Jump to content

Recommended Posts

ne znate se ni oprati, ne umete hodati ulicom, mutavi ste, čupavi, štrokavi, zmazani, smrdite, cure vam sline, a mrsite muda o gutenbergu, smrtnom grehu, smislu života, percepciji stvarnosti, evoluciji, kreaciji, pontifeksu maksimusu, maksimirskim šumama...

peckate mučki, iza leđa, to vam odlično ide. joj kad vas sve postrojim!

• Upvote 1
  • Downvote 1

E pa pazi Gojko. Gospodin bog88dan,koga licno poznajem godinama,jeste nekad zadrt i radikalan u svojim stavovima,i on i ja se u nekim stvari uopste ne slazemo,ali taj covek je u potpunosti iskren i istrajan u svom cilju,,,,,,,,,,,

On stvarno postoji?

Ja sam 101% bio ubijeđen da je nečiji fejk i da troluje, i to onako na pola kurca, da se čak ni ne trudi da bude uvjerljivo... ni jedan sekund nisam pomislio da je stvarna osoba.

Auh.

• Upvote 1

A sto da ga banujete ? Sto se ne slaze sa glupostima i sarkasticnim

Treba ti permanentni.

Da ides na ana.rs tamo ljude da nazivas imbecilima

A zbog cega da ga banuju ? Zato sto ne pristaje da ide putem kojim vi idete ? Mene vredjaju od 1 dana kako sam se ovde registrovao opravdano ili ne pa opet niko zbog toga nije banovan .

Aj da je prilagodio slike pa da kazem moguce. Ali reci nije prilagodio jer sam reci ispricao drugima koji su ih dobro zapamtili i ponavljali mi ih doslovce.

Nisam siguran sad da li sam dobro razumeo - dijaloge iz sna si pre tragicnog dogadjaja pricao drugima - potom se ispostavilo da si kasnije sa tim ljudima kojima si ispricao svoj san imao te iste razgovore - da bi ste i ti i oni na kraju konstatovali da su razgovori isti?

Takodje vest o smrti sam dobio od njenog rodjenog brata koji me pozvao na broj telefona koji nije imao i na koji me niko nikada nije zvao. Njega je imala upisanog samo moja verenica na telefonu za slucaj kada me sa posla zove sa fiksnog, a to se desavalo jednom u dva meseca najvise. To nisam mogao uskladiti. on je pukom slucajnoscu da kazemo uzeo njen telefon i sa njega me pozvao a posto je u imeniku abecedno fiksni pre mobilnog tako me i on pozvao na fiksni kao u snu. Koja je to verovatnoca?

nije astronomski mala verovatnoca.

razlozi tu koincidenciju na nivoe - prvi je to da si sanjao da si primio zalosnu vest telefonom i kad se zaista to desilo takodje si primio vest telefonom, a ne recimo telegramom. ovo nije uopste neobicno jer se takve stvari obicno saopstavaju telefonom.

drugi nivo je da si dobio poziv na fiksni a ne na mobilni i to zbog: (1) brat je uzeo tudji a ne svoj telefon sto samo po sebi nije neobicno i desava se svakodnevno svima, (2) fiksni broj je bio pre mobilnog, sto isto uopste nije neobicno i u mom imeniku ima nekoliko primera toga

tako da kad uzmes da su to sve normalne okolnosti sa relativno velikim stepenom verovatnoce nastupanja, taj koincidentni splet okolnosti ne izgleda vise bas tako bizaran. meni licno ne izgleda kao cudo, jedino ako mu pridajes neko specijalno znacenje, a mislim da ne bi trebalo.

A sto da ga banujete ? Sto se ne slaze sa glupostima i sarkasticnim

A zbog cega da ga banuju ? Zato sto ne pristaje da ide putem kojim vi idete ? Mene vredjaju od 1 dana kako sam se ovde registrovao opravdano ili ne pa opet niko zbog toga nije banovan .

Zato sto ljude naziva imbecilima.

I ja se ne secam da je neko tebi rekao da si imbecil ili nesto slicno...

sta li pa ja objasnjavam po sedmi put xD

Edited by Demon Seed

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...