Lou Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Izvinjavam se, bio je tu kada sam okačio link. Quote
Јарослав Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Нисам слушао ово на Тјубу, скида ми се албум, па ћу да пустим. На шта личи? Тј, на који бенд? Ако уопште личи на неки. Quote
Lou Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) Mogu da kažem da ima atmosferu kao MDB kada je Aron počeo da peva, ali nije taj zvuk. Tu i tamo se čuju sitnice koje nagoveštavaju da su iz Portugala, detalji u sviranju gitare. Nikako da se setim na koga me glasom podseća pevač, imam i pesmu u glavi, ali ne ide... Otprilike dobar, ne previše gothic bariton, skroz prijatan za slušanje. Daa, bre, kao Frank iz Mourning Beloveth, otprilike ta boja glasa. Idi u kurac, morao sam da kopam po folderu i stignem do slova M da bih se setio. Edited February 3, 2012 by Lou Quote
Јарослав Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Лулу, свака част за ово. Феноменално је. Баш лагано и опуштајуће. Плус Pink Floyd тренуци. :wub: Quote
Lou Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Kažem, da čovek nema takvo uvo za melodije i povremene solaže, ne bi to bilo to. Nabavio album na originalu, 500 kinti kod Rakića na rasprodaji. Quote
Fapril ethereal Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 preslusavam ovaj Dream of Poe.. odlicno zvuci,bravo Lula! Quote
Јарослав Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Nabavio album na originalu, 500 kinti kod Rakića na rasprodaji. У пиздо једна. Quote
Lou Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Kako sam zaređao večeras, joj kako prija. Quote
Јарослав Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Ја управо планирам да до јутра заређам слично. Прво Португалци, па MDB. Нисам их баш дуго слушао. Quote
Lou Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Ovo mi je njihov omiljeni, bez razmišljanja. I nikada mi nije dovoljno glasno, koliko god odvrnuo. Taj zvuk gitare i trenuci kada upadne violina uvek mogu da se čuju još jače. Prvi put sam ga čuo zimi i ostaje pravi zimski album. Quote
Јарослав Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Мени су тај и Turn Loose... омиљени. Не могу да их раздвојим. Музички, можда The Angel... јесте бољи (баш то што кажеш), али је мени Turn Loose... први који сам чуо, па ипак остаје ту где јесте. Quote
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 A ja ću sad da si puštim malko Like gods of the sun, a ovih dana sam celu diskografiju više-manje pretandrljao. Quote
Lou Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Taj je poslednji na kojem su mi gitare zvučale baš organski (kad moram da upotrebim taj izraz). Quote
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 The light at the end of the world je zaboravljeni dijamant, pušite ga. Quote
Јарослав Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 E, јебите се. Сад ћу да прескочим Португалце, и идем право на Брајде. Само да донесем алкохол. Quote
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Turn Loose... Nikad mi nije bilo baš najjasnije šta je na front coveru Quote
Lou Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) Negativ kamene fontane/česme sa biljkama koje vise odozgo, valjda. The light at the end of the world je zaboravljeni dijamant, pušite ga. Previše razvučen za mene, ali sa dobrim idejama. Edited February 4, 2012 by Lou Quote
Јарослав Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) @Гроб: Ни мени. Мада, увек сам замишљао као неки искривљени, уклети замак. Ниђ' везе, али шта сад. Edited February 4, 2012 by Јарослав Quote
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Aj da vidimo koliki ste kult - jedan funeral doom bend je dao sebi ime po stihu sa album Turn loose the swans, o kome se radi? Quote
Lou Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) My Shameful Edit: Mislio sam na The Angel.... Edited February 4, 2012 by Lou Quote
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) Nope. edit: pa onda bi bio Your shameful, haha. Edited February 4, 2012 by Grobodan Quote
Lou Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Ne, čekaj, đavo te, ima neke veze sa njima, sećam se. Quote
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Aj probaj još malo Like gods na arhivama prosečna ocena 66% debili. Quote
Recommended Posts