Leona Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Anathema, ali samo album Judgement. Quote
Abramelin Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 (edited) Ja bih ustvari dodao celu stonerized douoom struju bendova, definitivno struja douooma gde su najmanje sanse da se cuje los bend! Dixie Witch - Into The Sun, a ovo stvarno raaaazzzbijjaaaaa : SLOTH - The Voice Of God (2000) U pitanju je onaj britanski Sloth, dugo ga trazih, skoro ga nadjoh i vec mi nedeljama konstantno ne izlazi iz playera! Jebeno dobroooo!!!! Zeznuli su cak i Elektricnog Carobnjaka ako je za verovati! Cheerz! Sta, postoji nesto bolje od Wizarda? Moram skinuti, mada sam malo sumnjicav... Edited November 29, 2006 by Abramelin Quote
TheCircusJoy Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 za preporuke nikad kasno dakle, za početak: earth - thrones and dominions sunnO)))+boris - altar om - conference of the birds om/c93 - inerrant rays of infallible sun/blackship shrinebuilder Quote
Guyana Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Auuuu ljudi puni ste preporuka! Gde saznajete za sve te bendove,pesme,albume? Sve sto nije mainstream moze jedino i da se sazna preko preporuka sad konacno vidim nesto konkretno!!! MDB i Anathema su bendovi za koje sam prve cula,i naravno,odusevila se... Doom mi bash lezi u poslednje vreme(bolesna sam i ne mogu da mrdnem iz kreveta,a brat mi se dere iznad glave) Medjutim,htela sam da probam nesto novo,i shvatila da je sve na isti kalup... Ali ima fenomenalnih stvari... Jel zna neko da mi kaze nesto o Agalloch-u,gde spadaju itd? Quote
Rüzgar /değişik/ Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Jel zna neko da mi kaze nesto o Agalloch-u,gde spadaju itd? Od Agallocha nabavi poslednji album, tj. Ashes Against The Grain, a starije kako hoces.. Postoji i tema samo ne mogu da je nadjem o_0 Quote
Buddha Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 od novijih doom stvari preporucio bih Swallow The Sun - Hope Runemagick - Invocation Of Magick Quote
TheCircusJoy Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Auuuu ljudi puni ste preporuka! Gde saznajete za sve te bendove,pesme,albume? Medjutim,htela sam da probam nesto novo,i shvatila da je sve na isti kalup... znaš onu...one thing lead to another enivej, ja dooma imam više nego dovoljno(al više drone, sludge, stoner i sl. stvari), ako neko nešto treba, nije mi problem rarovat i mailat, il golubom pismonošom poslat još par preporuka boris - amplifier worship grief - torso yob - the illusion of motion i catharsis Quote
Josif Visarionovič Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 MDB primer za doom.She Is The Dark!!!!! Quote
+AuReOlE= Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Evo ja preporucujem *ON Thorns Y lay (Future Narcotic) * Estatic Fear Quote
Prinzessin Tinea Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 ja dajdem jednu preporuku, onako odoka Hanging Garden Quote
Dr Alex Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Ruski bend Fatum!! Razbijaju!! Za ljubitelje Saturnus-a Quote
Guest Syrant Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Saint Vitus - Saint Vitus Quote
Buddha Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Juhani iz benda YEARNING mi je rekao da ima novi bend COLOSSEUM http://www.colosseum.liitin.net/ Quote
AngelDust Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Preporuchujem CandleMass - Bewitched (obavezno uz spot za tu pesmu) Savrshenstvo, shto se mene tiche! Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Forsaken - bend iz Malte, a sviraju Epic Doom. Quote
Shamandalie Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 (edited) To bih volela da cujem...Daj link! Da ti ovaj njihov gitarista Vukovic nije neki rodjak mozda? Edited July 30, 2007 by Shamandalie Quote
Nocturnal Dismay Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Skumring,melodic doom iz Norveske... Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 To bih volela da cujem...Daj link! Da ti ovaj njihov gitarista Vukovic nije neki rodjak mozda? Evo ti link: FORSAKEN - Dominaeon FORSAKEN - Dominaeon (review) Taj gitarista mi nije rodjak, mada je mozda porijeklom iz Crne Gore. Quote
Shamandalie Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Preslusavam, jako dobar doom. Vokal je malo neobican, previse je clean, ali ne kvari ugodjaj. Hvala na lepoj preporuci! Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Nema na cemu. Uzivaj! Zao mi je da tako kvalitetni bendovi ne dobiju paznju, a publika je uglavnom lijena i ne trudi se da "kopa", pa nije ni cudo sto su "zacaureni" s par njih i misle da su sve culi. Quote
Shamandalie Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Ja sam odmah predlozila da ih pozovu ovamo Tales of Dark i da naprave jedan zajednicki koncert. Sto da ne...ali...kamo srece da je vise doom publike, ovako, ne bi vise od 100 ljudi okupili. Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Jednom svjetskom Doom gigantu kakav je Candlemass ne bi doslo vise od 200-300 ljudi, pa sta dalje da pricamo. Quote
marcoman Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Skumring,melodic doom iz Norveske... govno Quote
forever*autumn Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Remembrance; dvoclani bend iz Francuske, nastao 2004-e. veoma kvalitetan funeral doom. za sobom imaju jedan album, Frail Visions, a na oficijalnom sajtu/MySpace stranici se moze cuti kako on zvuci. preporuka za ljubitelje pravca. Quote
Recommended Posts