Antikristina Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Ја скидам капу Деретићу, ретко маштовит човек. Треба смислити све те српске речи које су остали народи мазнули и извитоперили. 1 1
kuruz Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Nije lako biti profesionalni folirant - ložiti neprosvećenu publiku, zgrtati pare, lagati kod svakog otvaranja usta, a pritom ne trepnuti. Како онда неинтелигентном Дачићу успева да изведе све то? 3 1
Bata Trokrilni Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Како онда неинтелигентном Дачићу успева да изведе све то? Tako što jeste inteligentan, a i ne folira se nešto značajno. Svakako manje od većine drugih političara. 2 2
sale 3sm Larry Flynt Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Razlika je sto ovi mogu samo idiote gluplje od sebe da zavedu s amebama kao potomcima Srba , dok politicari to rade na nacionalnom nivou.Koliko smo mi glup narod bokte, lepo onaj agent CIE, Perisic rece, kod nas nema politickih protivnika koji mogu da se slazu u bilo cemu van politike, ako si protiv ti si krvavi neprijatelj i tacka.
Demon Seed Posted March 10, 2013 Author Report Posted March 10, 2013 Molim modove da promene ime teme u "...Jovana Deretica...", ucinio sam typo! Mada, jos bolje, sklonite a iz "Miroljuba Petrovica", pa da bude "Miroljub Petrovica"! Hvala unapred Sto stavljate Petrovica u isti kos sa Dereticem ? Samo mozda zato sto Deretic predaje na jednom od "fakulteta" koji drzi gospodin Dr Miroljub Petrovic. (Na kom inace ne postoje predavanja) А ви сте планине знања и разумевања па сте у стању да се спрдате са еминентним научницима ! Ви сте обична (атеистичка) багра која се ни ушта не разуме па само умете да подјебавате људе који су заправо нешто у животу постигли.Разумем да се спрдате са Деретићевим тврдњама,али какве везе Мирољуб има са њим? Желео бих да скренем пажњу господину академику из Прокупља да Јоца Деретић и Мирољуб Петровић немају никакве сличности у својим радовима и тврдњама, а самим тим им није место на истој теми, али пошто си их ставио у исту тему, у потпуности схватам да је то да би провоцирао одређене чланове овог цењеног форума. Али ајде,када је тема већ отворена, ваљало би да продискутујемо и разјаснимо неке нејасне ствари. Ponosan sam kad me neko kao sto si ti nazove bagrom <3 "Ni u sta" se pise odvojeno, razumemo se u srBski jezik. Zivo me interesuje sta je to sto ti mislis da su oni postigli? Mesto im je na istoj temi, ne razlikuju se njihovi radovi i tvrdnje, samo pokrivaju razlicite oblasti istim sranjima. 2 3
SkullKrusheR Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 you want the trut? you can't handle the trut! 5 1
PajatheTrut Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 you want the trut? you can't handle the trut! Јер кад стигне Трут, набиће вам свима крут ! 2 5
johnnyzzz Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Cenjeni forum bi se urušio kada bi svaki od ovih veličina i eminentnih stručnjaka imao zasebnu temu. 1 1
PajatheTrut Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Ponosan sam kad me neko kao sto si ti nazove bagrom <3 "Ni u sta" se pise odvojeno, razumemo se u srBski jezik. Zivo me interesuje sta je to sto ti mislis da su oni postigli? Mesto im je na istoj temi, ne razlikuju se njihovi radovi i tvrdnje, samo pokrivaju razlicite oblasti istim sranjima. Postigli su ono šti ti nikad nećeš! Titulu akademika! I da lik Lignjoslava bude račen po tebi ! 1 3
Dark_Elf Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 A što vas dvojica (ako ste dvojica) imate iste avatare? 2
sale 3sm Larry Flynt Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Demone, bole te tuki imas titulu Master of Metal.To je vece od Dereticeve i Petroviceve kafana titule. 2
Schneider Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Зато што то промовишу и своју болест шире је на друге. Plasis se da ne "obolis" ? 3 1
Dark_Elf Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Ja sam pročitao "šire je na dupe"... dobro... nije daleko od istine 2
sale 3sm Larry Flynt Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 sire je na dupe...seru....da, to je to. 2
PajatheTrut Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 A što vas dvojica (ako ste dvojica) imate iste avatare? Зато што нам је наш врховни господар тако наредио ! Demone, bole te tuki imas titulu Master of Metal.To je vece od Dereticeve i Petroviceve kafana titule. Ја бих му пре дао титулу Прокупље оф метал 7
bo88gdan Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Да имате макар промил знања које Деретић и Мирољуб П. носе у својим главама главе би вам експлодирале од оптерећења ,зуби поиспадали а очи попрскале . 2 7
bo88gdan Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 MASONI SU VAS POTROVALI SA GMO ! Кога ? 3
bo88gdan Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Zapadnjake ! Доста Срба куша тај отров и физички и духовно 1 3
Demon Seed Posted March 10, 2013 Author Report Posted March 10, 2013 Ја бих му пре дао титулу Прокупље оф метал Ajde moze, ako tebi daju Beograd of metal 2
Маузер Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Ova tema je jedan od mnogih znakova da je forum otisao u kurac. Jedino je sport jos normalan. Pozdrav za ekipu! 6 1
Recommended Posts