Fapril ethereal Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) koji kult,jebote! evo,ko mozda nije cuo za njih..bas slusam sad,mnogo mi dobro leglo.. Ea is based on the sacral texts of ancient civilizations. Ea uses a dead language which was recreated according to the results of archeological study. Ea is a god in the Akkadian and Babylonian and under the name Enki in the Sumerian mythology. http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fextreme-underground.blogspot.com%2F2007%2F10%2Fea-ea-taesse.html&rct=j&q=Ea%20Ea%20Taesse%20rapidshare&ei=t7mlTMeKDcPGswactZlH&usg=AFQjCNFLqI_jwif7S7m6wn8wCSEV03CfrA&sig2=HNNhH_mw9wR3D1bg--odGg&cad=rja Edited October 1, 2010 by Fapril ethereal 1 Quote
Grobodan Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Novi solo Wino (što vam ga svin'o) Quote
Fapril ethereal Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 odlicno! nego Slobo,jesi li slusao ovaj njegov The Obsessed?kakav je? Quote
Grobodan Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Čuj jesam slušao... worshipov'o... KLASA... Quote
Lou Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Čuo pre za Ea, sve dobre stvari - što ga nisam skinuo, to niko ne zna. Quote
Fapril ethereal Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Novi solo Wino (što vam ga svin'o) upravo slusam ovog cara.. meni je ovo sjajno!!! dosta vuche na sautern rok i bluz,pomalo grunge(u akusticnom pakovanju naravno),prijatna doza melanholije u Suzanes song koja je fenomenalna i najbolja na albumu predzadnja stvar je psihodelija,koja stilski potpuno odstupa od ostatka albuma,ali mi se sa druge strane na neki nacin totalno uklapa.. zadnja stvar neverovatno vuche na Tool.. solo deonice su fenomenalne!bluz rok vratolomije u najboljem izdanju! znachi ovo ce da se slusa i slusa!!! skidajte ovo ljudi,mnogo je dobro! 1 Quote
Grobodan Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Sve se slažem, ja ga sinoć obrnuo i baš mi je lepo legao. Opušteno i bez ikakvih pretenzija odrađeno, šmekerica svirka čoveka koji je pravi ćale u tom heavy bluesy žanru, album je kao da sediš sa Winom negde i on ti svira na uvce što je samo po sebi za jedan dobar fap. Nema ništa što sam čuo od njega da ne valja, naravno nešto je bolje a nešto slabije ali nijedan album nije za izbegavanje (Vjerice, po meni je The Obsessed u vrhu njegovog stvaralaštva, odmah posle Vitusa). Inače, izlazi mu u oktobru i live album Wino je kao vino-što starij to bolji (morao sam da izbacim tu lame foru) Quote
Lou Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 (edited) Ea sahranjuje. Ponovo se pitam zašto to nisam skinuo još onomad kada sam čuo za album. Mar de Grises upravo slušam i čini mi se na trenutke da su neke od bržih i agresivnijih delova October Tide želeli da odsviraju na poslednjem albumu, pa omanuli. Ovaj album je jednostavno lep, u nedostatku bolje reči. Emotivan, skladno aranžiran, oseća se kretanje kroz pesmu... Jeben album. Edited October 2, 2010 by Uncle Lu Quote
Lou Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Ko zna za ove Ruse? Comatose Vigil, funeral doom hladan kao sama smrt. Vreme se zaustavlja. Osim ovog albuma, objavili i jedan EP. http://www.megaupload.com/?d=7BU7HLLE Quote
Fapril ethereal Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 aman ljudi lakshe malo sa tim kultovima.. jebote ni sam ne znam koliko sam Funeral Doom-a propustio kroz zvucnike u zadnjih 3-4 meseca.. ovo je nezdravo.. volim vas sve! Quote
Grobodan Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Može li neko da mi nabaci sve što vredi čudi od funeral duma iz prethodnog perioda? Od orgijanja po death metalu malo sam zapostavio ovu temu. Quote
forever*autumn Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Ko zna za ove Ruse? Comatose Vigil, funeral doom hladan kao sama smrt. Vreme se zaustavlja. Osim ovog albuma, objavili i jedan EP. http://www.megaupload.com/?d=7BU7HLLE sjajan bend. ako me secanje dobro sluzi svojevremeno je otvorena zasebna tema o njima, ali je kao i vecina ostalih na ovom podforumu bila mrtvorodjence. Quote
Gruja Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Bas sam to hteo da napisem, vrtim album ceo dan, kakva atmosfera, lik je car, u koliko benda je ostavio svoj trag, legenda! Quote
morbid god Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Može li neko da mi nabaci sve što vredi čudi od funeral duma iz prethodnog perioda? Od orgijanja po death metalu malo sam zapostavio ovu temu. Slusaj klasike funerala i nastavi orgijati po ratnom metalu. Quote
NullPointerException Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Evo jednog bisera iz vremenske kapsule - "genuine" engleski death/doom iz dobrih starih ranih 90ih nezatrovan raznim modernim uplivima: Decomposed - Hope Finally Died (1993) http://hotfile.com/dl/41747130/cf41253/1993-Hope_Finally_Died.rar.html rapidshare Ko voli rani period MDB, iskrena preporuka. 3 Quote
Lou Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Dobar materijal, u potpunosti u duhu ranih devedesetih. Produkcija odlična. Quote
-Mare Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Wino pokidao. Skidaju se stariji albumi. Grobe, hvala na preporuci. Quote
Grobodan Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Dobri su ovi bendovi, taj Pallbearer bas ima Warninga, bice to dobar album, Fangtooth mi se svideo, steta sto nisu uspeli da izvuku bolju produkciju. Da ubacim nesto potencijalno simpaticno za ovu heavy okultnu ekipu. the 2010 demo and the 2010 Elisabeth 7” vynil myspace zanimljiv about Ghost do sound “old” heavy metal pleasantly “poisoned” by some doomy riffs and sinister atmospheres, don’t expect the typical Rise Above Records’ extreme doom stuff à-la-Electric Wizard. They don’t sound like the “normal” doom bands we are used to hear, maybe they recall a bit some blackish NWOBHM sounds in the vein of Witchfinder General. Svirace sad na Roadburn festivalu i na onom Fenrizovom Live Evil, a polovinom oktobra izlazi album za Rise Above (Opus Eponymous) Zaboravih da bacim komentar - nije baš za ovaj forum ali je Ghost ispunio moja očekivanja i sav hype koji se digao oko njih. Nije baš ista mjuza, ali kladim se da momci iz benda čim ustanu izdrkaju na Don't break the oath pa nastave sa svakodnevnim aktivnostima. Da je ovo videti sa The Devil's Blood jbt... Quote
Talvi Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Da je ovo videti sa The Devil's Blood jbt... Sad slušam "Ritual" od Ghost-a i zamišljam zla kad bi se ovo videlo na istom koncertu sa The Devil's Blood. Quote
BLAGOJE Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Evo jednog bisera iz vremenske kapsule - "genuine" engleski death/doom iz dobrih starih ranih 90ih nezatrovan raznim modernim uplivima: Decomposed - Hope Finally Died (1993) http://hotfile.com/d...y_Died.rar.html rapidshare Ko voli rani period MDB, iskrena preporuka. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,krv ti jebem isusovu Quote
Grob Bez Dna Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 (edited) ime albuma brutalno. album brutalan. sjajna preporuka. i meni ic ne lici na stari mdb. Edited October 12, 2010 by Grob Bez Dna Quote
Lou Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Ne liči, ali se oseća atmosfera ranih devedesetih i to bez imalo foliranja, prosto se čuje da je tada snimljeno. Quote
Grobodan Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Kad smo već kod devedesetih danas mi ceo dan piči Cemetary, Sundown, Heavenwood, The blood divine i Lake of tears. Aj neka neko kaže da se seća tih bendova pa da zaplačemo zajedno nad mladošću. Quote
Recommended Posts