Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Hvala svima, nabavicu sve te bendove, nekako mi se slusa doom ponovo, ali nikada nisam bas slusao funeral doom, vec ovaj klasicni, a nesto me vuce ka njemu.. Quote
Lou Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Navali na funeral onda, da vidiš kako ide uz zimu - ko hladni atmosferični black koji toliko voliš. Quote
Lou Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ovo sam okačio pre par strana. Budući da slušaš toliko ambijentalnih i atmosferičnih stvari, znam da će da ti legne k'o dupe na nošu. Još kada stigne zima... http://www.megaupload.com/?d=7BU7HLLE Quote
Novaliis Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Tako nesto sam i ocekivao od funeral doom-a, znam ja unapred koja muzika mi odgovara. Quote
Fapril ethereal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 (edited) pristavio i ja da skidam taj Comatose nego evo za Varga KLASA... http://www.youtube.com/watch?v=BOcbSOPJUL4 Edited October 23, 2010 by Fapril ethereal 1 Quote
Novaliis Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 KLASA! lepoo lepo. fala za video, sad cu da skinem i od njih nesto. Quote
Lou Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 (edited) Skini O Solitude, Amartia i Journey Through Lands Unknown odavde. To su sva tri albuma. Osim toga imaju jedan EP, demo i split koji još nigde nisam video, valjda je trebao da izađe već. EDIT: Setih se da je na tom EP-ju, The Pains Of Sleep, dodat remasterizovan demo, tako da si miran kada skineš to. Edited October 23, 2010 by Uncle Lu Quote
Novaliis Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Kul, hvala. Nemam vise pluseva jbg. Quote
Grobodan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 A ti pošalji vino. Kako doom. Da si na thrashu tražio bi pivo Quote
Lou Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Kako doom. Da si na thrashu tražio bi pivo Zapravo, svejedno bih tražio vino. Piće izbora. Quote
morbid god Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 (edited) The Wounded Kings - An Introduction to the Black Arts Split sa bendom Cough(sludge doom). Cough 1. The Gates of Madness 19:34 The Wounded Kings 2. Curse of Chains 15:03 Total playing time 34:37 Th Wounded Kings necu posebno predstavljati, vjerujem da je vecina koja prati ovaj forum odavno cula nesto od ovih okultnih doom manijaka. Bas dobro izdanje, sa odlicnim koverom koji najavljuje sto nas ceka u narednih 35 minuta. http://rghost.net/3014176 Edited October 23, 2010 by morbid god Quote
Talvi Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 U, skida se. Onaj poslednji TWK album je bio dojajan. Quote
Milan Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Brao! danas sam baš preslušao split, i mislio da ga postujem ovde, Cough mi se svideo još od prošlog Sigillum Luciferi albuma, treba sad i novi da izadje. Super je pesma, tamo negde na 6-7-om minutu nalece i Electric Wizard momenat, a Wounded Kings isto razbili, naštelili zvuk najbolje do sad, super split. Quote
Talvi Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Realno, već se po omotu vidi da ne mož' da ne valja. Quote
Fapril ethereal Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 (edited) ponovo sam obrtao na Majspejsu Written in my scars od Shape of Despair.. jebote kako je samo epic i prelepo!! Edited October 24, 2010 by Fapril ethereal Quote
мать Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 sto se tice onih doomy preporuka: hvala. trenutno mi se slusa nesto malo mekse (nista growl, nista funeral) sto znaci da Blood Ceremony i SubRosa rade posao. @Miilos: drago mi je da ti se svidja. ja sam ostavila link cim je album izasao. al dobro me podseti da ga obrnem, nisam davno. skinula sam par stvari po preporuci last.fm-a (Ramesses i Penance) pa cu da vidim kako ce to da prodje. ako se setite jos neceg tako.. mekseg.. (female fronted) doom/stoner, javite. sad je izaslo toliko albuma koje sam cekala, ne stizem ni njih da poslusam, kamoli da ceprkam po arhivama nego, ovaj Ghost.. dala sam albumu sansu i zalepila se za Prime Mover i Con Clavi Con Dio, a nisu daleko ni Stand By Him, Death Kneel. slusace se ovo.. nisam jos skroz prihvatila vokal, al bice i toga, vremenom. Quote
morbid god Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 (edited) Evo jedna malo starija preporuka (2003) - The Funeral Orchestra - Feeding the Abyss Ritualni funeral doom, tesko kao nadgrobna ploca. Soundtrack paklene torture EDIT: Like this. Ali zna se ko je glavni kad je u pitanju okultnu heavy metal. Edited October 24, 2010 by morbid god Quote
Dioklecijan Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 Ako neko prije nije pominjao OBSKURE TORTURE evo ja ih sad preporucujem svim iskrenim fanovima najboljeg doom benda ikad NECROCHIZMA-e!!!! Quote
Recommended Posts