Jump to content

Recommended Posts

Sta pricas sa Jaroslavom o tome,ja sam rekao coveku na Hypocrisy-ju da ce da postane vernik kroz neko vreme,on je naravno bio pijan i smejao se. Nema sta da im pricas,samo ih pusti da osete kroz neko vreme.

Kao sto su komunisti odjednom opet postali vernici,tako ce i ovi nasi yumovci. :) Jedino ce mozda Gojko biti zakleti komunista i ateista kao Mrkonic i terace nas sve u pizdu materinu. :D

HEFESTA ZA GALACTUSA,PROZDIRACA SVETOVA!!!

• Downvote 1

U pravu si Sarmo! Ti bi bio odlican savetnik. Potrebno je vreme da ljudi spoznaju neke stvari, a tvrdoglavima poput mene je potrebno nadprirodno iskustvo. Bilo kako bilo ja sam opamecen surovo, ali se nadam da Jare i ekipa nece biti nego ce na neki drugi nacin shvatiti d njihovo postojanje na zemlji ipak nije uzaludno. Jare evo ja te castim vinjak da predjes u nas tabor.

Vreme leci sve... A ljubav je krv duse... A sume,gore,ceo svet odise ljubavlju,ali i surovoscu... Da li verujem da je sve stvorio Bog? Da.

I to je samo moje,i mogu da izrazim svoju vidjenje ovog sveta,ali ne mora svako da ga prihvati.

Kao sto ja vidim istinu mojim ocima i dusom,tako i Jaroslav vidi svojom.

Sumnja postoji u svakom coveku,ali ako budes ceo zivot sumnjao onda ti i ne znas koja ti istina lezi na dusi.

Za mene istina lezi u pravoslavlju,u Svetom Pismu,a vi kako hocete tumacite to.

• Downvote 2

А шта ти знаш са твојом шаранском брадицом ! :evotigana:

veliki prasak je mogao biti bogom izazvan...

Па велики прасак је ваљда објашњење да је све случајно настало. Што није могуће.

• Upvote 1
  • Downvote 2

Lab, lab, lab, lab, elab, elab!!!!

Priznajte lepo da vam taština ne dozvoljava da pomislite da ste rezultat slučajnosti, pa da krenemo dalje.

Priznaj da si neverni Toma pa da nastavimo diskusiju. Ja sam mesija sa YUM-a, a ti i dalje ne verujes. Da li treba to tvoj brat ili sestra da sanjaju pa da shvatis? Preveliki pesimizam i nerealni realizam vam ne dopustaju da otvorite oci.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Bog je nesto kao Galactus. Moze stvarati i unistavati svetove. Stvorio je univerzum i zivot u njemu jer zivot ni iz cega da nastane je idiotizam. Po meni je neko sve ovo morao stvoriti jer je previse slucajnosti u svemu tome. Kao slucajno se oko zemlje stvorio omotac, pa slucajno je temperatura i udaljenost od Sunca takva kakva je idealna, pa slucajno se iz kamena stvorila neka praameba a iz nje slucajno mutirali ostali oblici zivota pa i ljudi. Od tih uzarenih sranja iz singulariteta i mrtve mase da se stvore bakterije, virusi i slicno je nemoguce ma sta pricali naucnici. Iz kamena nece nastati ameba ma sta mu radili. Meni je to dovoljno objasnjenje za potiranje naucne teorije o postanku zivota. Za to kako je Bog stvorio univerzum nemam objasnjenje jer da imam verovatno bih i ja to mogao da uradim,

Znači ako nešto pukne ni iz čega to je idiotizam a ako bog stvori nešto ni iz čega to nije? Nastanak samog boga takođe. A ako nastanak uslova za život i života na zemlji nije slučajan što se bog dođavola patio da stvara sve ostalo, znaš li koliko smo mi nebitno zrno prašine u odnosu na ostatak kosmosa. Uostalom, sve to što je slučajno nastalo je samo privremeno. Ono što je meni dovoljno da dam prednost nauci je to što ona teži da nađe odgovor (i da dokaže) a religija se trudi da zaštiti odgovor, tj priču koju je neko ispričao. Ako ni za šta drugo, za evoluciju ima dovoljno dokaza, a ni zemlja nije ravna ploča. I nije centar sveta, niti je to čovek da bi njemu bili dati svi odgovori od strane boga.

Ja ti ne pricam o religiji. Zar nije pametnije reci da je Bog stvorio ni iz cega univerzum nego da se isti ni iz cega samostvorio? Hocu konkretan odgovor. Rekao sam da o tome ko je stvorio ili kako se Bog stvorio nemam odgovor. To je pitanje za utvrdjivanje kada utvrdis da isti postoji. Do tada tebe to ne treba da tangira.

Lupas. U prvom imas nesto ni iz cega i ni od koga, a u drugom bar imas odgovorno lice za taj cin. Verovanje u takvu slucajnost kao ovaj zivot na planeti i sve jebeno sto nas okruzuje da je plod neke slucajnosti je stvarno fascinantno.

Ti ne znas koje je magije Bog upotrebio i ne mozes ni reci ni iz cega. Mozda jeste iz necega stvorio.

Računica je prosta sinko, dva puta ništa je ništa, dakle, crva nije ni bilo...

Dakle po tvojoj racunici ne moze nista ni iz cega niti da se samostvori niti neko moze da ga stvori tako da izvodim zakljucak da mi ne postojimo i da univerzum ne postoji dana 01.11.2013. godine po ocigledno nepostojecem kalendaru.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1

Galaktus je takodje stvoren i ima svoju svrhu u Marvelovom univerzumu a to je da sprecava Abraxasa da izadje na povrsinu . Takodje Galaktus prozdire svetove jer svo vreme mora da puni svoje baterije tj samog sebe energijom koju trosi izmedju ostalog da bi drzao abraxasa zatvorenog . Poredjenje GALAKTUSA SA GOSPODOM koliko god da je GALAKTUS mocan nije primereno . Bog je u Marvelovom svetu jedino TOAA . svi ostali su ispod njega . Svi ostali da se udruze i iskombinuju snage i TOAA bi ih opusteno unistio . TOAA The One Above ALL One-Above-All_(Multiverse).png

I ne znas ko je Galactus??? Vidi se da ne citas Marvel. Kako je mocan Galactus,ali nije jaci od Beyondera i One Above All-a.

Mnogi su mocniji od Galaktusa ne samo jebeni Beyonder i One above All ... Pa na primer sin Rida Ricardsa to vam je

Mister Fantastic iz fantasticne cetvorke onaj rastegljivi i mnogo pametni i Nevidljive zene isto iz F4 je Frenklin Richards koji je Rialiti vorper dovoljno mocan da je naterao Galaktusa da mu bude glasnik tj ono sto je Silver Surfer Galaktusu to je Galaktus Frenklinu Richards-u , pa onda Phoenix Force moze da ga pobedi Pa Living Tribunal ... i jos mnogo drugih likova ... Problem sa GALAKTUSOM JE TO STO ON NIKADA NIJE 100 % MOCAN NEGO MU MOCI NON STOP OPADAJU ZBOG NEPRESUSNE GLADI KOJA GA ISCRPLJUJE

Edited by Јарослав

Pa u tom svetu u raznim situacijama skoro svako svakog moze da pobedi. Mozda i naseg Boga moze da pobedi tamo neki Tane, ali mi posto smo onaj koncic od boranije mi to i ne znamo. Mi ne vidimo cak ni njega, a da ne pricam likovima iz potencijalnih drugih univerzuma.

To ti je kao i sa ljudima. Ja mogu Lalovica da deljem u po dana i po noci, ali ako se kojim slucajem okliznem na koru od banane onda mozda i uspe da me dokaci koji put. Slucajnost je cudo. Mozda se i ono nista okliznulo, puklo i iz njega se ispileo univerzum.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...