lemmy sixx Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Неће ме атеиста учити шта је у православљу дозвољено, а шта није. To su ti argumenti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 треба му опрати уста сапуном 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Серем ти се у браду говнарску. A ovo je to oprastanje i ljubav. Ajde bre gubi se odavde,trolcino. треба му опрати уста сапуном Dovla se najbolje razume u sapun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 al neki Ph5,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 ne postoji bog, ali ne postoji ni đavo. tu su samo oni belosvetski židovi, kovači novca što bi da se igraju boga, a posebno đavola. I Lunar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Што ? A ovo je to oprastanje i ljubav. Ajde bre gubi se odavde,trolcino. Dovla se najbolje razume u sapun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 bolje pH da mu bude 9-10, taj je ukusniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 ne znate se ni oprati, ne umete hodati ulicom, mutavi ste, čupavi, štrokavi, zmazani, smrdite, cure vam sline, a mrsite muda o gutenbergu, smrtnom grehu, smislu života, percepciji stvarnosti, evoluciji, kreaciji, pontifeksu maksimusu, maksimirskim šumama... peckate mučki, iza leđa, to vam odlično ide. joj kad vas sve postrojim! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 bolje pH da mu bude 9-10, taj je ukusniji Како знаш, јеси пробао ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 al neki Ph5,5 Naravno,da mu se pickica ne upali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Naravno,da mu se pickica ne upali. Као што се твоја упалила ? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Ja o svojoj vodim racuna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 brazilska depilacija vazda u trendu. ne možete da omanete. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 Како знаш, јеси пробао ? Ne, nego verujem u to da je ukusan 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 to znači da koračaš putem istine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 opran duhovnim sapunom iznutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 E pa pazi Gojko. Gospodin bog88dan,koga licno poznajem godinama,jeste nekad zadrt i radikalan u svojim stavovima,i on i ja se u nekim stvari uopste ne slazemo,ali taj covek je u potpunosti iskren i istrajan u svom cilju,,,,,,,,,,, On stvarno postoji? Ja sam 101% bio ubijeđen da je nečiji fejk i da troluje, i to onako na pola kurca, da se čak ni ne trudi da bude uvjerljivo... ni jedan sekund nisam pomislio da je stvarna osoba. Auh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 A sto da ga banujete ? Sto se ne slaze sa glupostima i sarkasticnim Treba ti permanentni. Da ides na ana.rs tamo ljude da nazivas imbecilima A zbog cega da ga banuju ? Zato sto ne pristaje da ide putem kojim vi idete ? Mene vredjaju od 1 dana kako sam se ovde registrovao opravdano ili ne pa opet niko zbog toga nije banovan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Aj da je prilagodio slike pa da kazem moguce. Ali reci nije prilagodio jer sam reci ispricao drugima koji su ih dobro zapamtili i ponavljali mi ih doslovce. Nisam siguran sad da li sam dobro razumeo - dijaloge iz sna si pre tragicnog dogadjaja pricao drugima - potom se ispostavilo da si kasnije sa tim ljudima kojima si ispricao svoj san imao te iste razgovore - da bi ste i ti i oni na kraju konstatovali da su razgovori isti? Takodje vest o smrti sam dobio od njenog rodjenog brata koji me pozvao na broj telefona koji nije imao i na koji me niko nikada nije zvao. Njega je imala upisanog samo moja verenica na telefonu za slucaj kada me sa posla zove sa fiksnog, a to se desavalo jednom u dva meseca najvise. To nisam mogao uskladiti. on je pukom slucajnoscu da kazemo uzeo njen telefon i sa njega me pozvao a posto je u imeniku abecedno fiksni pre mobilnog tako me i on pozvao na fiksni kao u snu. Koja je to verovatnoca? nije astronomski mala verovatnoca. razlozi tu koincidenciju na nivoe - prvi je to da si sanjao da si primio zalosnu vest telefonom i kad se zaista to desilo takodje si primio vest telefonom, a ne recimo telegramom. ovo nije uopste neobicno jer se takve stvari obicno saopstavaju telefonom. drugi nivo je da si dobio poziv na fiksni a ne na mobilni i to zbog: (1) brat je uzeo tudji a ne svoj telefon sto samo po sebi nije neobicno i desava se svakodnevno svima, (2) fiksni broj je bio pre mobilnog, sto isto uopste nije neobicno i u mom imeniku ima nekoliko primera toga tako da kad uzmes da su to sve normalne okolnosti sa relativno velikim stepenom verovatnoce nastupanja, taj koincidentni splet okolnosti ne izgleda vise bas tako bizaran. meni licno ne izgleda kao cudo, jedino ako mu pridajes neko specijalno znacenje, a mislim da ne bi trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 (edited) A sto da ga banujete ? Sto se ne slaze sa glupostima i sarkasticnim A zbog cega da ga banuju ? Zato sto ne pristaje da ide putem kojim vi idete ? Mene vredjaju od 1 dana kako sam se ovde registrovao opravdano ili ne pa opet niko zbog toga nije banovan . Zato sto ljude naziva imbecilima. I ja se ne secam da je neko tebi rekao da si imbecil ili nesto slicno... sta li pa ja objasnjavam po sedmi put xD Edited April 6, 2013 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 (edited) kakav wussie ovaj dimon sid Edited April 6, 2013 by Čarli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 kakav wussie ovaj dimon sid LDP tebra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 http://novastranka.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 NS Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Zato sto ljude naziva imbecilima. I ja se ne secam da je neko tebi rekao da si imbecil ili nesto slicno... sta li pa ja objasnjavam po sedmi put xD A sta, sad su odjednom clanovi foruma ugledna i postovana gospoda ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts