Sreta Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 To sto bismo svi mi lizali Lagerti govno , ne znaci da je bolja od Debore iz Nepristojnih ljudi.... Quote
Havočka Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Ja otkad sam provalio ovaj Popcorn Time skoro uopste vise i ne skidam serije/filmove. Jedino ako nema onoga sto trazim, ili eventualno ako se zadesi los rip (poput Sherlock-a). OT - Vikinzi super odradjeni. http://www.youtube.com/watch?v=zfsmnT_92po svidja mi se klifhenger na kraju svake sezone to sto gutam sezonu na 2 dana to nema veze posle nema rolloa jos godinu dana skida se treca Quote
Џрк Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 ^to varis ovu seriju kao da je ne znam kakva metafizika u pitanju xD Inace, upravo nesto kontam - Vikinzi su dosta slicni Spartacus-u po feel-u. Sad vidim da aam lose procitao post iznad, tako da prvi deo mog posta ne vazi Quote
Havočka Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 meni spartacus bas bio djubre jer sam se lozila dosta dugo na taj period u rimu i ono... nije bilo tako kako ga oni odradise serija je bas cisto lozenje ovi su mi zabavniji mnogo Quote
Џрк Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Meni je i ovo lozenje ako cemo realno, mada jeste da ima vise supstance. A sto se tice rimskog perioda, imas seriju visoko originalnog naziva Rome, fino je odradjena. Steta sto je trajala samo dve sezone. Quote
Havočka Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 to mi je uvek bilo na listi najveca dobit koju sam ikada izvukla iz lagune su bile knjige kolin mekalou ako te interesuje rim, treba da se citaju, retko dobro stivo Quote
Џрк Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Moze ako postoji u epub formatu za Nook, ovako malo teze A ova serija je dobra, posebno mi se svidelo sto vojnici nisu uradjeni da budu nagruvani, nego sve realno. Samo kratko jbg Edited June 4, 2015 by Џрк Quote
Џрк Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Haha pa i ne bas, kuci imam Svet kao volju od Sopenhauera (koji nisam procitao btw ), Corovicevu Istoriju Srba, Dedijerovo Sarajevo 1914 i jos par knjiga. Sve ostalo digitalija. Mnogo je jeftinije, a i sto je jos bitnije lakse za nosenje, posto to sto i citam - citam uglavnom u pauzama izmedju snimanja na poslu, a ne mogu bas da nosam knjige, lenj sam Quote
Havočka Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 kapiram well posto sam tupava da ti nadjem torrent, evo ti linka za wiki za serijal http://en.wikipedia.org/wiki/Masters_of_Rome ako ti bude dosadno kad, dobro je skroz Quote
metal guru Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 najveca dobit koju sam ikada izvukla iz lagune su bile knjige kolin mekalou ako te interesuje rim, treba da se citaju, retko dobro stivo :da: ja imam trilogiju put casti-put slave-put pobede o Suli i Mariju, pre gradjanskog rata, sjajni istorijski romani(jos su mi ova dva lika bila posebno zanimljiva sa istorijske strane) znam da je napisala jos dosta knjiga o Rimu, ali ovo mi je nekako bilo dovoljno i zaokruzilo poentu Quote
Havočka Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 imam sve od pocetka do kraja, kvalitet je isti konstantno, samo se menjaju uloge Quote
Џрк Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 (edited) Fala Evo nasao sam prvih 7 kniiga Ispamovasmo ovu temu bokte edit: sad vidim da ukupno ima 7 knjiga, super! Edited June 4, 2015 by Џрк Quote
bo88gdan Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=lxZLEk8y75Y Quote
lemmy sixx Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Ova Lagerta je nenormalno jebozovna. 3 Quote
Havočka Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 beskonacno still Rollo>>> koliko god bio smrdljiv karakter, jebozovnost nadrealna pogledala sam trecu sezonu jos prosle nedelje, nisam komentarisala jer je (po mom skromnom misljenju) pao kvalitet bas trt mrt treca Quote
tier_mfkr Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 kako ti je rolo jebozovniji od ragnara? Quote
Havočka Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 ragnar je plavuša never had it for blondes muške plavuše, to jest jedino što je na ragnaru privlačno je ona izopačena mimika u stvari se ložim na džinove Quote
Havočka Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 isto k'o što je u got-u najzgodnije pseto Quote
Antikristina Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 kako ti je rolo jebozovniji od ragnara? Ja ne kontam kako može da ne bude Rolo jebe A i Lagerta (iako ni ja ne volim plavuše, ni muške ni ženske ) 1 Quote
Џрк Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Lagerta je u showu jebozovna, a na "nornalnim" slikama (od te glumice) - i ne bas toliko. Quote
Recommended Posts