Fapril ethereal Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 i konacno kult! http://download320.mediafire.com/ettttmxeducg/adukjzzznzm/Why+Angels+Fall+-+The+Unveiling+2010.rar Why Angels Fall http://www.youtube.com/watch?v=EARIOkLL0Vc&feature=share leb ti jebem kakav okultizam! Potugalci,postali poznati po obradi Shred Of Light, Pinch Of Endless od Skepticism..i meni se tek u ovim momentima skida.. izasao album u martu ove godine,jedva sam nasao link.. http://www.youtube.com/watch?v=TfHvxRv87f4 1 Quote
Milan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Place Of Skulls – As A Dog Returns (2010) 1 Quote
Grobodan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Novi Acid Witch, yea! baby Acid Witch - Stoned Albumčina, jebem ti lebac. Place Of Skulls – As A Dog Returns (2010) Hvala Milanče. Btw uskoro novi Pentagram! Quote
Milan Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 @ Grob - Acid Witch se inznenada pojavio i oduvao sve, slusa se na daily basis. Place Of Skulls sam bas cekao i svidja mi se ovo sto cujem. Nisam znao da se sprema Pentagram, super vest. Quote
Talvi Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Nego, šta bi sa onim Shape Of Despair-om? Quote
morbid god Posted November 19, 2010 Report Posted November 19, 2010 Acid Witch mi je trenutno jedan od omiljenih bendova u mp3 plejeru. Valjda brzo izadje i Stoned cd na HHB(za sad je u ponudi jedino LP), a nadam se da ce mi brzo dopast saka Witchanic Hellucinations. Il se mozda i ja kao gojko presaltam na vinil kult. Quote
Defunctus Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Nego, šta bi sa onim Shape Of Despair-om? To se i ja pitam svaki dan,isto kao da niko od onih sto su narucili EP nece da uploaduje. Quote
Talvi Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Druid Lord - Hymns For The Wicked (2010) Genre: Old School Death/Doom Metal Country: United States Format: mp3@CBR192kbps Size: 48MB 1. Chamber of Ghastly Horror 4:30 2. Witchfinder 5:14 3. Castle of Count Sadist 5:31 4. Awaken By the Dead 5:53 5. Baron Blood 3:14 6. Eerie Ways 0:58 7. Gorgon Witch 4:49 8. Circling of Vultures 5:18 Current line-up: Tony Blakk - Vocal, Bass (Acheron, Apostasy, Diabolic, Serpent Son, Equinox) Pete Slate - Guitar (Incubus, Abhorred Existence, Acheron, Mythos (USA), Equinox) Steve Spillers - Drums (Equinox) Sick, punishing, pure old school horror-based Death/Doom Metal for fans of Acid Witch, Asphyx, Autopsy, Candlemass, Carnage, Coffins, Dimmu Borgir, Grave, Hellhammer, Hooded Menace, Obituary, Spun In Darkness and Winter. depositfiles ifolder Odličan bend. Samo kad pročitate opis sve vam je jasno. Navalite. 2 Quote
morbid god Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Nesto mi ne ide taj Dimmu Borgir, al ajd Skida se zbog ovih ostalih, cisto da probam. Inace je previse izdanja koja se preslusavaju, citav dan kuliram sa sluskama. Quote
Talvi Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 I ja se zapitah otkud Dimmu pošto ih ne čujem aman baš nigde. Čist sirovi death/doom, nema šanse da omaneš sa ovim. Quote
morbid god Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Probacu. Sad sam upalio onaj Wooden stake sto je kacio Milan, malo da iskuliram od black/death agresije. Quote
NullPointerException Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 A sad nesto sasvim drugacije . Melodicni death doom Mourning Lenore iz Portugala. Odlican debi album, meni ako ne najbolji, onda sigurno u top 3 death doom albuma godine. MU Rghost ifolder.ru Inace, album me u odredjenoj mjeri podsjeca na Icon od Paradise Lost (half-growl vokal, gitarske linije). Quote
Talvi Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Naredne godine turneja Ghost/Blood Ceremony ali, naravno, ne prolaze ni blizu nama. Quote
morbid god Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Ne mogu da se naslusam ovog ludila. Mnogo je vise u nekom retro fazonu u odnosu na prethodnika, produkcija je 'tanja' a stil manje baca na death/doom i vuce na neki tradicionalniji doom(al opet sa prizvukom smrti). Medjutim, u potpunosti su zadrzali taj occult/horror feeling. Jebacki bend. Children of Satan Quote
Grobodan Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Kult su. A lot of these hipsters adopting the 70's occult vibe miss the point completely. We've noticed a lot of these bands are more into a peace and love, flower power, psychedelia then a real doom or heavy occult vibe. Fuck that and fuck them. We are of the same depressive spirit that spawned Sabbath's sound. We are the burnouts that take LSD and murder. I have drank blood from a severed goats head. I have sworn the oath. Hard, heavy rock and metal punk is my life. This is not a trend to us. It’s just like any other genre trend that’s popular right now, whether it’s Reebok-wearing party thrash, kids who used to be in indie rock bands trying to play black metal, or deathcore pig squealers with girl haircuts. Quote
Grobodan Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Na: http://hotfile.com/dl/82711179/847814a/Acid_Witch_-_Stoned_(2010)mediaboom.org.rar.html Još i 320 rip, šta ćeš više. 1 Quote
Talvi Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Da probam i ja, mada, ako se ne varam, slušao sam prošli i vokal mi se nikako nije svideo ali 'ajde. 1 Quote
Grobodan Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Meni je tako smetao vokal u Hour of 13, ali kvalitet muzike je to nekako nadomestio. Quote
Talvi Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Što u Hour? Meni je njihov vokal kul, mada bih opet voleo da je Alan iz Primordial-a otpevao onaj drugi. Quote
Grobodan Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Šta znam, nekako mi smoren. Čekaj sećam se neke priče oko Alana i Hour of 13, podseti me... Quote
Talvi Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 (edited) Pa ovaj lik što peva je otišao posle prvog albuma pa je ovaj drugi lik iscimao Alana oko toga da li bi on hteo da peva na drugom albumu, ali se ovaj posle opet vratio te nije bilo potrebe. Uh, čiji je ovo glas što je korišćen za introe kod Acid Witch? Stao mi mozak totalno, ne mogu da se setim ni ko je ni odakle je uzeto. Inače, baš onaj rad o kojem pričah - muzika je do jaja ali mi vokal ne leži nikako. Edited December 2, 2010 by Talvi Quote
azal Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 a brate, znao sam da mi je poznat artwork, lici na prvi. nisam mogao da procitam Acid Witch, ja reko bend se zove Children of Satan. onaj prosli mi bas govno bio. aj poslusacu, sto da ne Quote
Lou Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 nisam mogao da procitam Acid Witch I find your lack of kvlt disturbing. Quote
Recommended Posts