Jump to content

Recommended Posts

Posted

na taj Lucifer's friend sam naleteo bas pre neki dan na yt, super bend, ima sveg i svaceg, jel' slusao neko detaljnije pa ima neki album da mi preporuci od njih?

Posted

na taj Lucifer's friend sam naleteo bas pre neki dan na yt, super bend, ima sveg i svaceg, jel' slusao neko detaljnije pa ima neki album da mi preporuci od njih?

Upravo "Lucifer's Friend" album iz 1970, kao i pesma "Ride In The Sky", koju ce koju godinu kasnije Led Zeppelin nonsalantno pokrati za "Immigrant Song". :da:

Posted

Uf uf, moze! :wub:

Coven je mila majka, mada je taj prvi album vrhovni kult koji su ikada snimili. Posle su imali jos 2 (i jos jedan 2008. kada su imali reunion) ali u njih nisam preterano zalazio, a trebao bih. A Jinx Dawson je :wub: :wub: :wub:

1410507332_l.jpg

Posted

E jeste zaredali kultove sunce vam :rockdevil: Valja sve nabrojano, dodajte Black Widow, drugaciji stil ali je satanizam proved.

I Milane, dobar ti avatar druze, svaka cast :pivopije:

Ajd da preporucim dva kulta, mozda neko nije naletio. Spirit Caravan i The Obsessed. Ovako na brzinu moram, a i ne znam kako stavljate te youtube linkove :mrgreen:

Posted

Ja sad bas teo da ubacim the obsessed, to pod obavezno, stvarno ima milion super bendova, da ne preterujem sada

@sadomator, avatar je rezultat intenzivnog slusanja u poslednjih par dana, a tu su i Buzzov-en, Dot[.], Coffins, Yob

and stuff  :pivopije: