Jump to content

Recommended Posts

Posted

skida se,mada sad moram ovaj W.A.I.L. opet da ispostujem

meni je ovo da prostite mlako,mozda jer sam pustio posle ove genijalnosti od gore

Posted

Skinuh, još ne pustih. Zna li se zašto se odlučio na promenu vokala?

Preslušah danas poslednji Ea, solidan je, ali ne na nivou prethodnog. Uvod je dobar, prava funeral atmosfera; ima par trenutaka gde baš zajebe slušaoca i spusti loptu na nešto lagano, to je dobro ispalo. Kasnije vrati taj prvi zajeb motiv pred završnicu, ali nije skroz ostvareno. Neka jaka sedmica, šta znam. Radije ću se vratiti na starije albume.

Posted (edited)

svaki put kad udjem na temu moram da zategnem onu dioklecijanovu genijalnost gore,ne bih da se gadjem epitetima,ali ne mogu da se sjetim iceg da me prije zanima od toga i novog mayhem vs thorns-a

Edited by BLAGOJE
Posted

ma isto je to,iste su pjesme i nije puno bolja produkcija,ono je thergothon/dm worship a ovo je otislo po trlaju u dimenziju X

ne kazem da ono ne valja,naprotiv,ali kao brate da uzmes da poredis hordanes land sa kasnijim klasicima

Posted

sa punim pravom,u ona 3 minuta vise kvaliteta nego u pola albuma dosad od ove godine sto sam preslusao,kao da je neko moje vlazne snove pretocio u muziku

Posted

Jao, čekaj, imao sam neko sranje sa morem koje sam hteo da okačim, sada si me podsetio...

Posted

da nije graves at sea?vec kacio :)

ovi su bili na turneji sa Sourvein-om sad nedavno kroz ove krajeve, mislim HR, HU i tako taj rad

Posted (edited)

i 5 bambija onom ko skonta omaz portal-u u onom videu W.A.I.L.-a

da vas vidim,kucke

talvi: e jebiga :haha: obavijesten sam kao leni

a i dzaba kad su verovatno trazili 35 hiljada evra za nastup odje

Edited by BLAGOJE
Posted

nisam ranije slusao The Atlas Moth, mislio sam da je neko generic stoner sranje ali je bas dobar album prosli. jel leakovao novi slucajno?