Stefan34 Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 I ovo http://www.youtube.com/watch?v=fpj0LwV-l50 No shit srblish je bomba madafaka
Guest Bata Životinja Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 klinac, Mel Gibson je snimio film o Isusu na aramejskom, sigurno si ga gledao bez prevoda! uostalom, ja već spomenuh analogije, jbt svi indoevropski jezici imaju isti koren i tu nema spora, ali tu je i poenta, srpski nije koren engleskog niti je engleski koren srpskog, već je hindu koren oba ta jezika možeš ti da nađeš koliko hoćeš sličnosti srpskog sa engleskim, npr čeljade i child, ili bogdan derište, ali to samo znači da oba jezika vuku poreklo iz Indije i nemoj da lupaš više, ovaj Deretić već odavno dokazanu sličnost svih kultura zloupotrebljava tvrdeći da je jedna specifična kultura iznad svih njih, što je debilizam. Engleski bre ima više reči od srpskog, kako može onda da 50% engleskog čine srpske reči kad je engleski bogatiji jezik od srpskog, po gramatici spretniji i otvoreniji za napredak jezika, ima neverovatnu sposobnost stvaranja kovanica što srpski bedno radi. Srpski je toliko siomašan jezik, polupismenih govedara, da je apsolutno smešno da neko tvrdi da je engleski u nekom podređenom položaju u odnosu na srpski. 3 4
sale 3sm Larry Flynt Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 ovo je sa prezentacije knjige u amfiteatru kod autolimara Joce..kasnije je odrzano predavanje u prostorijama u salonu namestaja Srecko, na Smederevskom putu 51a.
Јарослав Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 почео сам да дајем плусеве Трлаји, спремите се за апокалипсу П.С. пуши га, Деретићу
HeLLsarma Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 klinac, Mel Gibson je snimio film o Isusu na aramejskom, sigurno si ga gledao bez prevoda! uostalom, ja već spomenuh analogije, jbt svi indoevropski jezici imaju isti koren i tu nema spora, ali tu je i poenta, srpski nije koren engleskog niti je engleski koren srpskog, već je hindu koren oba ta jezika možeš ti da nađeš koliko hoćeš sličnosti srpskog sa engleskim, npr čeljade i child, ili bogdan derište, ali to samo znači da oba jezika vuku poreklo iz Indije i nemoj da lupaš više, ovaj Deretić već odavno dokazanu sličnost svih kultura zloupotrebljava tvrdeći da je jedna specifična kultura iznad svih njih, što je debilizam. Engleski bre ima više reči od srpskog, kako može onda da 50% engleskog čine srpske reči kad je engleski bogatiji jezik od srpskog, po gramatici spretniji i otvoreniji za napredak jezika, ima neverovatnu sposobnost stvaranja kovanica što srpski bedno radi. Srpski je toliko siomašan jezik, polupismenih govedara, da je apsolutno smešno da neko tvrdi da je engleski u nekom podređenom položaju u odnosu na srpski. Prvo covek te jebe za medalju a ti se palis... Drugo,ko je govedar mamu ti komunjarsku,pa zbog takvih kao ti nismo govedari nego balegari,uostalom sta je sramota i da smo poznati po tome sto izvozimo stoku. To sto ti u snovima jases popove ili tebe jase Kacavenda to je druga stvar! Jos se uvek narod seca Trlaje iz kuce cveca! 2 3
bo88gdan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 klinac, Mel Gibson je snimio film o Isusu na aramejskom, sigurno si ga gledao bez prevoda! uostalom, ja već spomenuh analogije, jbt svi indoevropski jezici imaju isti koren i tu nema spora, ali tu je i poenta, srpski nije koren engleskog niti je engleski koren srpskog, već je hindu koren oba ta jezika možeš ti da nađeš koliko hoćeš sličnosti srpskog sa engleskim, npr čeljade i child, ili bogdan derište, ali to samo znači da oba jezika vuku poreklo iz Indije i nemoj da lupaš više, ovaj Deretić već odavno dokazanu sličnost svih kultura zloupotrebljava tvrdeći da je jedna specifična kultura iznad svih njih, što je debilizam. Engleski bre ima više reči od srpskog, kako može onda da 50% engleskog čine srpske reči kad je engleski bogatiji jezik od srpskog, po gramatici spretniji i otvoreniji za napredak jezika, ima neverovatnu sposobnost stvaranja kovanica što srpski bedno radi. Srpski je toliko siomašan jezik, polupismenih govedara, da je apsolutno smešno da neko tvrdi da je engleski u nekom podređenom položaju u odnosu na srpski. Сиrомашан је теби мозак Kлинац иначе посластица за тебе ово сигурно ниси знао ево мало о твом идолу разочараћеш се сигурно ... 1
Guest Bata Životinja Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Hell, daću ti neko razumno vreme da se izvineš za ovo spominjanje moje majke, nakon toga ti obećavam da ću ti se krvi napiti, sve da si i na Novom Zelandu. 2 5
Demon Seed Posted November 20, 2013 Author Report Posted November 20, 2013 Oce Hriscanin i majku da pomene... 3 1
PajatheTrut Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Можеш само да га повучеш за словенску брадицу, а то што се комплексираш што ти ћалетов деда био србзки православни свештеник је ствар твоје приватности и не треба своје фрустрације дизносиш на форум као претње људима који су на вишем интелектуалном нивоу од тебе. Hell, daću ti neko razumno vreme da se izvineš za ovo spominjanje moje majke, nakon toga ti obećavam da ću ti se krvi napiti, sve da si i na Novom Zelandu. 1
bo88gdan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Hell, daću ti neko razumno vreme da se izvineš za ovo spominjanje moje majke, nakon toga ti obećavam da ću ti se krvi napiti, sve da si i na Novom Zelandu. opasan je bata on je clan uck 1
PajatheTrut Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Мења бирачке кутије на Косову.... 1 1
HeLLsarma Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Hell, daću ti neko razumno vreme da se izvineš za ovo spominjanje moje majke, nakon toga ti obećavam da ću ti se krvi napiti, sve da si i na Novom Zelandu. Nisam psovao licno tvoju majku,al eto izvini,majka je svetinja,ne bih ni ja da meni neku psuje majku. Slobodno ti mene tuci i kolji i pij mi krv po deset puta,al da te pitam : Jel ti mrzis svoj narod? A drugo : Sto se ti nerviras oko Bogdanovih postavljanja klipova? Pa i ja ne verujem u Jocine gluposti,al opet me boli kurac,njegova stvar,mada mislim da on troluje sa tim.
bo88gdan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Nisam psovao licno tvoju majku,al eto izvini,majka je svetinja,ne bih ni ja da meni neku psuje majku. Slobodno ti mene tuci i kolji i pij mi krv po deset puta,al da te pitam : Jel ti mrzis svoj narod? A drugo : Sto se ti nerviras oko Bogdanovih postavljanja klipova? Pa i ja ne verujem u Jocine gluposti,al opet me boli kurac,njegova stvar,mada mislim da on troluje sa tim. o prokleti sarmo brankovicu
HeLLsarma Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Mislim na Jocu. Sto Brankovic? Izvinio sam mu se za majku,ipak je majka svetinja,al to sto je Srbomrzac i komunjara je njegoh pecat i greh, 2
PajatheTrut Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 није него си се усро да те не бије али мајка јесте светиња 1
HeLLsarma Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ma neka bije,al kad se umori,onda nastupa Armada.
kuruz Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Bata nema majku, odrekla ga se kad je slučajno videla šta piše po Jumetalu 2 1
HeLLsarma Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Kokili egzekutor. http://www.youtube.com/watch?v=R20tOWdYBdI E ako sam Dinkic onda sam stvarno Brankovic. A i nije istina da je Brankovic izdajnik,to je samo mit nastao 200 godina posle kosovskog boja.
bo88gdan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Kokili egzekutor. E ako sam Dinkic onda sam stvarno Brankovic. gori si ti od njega ti jednima potpisujes podrsku , u druge se kunes a za trece glasas
HeLLsarma Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ja sam ti prevrtljiv kao sam Belzebub.
PajatheTrut Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) Боље се кријте вас двојица сад. Бата вероватно оштри нож и у себи говори ово : Edited November 20, 2013 by PajatheTrut
Recommended Posts