vampiria Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Paradise Lost vise nije doom... Zasto niko ne spominje Type O Negative ...? Sta su oni? My Dying Bride, slazem se... Tristania...Ne volim narocito, ali doom! Hmmm... Ahahaha i ovde se icepah, After Forever i Within Temptation ... Zaista! Kako ne... Theatre of Tragedy apsolutno, glavom tvrdim, nije doom. Forsaken je odlican Imam malo njihove muzike, al sta imam... Quote
Dr Alex Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 (edited) govnoTI NISI NORMALAN!!! Skumring govno????Idi slusaj black metal! Toliko...Jedan od najboljih doom albuma ikada!!!Skumring,melodic doom iz Norveske...Ma koji melodic doom, dete??? Najbanalnija izjava koju sam cuo ovih dana. Cist Funeral Doom sa zenskim vokalima. Jebeno remek-del POINT Edited September 11, 2007 by From Funeral Skies Quote
hidden Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 malo pristrasnosti nije naodmet Punished - Crni leptir (Yu Grupa cover) Punished - Wonderful Life (Black cover) Punished - Nostalgia Quote
Estatic Fear Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 E ljudi jel ima neko link za download albuma od DISEMBOWELMENT-a; (Death/Doom) album se zove Transcendence Into The Peripherial.... godina 1993! Aj pogledajte... Quote
VladanMorten Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Paradise Lost vise nije doom... Zasto niko ne spominje Type O Negative ...? Sta su oni? My Dying Bride, slazem se... Tristania...Ne volim narocito, ali doom! Hmmm... Ahahaha i ovde se icepah, After Forever i Within Temptation ... Zaista! Kako ne... Theatre of Tragedy apsolutno, glavom tvrdim, nije doom. Forsaken je odlican Imam malo njihove muzike, al sta imam... [/quo ko je to rek'o? ahahha type o negative govno doom...kakih sve izjava na ovom forumu Quote
Yebiggah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 E ovo je sjajno! Nadam se da će se i vama dopasti... THE FORESHADOWING Quote
Minita Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 E ovo je sjajno! Nadam se da će se i vama dopasti... THE FORESHADOWING Znala sam... Quote
DragonHeart Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 E ovo je sjajno! Nadam se da će se i vama dopasti... THE FORESHADOWING Temu sam vec davno otvorio http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=35669 Quote
Yebiggah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 (edited) Temu sam vec davno otvorio http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=35669 Xaxaxaxa, ne verujem. A ja sam nekako bio siguran da je nema, pa sam UPRAVO otvorio novu! Njaaaalah Edited May 19, 2008 by Pazi sad: Quote
DragonHeart Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Xaxaxaxa, ne verujem. A ja sam nekako bio siguran da je nema, pa sam UPRAVO otvorio novu! Blah Zato sluzi pretraga. Quote
Yebiggah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Zato sluzi pretraga. Jes' vala. Ali ne znam zašto se dešava da kad nešto tražiš izbaci da ne postoji, a ima i po dve-tri teme :/ Quote
DragonHeart Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Jes' vala. Ali ne znam zašto se dešava da kad nešto tražiš izbaci da ne postoji, a ima i po dve-tri teme :/ Zato sluzi administrator Quote
Yebiggah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Zato sluzi administrator Ok, priznajem! Lenj sam :):) Quote
Yebiggah Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Ali ti je zato avatar prva liga Ah da, jeste! Zahvaljujem;) Quote
Grejmalkin Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 The Funeral Orchestra - Feeding The Abyss (Funeral Doom Metal) The Funeral Orchestra - Slow Shalt be the Whole of the Law (Funeral Doom Metal) Sunn O))) - Black One (Drone Doom Metal) Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus (Epic Heavy/Doom Metal) Candlemass - Nightfall (Epic Heavy/Doom Metal) Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 @ Grejmalkin: Ta 2 zadnja albuma koja si napisao treba da se znaju napamet Quote
vudun Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Naročito Epicus Doomicus Metallicus, lektira. Quote
hypnos Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 @ Grejmalkin: Ta 2 zadnja albuma koja si napisao treba da se znaju napamet ne bi smio ni stih da se pogrijesi Quote
forever*autumn Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 1000 Funerals, funeral doom iz Irana. dosta Shape Of Despair uticaja, sa izrazenim zvukom klavijatura i vokalom na granici growl-a i scream-a. bend nazalost vise ne postoji, bio je kratkog veka (svega dve godine), za sobom je ostavio samo jedan album, ali jedan od kvalitetnijih u ovom podzanru. koga zanima, ovde ga moze pronaci. Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) ja imam obicaj da slusam sevdalinke kada me uhvati tuga.volim darkwave i te mracne elektro fore.ajde da sada da vidimo sa metalom.koji doom preporucujete ali da nebude nesto samoubilacko jer me to smara,vec ono kao muzika safeta isovica ostavi me zena i sada tuguje.od svih metal pravaca jedino na doom nisam obratio paznju Edited September 25, 2008 by Теша Тешановић Quote
Guest YaMa Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Топло бих препоручила Septic Flesh - Mystic Places of Down. Quote
Guest YaMa Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Поносна сам власница оригинала истог. За препоруку свакако! Quote
Recommended Posts