Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj baja je smehotresna olimpijada. Ne znam samo gde je stekao titulu doktora a nekmoli profesora posto vidim ne ume da sastavi pravilnu prostu recenicu. O prosto prosirenoj da i ne pricam. Bespovratno sam izgubio 5 minuta i 21 sekundu zivota, dalje nisam mogao da pratim. Da sam Talijanac i da mi ovako lupeta oko Cezara (i korena njegovog kognomena) sudski bi ga gonio. Ur nije ime pojedinca niti titula, Ur je ime mesta. Ovaj mos se uvati sa pokojnim Tudjmanom pod ruku. Stavise u poredjjenju sa istim, Tudjmanova sabrana (ne)dela vizavi istorije Heruvata izgledaju kao raw science.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

:haha: :haha: pa ja kao stažista ovde imam veću platu nego moji roditelji zajedno :haha:

Čak ni ne radim kod njih.

Ali OK je, nismo svi jednakih sposobnosti.

Prva recenica je potpuno nepotrebna,nema razloga za pravdanjem,ovo je yumetal.Dovoljne bi bile poslednje dve. :D

• Upvote 2
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Oпште је познато ...

kakva je ovo budalaština?

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

čujem gomilu gluposti, izvrtanja činjenica, priču u koju samo retardi mogu da poveruju

Edited by Bata Životinja
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

idete li vi u školu, jeste li ikad otvorili udžbenik iz istorije?

Ćiilicu nisu stvorili Srbi

Svastika označava Sunce u svim civilizacijama koje su imale bogove Sunca, nije nikakva srpska ekskluziva

pestanite da lupetate

da li vi shvatate da su ovo najobičnije analogije, a da je analogija najretardiraniji naučni metod?

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...