Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Misliš na A Dream of Poe? Ne znam odakle su, ali slušao sam taj album prošle godine :mhihi: Malo ću se podsetiti :)

Edited by Stolet
Posted

Nemam pojma, možda mi nije toliko prijao, ali je verovatnije da nisam nešto bio skoncentrisan, mada, sećam se imena benda pa kontam da mi se dopalo. Moraću da pustim večeras ponovo :da:

Posted

Sećate li se ovoga?

folder.jpg

Zima je i nema svrhe bežati. A ovako bolni albumi sada treba da se slušaju.

Posted

Odvaljujem se od slušanja tog benda :mhihi: Na početku pesme All my hopes and dreams turn into... deca na početku pesme pričaju srpski/hrvatski? Nikako da obratim pažnju na to šta govore, baš ću sad da okrenem album. Jedan od najboljih albuma koje sam čuo u životu, čekam da se draga fondacija za naučni podmladak seti da ispljune stipendije pa da se pazari :mhihi:

Posted

Jedan od boljih u poslednje vreme :da: Pesma je idealne strukture za spot. Miran početak, pa malo ubrzanje, pa naglo stop, pa plaža, pa postepeni prelazak u ludilo :mhihi: Nije baš Combat od Heaven Shall Burn, ali odličan je :da:

Posted
Na početku pesme All my hopes and dreams turn into... deca na početku pesme pričaju srpski/hrvatski? Nikako da obratim pažnju na to šta govore, baš ću sad da okrenem album.

Neko iz benda je bio oženjen Srpkinjom ili Hrvaticom, pa je snimio svog klinca / svoje klince kako se igraju. Neko je to rekao ovde svojevremeno kada se pričalo o albumu, nisam siguran da li je u pitanju pevač ili Havoc.

Posted

Baš mislim da jeste. Zašto bi ti, inače, pamtio da su u pitanju tilde, a ne crtice? Kako bi drugačije znao da je ona spominjala nekakve klince?

Jasno je da si se zaljubio u mlađanu Havoc.

Posted (edited)

Epičari o, radujte se... Napokon je izasao debi fenomenalnog Švedskog benda "Anguish" . Ranije nekad na temi sam kacio demo iz 2010. koji mi je nevidjeno legao i koji i dan danas redovno slusam.

Dakle riječ je o epic doom metalu na vrhunskom nivou ali sa dozom originalnosti. Obratite pažnju na čudan vokal za ovu vrstu doom-a (mene podsjeća malo na Atilu iz Mayhem-a).

1. (Intro) Through the Archdemon's Head 02:44

2. Book of Fox 06:07

3. When the Ancients Dare to Walk 06:04

4. Dawn of Doom 08:27

5. Lair of the Gods 06:56

6. Illusive Damnation 06:52

7. The Veil 07:08

8. Morbid Castle 11:56

327026.jpg?0014

Through The Archdemon's Head (ifolder)

Through The Archdemon's Head (mediafire)

Jedino što im zamjeram ovdje je sto su uradili re-record 2 pjesme sa demo-a "Dawn of Doom" i "Morbid Castle" koje su nekako usporili i razvodnili u odnosu na demo verzije. Meni daleko bolje zvuče u originalnoj, sirovijoj verziji. Tako da imam tendenciju da preskačem ove pjesme dok slušam album, mada su i ponajbolje. Genearlno mislim da bendovi nikada ne treba da rade re-recording starog materijala jer najčešće upropaste stvar. Ok je eventualno uraditi neki re-mastering originalnog snimka i reizdati.

Edited by NullPointerException