Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hell, daću ti neko razumno vreme da se izvineš za ovo spominjanje moje majke, nakon toga ti obećavam da ću ti se krvi napiti, sve da si i na Novom Zelandu.

flat,550x550,075,f.jpg

Guest Bata Životinja
Posted

al da te pitam : Jel ti mrzis svoj narod?

Srbi nisu moj narod.

inače, kad kažeš da sam ''srbomrzac i komunjara'' zvuči kao da sam Nataša Kandić.

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Hell, daću ti neko razumno vreme da se izvineš za ovo spominjanje moje majke, nakon toga ti obećavam da ću ti se krvi napiti, sve da si i na Novom Zelandu.

Cuj izvines... Jajolizu, kaze se izvinis, izvines znaci nesto drugo.

• Upvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Ti si komadina budale.

ja se iskreno čudim kako ti nisi srbomrzac

mora da je zbog viskija

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Radoslav Trlajić je bio Beograđanin, koliko znam.

Posted

meni je najveci bedak prethodnih par strana sto sam se podsetio cinjenice da se glas na izborima svakog coveka broji isto, bez obzira sta zna i koliko je sposoban da razmislja. :udri:

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

ja se iskreno čudim kako ti nisi srbomrzac

mora da je zbog viskija

Merchants of brutality

Death our only rule

The doctrine of true Sorabs

Godz of the old school

Die by fucken Sorabs

Ultra loud we slay

Skinned alive you humbly beg for

Death the brutal way!!

• Downvote 4
Posted

E al najjace mi je kad kazem mom prijatelju,koji studira istoriju : A sta ako je ludi Joca u pravu,ako ima dokaze?,on poludi i kaze : To je covece nemoguce!

Guest Bata Životinja
Posted

Hell, ne zasmejavaj me. Da je jedna jedina reč u toj tvojoj pesmici tačna - ja bih možda i dalje bio Srbin.

Srbi su pičke govedarske, koje ti zabijaju noć u leđa čim im se ukaže prilika. Kurve, prevaranti, izdajnici, lopovi.

Ono malo poštenih Srba nije dovoljno da nekako nadjača tu govedinu odvratnu.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

A sta ako je ludi Joca u pravu,ako ima dokaze?,on poludi i kaze : To je covece nemoguce!

Ko kad bi lekaru rekao- sta ako amajlije pomazu u lecenju i nadrilekari imaju dokaze....jednostavno vredja inteligenciju...moze da poveruje Dereticu samo budala koja ce verovati i da zecija sapica umocena u devicinu krv leci giht i zgaravicu

Posted

E al najjace mi je kad kazem mom prijatelju,koji studira istoriju : A sta ako je ludi Joca u pravu,ako ima dokaze?,on poludi i kaze : To je covece nemoguce!

Твој пријатељ медивиста који нема појма да су чекићи коришћени као оружије у средњновековним биткама да велики стручњак заиста ...
  • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...