ShinigamY Posted April 23, 2016 Report Posted April 23, 2016 (edited) :haha: Oj Ragnare, grom u tebe puk'o Što si se na opijum navuko Edited April 23, 2016 by ShinigаmY 1 Quote
bradilko Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 kad se sve uzme u obzir potpuno meh sezona, sa krajem koji bi mogao da obećava... Quote
Zaklani_Analizator Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Kad počinje drugi deo sezone? Quote
Мајор Гашпар Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Други део сезоне? Завршена је четврта сезона. Quote
B@K@ Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 The fourth season of the Canadian-Irish historical drama television series Vikings premiered on February 18, 2016 on History in Canada and in the United States. The season will consist of a double order of 20 episodes, which are to be split into two parts of 10 episodes, with the second half set to air later in 2016. Verovatno na jesen. Quote
Antikristina Posted December 1, 2016 Report Posted December 1, 2016 Gleda li ko, ako je krepa' jum, nisu torenti Quote
bo88gdan Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Rolo najbolji lik ovaj drugi deo 4te sezone je mnogo losiji u odnosu na ovo pre Quote
bradilko Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 serija je mehčina već, pa sigurno sezonu i po. nadam se da će u petoj sezoni zameniti celu glumačku ekipu ragnarovih sinova. ubacivanje džon ris majersa je dobar potez. Quote
Antikristina Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Seriju su pokvarili ubacivanjem nebitnih likova tipa kineskinja, ova sad lezbača ili onaj bog/jebač/štagod Ove poslednja dve epizode su kao malo bolje al ništa spečijalno @bradilko Što? Ivar mi je odličan Spojler Baš mi je drago što je maknuo ono žuto govno 1 Quote
bradilko Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 slabi su mi glumački, bjorn se već pokazao koliko mu loše stoji stariji "look". bolje neku zreliju ekipu da dovedu za ovaj timeskip. Quote
Antikristina Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Pa generalno su ih sve loše ostarili (tj nisu ih ostarili ) Kapiram da se svi ložimo na Lagertu (mada mi je sad postala očajna i ona) ali majku mu ne ide da izleda isto tries godina Quote
bo88gdan Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 scenario za sve sem Ragnara i Rola je ocajan, Ajvar je idiot, posebno zbog onoga iz zadnje epizode Quote
Antikristina Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Ne diraj Ajvara alo bre Realno najjači je, ovi ostali sve neki musavi retardi (Bjorna ne računam) Quote
bradilko Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 flokija su najbolje ostarili, imho Quote
Antikristina Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Pa i on je isti, jedino je Ragnar mator bio u poslednjoj sezoni I Ekbert malko matoriji Quote
bo88gdan Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 sa kakvim ludacima je proveo zivot i ne treba da cudi Quote
obsessed by cruelty Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 nisam u zivotu pogledao epizodu Vikinga, al jedna riba mi jednom rekla da licim na tog Flokija, uzo izguglao, pao u depresiju.... 4 Quote
Мајор Гашпар Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 nisam u zivotu pogledao epizodu Vikinga, al jedna riba mi jednom rekla da licim na tog Flokija, uzo izguglao, pao u depresiju.... Воли Партизан, црно-беле боје. 1 Quote
Antikristina Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Hahaha što u depresiju, nije loš Floki Quote
obsessed by cruelty Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 ako nista bar imam vise kose... mada devojka nije slusala Baroness, Bejzli je moj celebrity lookalike Quote
Recommended Posts