Јарослав Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 (edited) Пошто нисам претерано упућен у Дум воде, јел могу неке препоруке за бендове на фору Sentenced-a (из Дум периода, јелте) и, наравно, Candlemass-a. И да оставим и ја један бенд. The Cursed - бенд Бобија Близа. Веома добар Дум са утицајима Хевија и Грува. Ево линка за албум: 2007 - Room Full of Sinners http://www.youtube.com/watch?v=ISS_CmPvpQE Инџој Edited October 30, 2011 by Јарослав Quote
Grobodan Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Sentenced iz Doom perioda? Kad su oni bili doom? Ako hoćeš nešto na foru Amoka recimo skini kvltni Cryhavoc - Sweetbries. Quote
Uruk Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Nema još albuma, ali: Na pola sam download-a omota, album milenijuma. Quote
Јарослав Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Sentenced iz Doom perioda? Kad su oni bili doom? Ako hoćeš nešto na foru Amoka recimo skini kvltni Cryhavoc - Sweetbries. Мени су више Дум него Готик Па, управо на тај фазон. Од Амока па на даље. Сад ћу да скинем ово, па да видим. Quote
Јарослав Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Јел слушао неко овај бенд - While Heaven Wept? Може нека препорука, типа вреди ли скидати? Quote
Aces High Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 To ti je Jaroslave, legendarni Doom metal bend sa svojim neprevazidjenim prvencem po imenu Sorrow Of The Angels, a i poslušaj EP pre prvenca - Lovesongs of the Forsaken, gde se nalazi, iskreno, po meni najbolja balada ikada: La Mort D'Amour, koju imaš i na Sorrow ali je to verzija sa teškom distorzijom... Sve preporuke ali od drugog albuma malo su krenuli pogrešnim smerom, ali oprostićemo im jer su stvorili jedno kapitalno i majstorsko delo na početku svoje karijere... Quote
Јарослав Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Само да се јавим и кажем да је бенд феноменалан! Баш тако нешто дуже време тражим. И такав Дум највише и волим. Не толико спуштен штим, и са чистим вокалима. Quote
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Ima i tema negde, a doomeri foruma ih uglavnom vole. Nije moj stil, ali je kvalitet. Quote
Stolet Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Složio bih se, na momente mi se dopada, ali uglavnom, ipak - respect. Quote
Grobodan Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Vrh bend, imaš temu Jare. Kome se ne sviđaju neka mi se javi za ban. Quote
Јарослав Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Врхунски бенд. Немој баш бан, не знају људи. Quote
temper Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Di ga je onaj lik što je tražio preporuku za old-school doom? Izvol'te. Quote
BLAGOJE Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xMZNdKftcFQ ovo ti je k'o da si na tresu okacio master of puppets,legendo. elem,evo jedno otkrovenje godine za mene,iskocilo mi na tjubu,a omot i ime bijahu jako zanimljivi pa kliknuh.i koje savrsenstvo de doceka: http://www.youtube.com/watch?v=zWVZ_j_WqBA mjesavina raznoraznih post rock i talme elemenata,dok je najdominantnija nota doom,zato i kacim odje. 1 Quote
Grobodan Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Haha otprilike za Cathedral, nego valjda je njihov live već izašao ili treba ovih dana. To se čeka. Quote
Lou Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Video blagoje da se pominje more u naslovu, pa morao da posluša. Nije loše uopšte. Quote
BLAGOJE Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 dobro,ima i toga,ali kombinacija imena benda,imena izadnja i omot bijahu vise nego dovoljna.i tek onda se odusevis kad bend uspije da nadmasi ocekivanja kad krene 'zika. Quote
Lou Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Da nisi našao link? Meni ne polazi za rukom, svi mrtvi. Quote
Јарослав Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Buried at Sea - Migration (2003) Buried at Sea - She Lived for Others But Died for Us [EP] (2004) Buried at Sea - Ghost [EP] (2007) 1 Quote
Lunar Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 (edited) Bueried at Sea ja sam to odavno po... Edited November 7, 2011 by Lunar Quote
Lou Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Evo ti plus za trud, ali našao sam torrent sa boljim kvalitetom; ovi koje si okačio su 128 svi, ne mere se tako slušat'. E u kurac, sad ovaj torrent stao. Daću mu malo vremena. 1 Quote
Stolet Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 (edited) Hahaha, i ja sam uzeo torrent iz istog razloga I stoji na 28% EDIT: Čini mi se da je sa rockbox torrent, oni imaju dosta finu ponudu odličnih torrenata, preporučujem. Edited November 7, 2011 by Stolet Quote
BLAGOJE Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Evo ti plus za trud, ali našao sam torrent sa boljim kvalitetom; ovi koje si okačio su 128 svi, ne mere se tako slušat'. E u kurac, sad ovaj torrent stao. Daću mu malo vremena. hehe,to ja zatvorio torent. aj pusticu vam,ako i dalje ne bude islo uploadovacu na host po vasem izboru,ok? 1 Quote
Recommended Posts