Haos sam ja Posted September 4, 2023 Report Posted September 4, 2023 Vaistinu odličan Godthrymm. Nema tu tople vode ali baš iskusno komponovano i sprovedeno u delo. Nisam slušao prvi album pa će se ispraviti i ta greška. Quote
Kumodraski Vo Posted September 4, 2023 Report Posted September 4, 2023 Ovaj Godthrymm bas krene prejako i na pola krene da smara, stvarno mi nisu jasni bendovi zasto izbacuju filere, bolje da su izbacili dosta jak EP.. Quote
Haos sam ja Posted January 23 Report Posted January 23 Vrlo korektan blackened doom bend iz Francuske Quote
HEFEST Posted January 29 Report Posted January 29 Ne pratim mnogo doom metal, ali na ovo naleteh skorije i svidja mi se vokal. Quote
Haos sam ja Posted February 1 Report Posted February 1 Ovi bi trebali uskoro da izdaju debi za I, Voidhanger. Veoma interesantan bend meni, vokal neće leći svakome, na momente je stvarno smešan ali dodaje na unikatnosti. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 3 Report Posted February 3 On 2/1/2024 at 11:50 AM, Haos sam ja said: Ovi bi trebali uskoro da izdaju debi za I, Voidhanger. Veoma interesantan bend meni, vokal neće leći svakome, na momente je stvarno smešan ali dodaje na unikatnosti. Meni zvuci odlicno,cak i taj unikatan vokal daje neki smek originalnosti. Hvala na preporuci. Quote
Haos sam ja Posted February 4 Report Posted February 4 I ovo je dosta dobro, stari prijatelji Farani Quote
Phallusifer Posted February 5 Report Posted February 5 Meni je ovaj DIONYSIAQUE sjajan, i cover mi je mnogo dobar, jedva cekam album Quote
Haos sam ja Posted March 18 Report Posted March 18 Novi Mourning Dawn baš težak album, mučan i depresivan, gotovo suicidalan. Ima i dosta nekih industrial momenata koji doprinose opštoj depri i beznađu, pa ko se pronalazi u tako nečemu eto preporuke. Quote
Haos sam ja Posted April 16 Report Posted April 16 Dionysiaque album jebe analno, davno nisam čuo interesantniji doom, nije samo vokal unikatan nego je ceo paket. Quote
azal Posted April 18 Report Posted April 18 previse mi je smesan vokal. mogu par pesama da slusam, ali ceo album nikako. lik je na ivici parodije sve vreme 1 Quote
Haos sam ja Posted April 18 Report Posted April 18 Ja sam probio taj momenat sa više slušanja, na prvu loptu mi jeste bio wtf. Čudno mi da to kažeš ti koji se ložiš na nešto divlje i drugačije i na neke avantgarde bendove sa čudnim vokalima. 😄 Meni je album top, super rifovi i kul produkcija sa jako izraženim basom u miksu. Quote
azal Posted April 18 Report Posted April 18 (edited) probacu opet svakako, volim svasta cudo i neobicno, ali ovaj mi komican kao neko autisticno dete koje pokusava da peva sve metal stilove odjednom Edited April 18 by azal Quote
NullPointerException Posted May 10 Report Posted May 10 (edited) https://ardnorthumbria.bandcamp.com/album/untouched-by-fire Edited May 10 by NullPointerException Quote
Haos sam ja Posted May 12 Report Posted May 12 (edited) Nisam do sad slušao Grey Skies Fallen (kako kliše naziv benda) iako im je album iz ove godine šesti po redu. Odlična kombinacija tradicionalnijeg epic i modernijeg melodičnog dooma, baš dobar album. Edited May 12 by Haos sam ja Quote
VoivodBG Posted June 9 Report Posted June 9 https://cruelmother.bandcamp.com/album/cut-down-for-the-earth-2 Quote
Haos sam ja Posted July 25 Report Posted July 25 Dosta se hvali debi album od Castle Rat ali meni je živi prosek, baš ništa uzbudljivo. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted July 26 Report Posted July 26 On 6/5/2024 at 12:25 PM, azal said: Pojavio se album. Quote
Angelystor Posted July 26 Report Posted July 26 Ide novi Capilla Ardiente kasnije u godini, više se tome radujem Quote
azal Posted July 27 Report Posted July 27 On 7/25/2024 at 10:24 PM, Haos sam ja said: Dosta se hvali debi album od Castle Rat ali meni je živi prosek, baš ništa uzbudljivo. hipsterska prica standardna, vise truda oko spotova i imidza nego pesama. cak imaju neku ribu u bendu sto nista ne svira samo plese lmao Quote
Haos sam ja Posted August 30 Report Posted August 30 Novi Counting Hours mi baš lepo legao, možda i najbolje od svih ovih melanholičnih semi-gothic varijacija, nepretenciozno skroz al su mi uboli žicu a verovatno će još bolje da ide uz jesen/zima sezonu. Quote
Recommended Posts