Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Catchy as fuck. Imho nešto između Black Sabbath, Pallbearer i Ghost, u svakom slučaju čujem potencijal da se napravi ozbiljan boom.

Edited by Haos sam ja
  • 1 month later...
Posted

Grief Collector, trio u kojem je za vokale zadužen Robert Lowe. Ovo im je album prvenac.

Meni iskreno ovo i nije ništa specijalno nakon dva slušanja, ali svakako je lijepo ponovo čuti Roberta nakon dužeg vremena. 

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Preporuka za novi Dead to a Dying World album - Elegy. Malo neki Subrosa/Giant Squid/Ludicra zonfa sa gudačima, malo death-doom, malo melodike, malo tradicije, malo avangarde...dosta dobro.

Edited by Haos sam ja
  • 3 weeks later...
Posted

Spirit Adrift je užasno dobar bend koji uvija tradiciju u novo ruho, glavnu reč vodi Nate Garrett iz Gatecreeper. Novi album "Divided by darkness" rašiva, evo singlova:

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Evo ga dobar old Candlemass worship :

BTW FVNERAL FVKK  odlicna doomcina. I meni zasmetalo ime benda, secam se nekad pre kad se pojavilo prvo njihovo izdanje, da samo zbog imena benda i te neke nekrofilija tematike sam preskocio bez da sam uopste poslusao. Isto i sad sa ovim albumom, da nije ovde eksplicitno preporucen ostalo bi " izvan radara ". Inace na ovom albumu je tematika dosta uznemirujuca i potresna (seksualno zlostavljanje dece u katolickoj crkvi), tako da to odbija od cesceg slusanja. Inace muzicki je album fenomenalan.

Posted

Leak-nuo je novi Officium Triste  :

http://metalarea.org/forum/index.php?showtopic=330639&hl=officium+triste

Ocekivano odlican album (za one koji vole ovakvu vrstu atmosfericno-melodicnog doom-a) , rekao bih njihov najbolji do sada. Ovde moze da se poslusa par pesama :

https://officiumtriste.bandcamp.com/album/the-death-of-gaia-atmospheric-death-doom-metal

Posted

a1697709007_10.jpg

https://tuskdoom.bandcamp.com/album/eternal-ice

Power doom trio. Prelepa produkcija, građenje paklenih rifova, spretan bubnjar koji zna da ga uspori, a onda išiba te činele i napravi prelaze tempom čoveka kojem su pakleni nakoti za leđima. I naravno bas pun fuzz-a, med! Nije otkrivanje tople vode, ali za ovo hladno vreme dušu dalo da se sluša. Poslušajte Earth Mover i Slain.

• 4 weeks later...
Posted

Samo da podrzim preporuku za Fvneral Fvkk, valjano stivo. Imaju neku kul foru, ne bi me iznenadilo da postanu poveliki (i sledstveno da ih opljunu oni koji su ih hvalili kad su bili UG).

I da, davno nisam video losije ime za bend.