos gluplju stvar, generalizujes thrash bendove), bas za tu energicnost i gruv je bitan i Araya, a pored toga, njegov vokal je deo karaktera benda, i mnogo bi bila primetnija promena za bend kad bi zamenili njega, nego ovo sto su zamenili Lombarda. 2 2
biohazard Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Da Ja sam rekao da se tebi gluposti motaju po glavi, u smislu da razmisljas na jednom vrlo povrsnom nivou. To je mnogo konkretnija pojava nego da neko 'drobi neke gluposti kao i inace'. Nema tu nista besmisleno, razne stvari mogu biti izuzetne. Razne stvari mogu biti izuzetno nekakve. "Konkluzije i premise" ne bih komentarisao Hvala sto si nas obavestio o tome Ma nije moguce jeste keve mi Znas kako, postoje ljudi sa kojima treba razgovarati normalno i odgovarati im "suvislo". Ti nisi jedan od njih. Potpuno razumem, i ja sam inace odlican teniser, nego mi je ispod casti da igram sa budalama koje nemaju pojma pa ih pustam. Kad bi Djokovic hteo da igra sa mnom, sigurno bih ga dobio! A sto onda uopste igram sa budalama? Pa ne znam, zanimljivo mi. Sto se tice "argumenta": Reci da je u Slejeru Tom Araya nije bitan zato sto "nerazgovetno mrmlja besmisleni tekst" je jebeno retardirano, kad vec hoces da radis nesto toliko glupo kao sto je rasclanjivanje jednog thrash benda na sastavne elemente (a uz to radis jos gluplju stvar, generalizujes thrash bendove), bas za tu energicnost i gruv je bitan i Araya, a pored toga, njegov vokal je deo karaktera benda, i mnogo bi bila primetnija promena za bend kad bi zamenili njega, nego ovo sto su zamenili Lombarda. U jeee, kako sam samo glup, generalizujem thrash bendove. Kada svi u stvari znamo da se muzika deli na a: thrash i b: svu ostalu, pozersku muziku kao sto su klasika, dzez, rok, sve ostale vrste metala, svetovna muzika u uzem smislu, i sva preplitanja svih podvrsti ovih stilova, od kojih a i b zasluzuju jednaku paznju, ili thrash cak mozda malo vecu. Je l' si tako mislio? A sto se tice Araje, on je tu vise zabavljac nego muzicar. On doprinosi atmosferi kao scenskoj pojavi. Gruvu u samoj muzici i ako doprinese, to je sporedno i nije ga on stvorio, nego samo uspeva da bude deo njega. Mislim, ako ces tako onda i publika doprinosi gruvu svojim dranjem. 1 3
hanley Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Sve u svemu - ko zeli doci ce na koncert ko ne zeli nece. Mozda sam subjektivan, ali ovo je metal dogadjaj ove godine u Srbiji (mislim da nema sanse da se nesto "niodkuda" pojavi jos, ali ajd), i u svakom slucaju zasluzuje solidnu posecenost. Cenim, bar 7000-8000 ljudi. P.S. Mile Kitic je u Areni imao oko 7000! 3
goThic Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Cenim, bar 7000-8000 ljudi. Biće i više, garantiram...
shanti Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Pre skoro mesec dana je stigla. Jebite se pozeri Inace ove price - sta je Slayer bez Lombarda, sta je Real bez Gaynalda - zaajeeebiiii. Ako ne dodje 5000 ljudi na koncert, promenicu drzavljanstvo. 2 2
kuruz Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 moram da uzmem kartu na kojoj piše: ulaz Jug 1 1
Генеральный Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 је л' то твој коначан одговор? остало ти ''пола-пола'' и ''позовите Фрању'' 15 1
ÆSTROPHOBOS Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Slayer je i mama i tata, a oni koji kukaju i kenjaju o njima neka se pokriju usima i neka umuknu, posto ih verovatno ni njihove devojke (ako ih imaju) ne slusaju kad kenjaju koliko su nebitni likovi. 7 2
El Karnisero Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Какве количине просеравања на овој теми. 5 3
Old Metalhead Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 NEWSTED BAND PREDGRUPA SLAYERu....Ne videh čoveka LIVE od 1993e u Budapest....WELCOME! 1
Chicken Little 420 Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Newsted predgrupa Slayeru u Beogradu http://www.serbian-metal.org/vesti/newsted-predgrupa-slayeru-u-beogradu.html
hanley Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Ovaj novinar bi trebao ponovo da napise tekst. Jel on nije cuo nikad za Flotsam and Jetsam? 1
Chicken Little 420 Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 opusti se, svi znaju ko je jason newsted. a i saopstenje je pisala kombank arena
metallicus Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Končno ću vidjeti uživo Džejsona,čovjeka zbog kojeg sam počeo slušati metal.
Demon Seed Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Kako si to zbog njega poceo da slusas metal? 1 1
Recommended Posts