Guest Bata Životinja Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Aleksandar Makedonski, dakle Grk iz Makedonije
Guest Bata Životinja Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 još jedan razlog da se poklonim velikom Hašimu no, i dalje stoji da je Aleksandar Grk 1 1
PajatheTrut Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 no,i dalje stoji da je Aleksandar Grk Па Грци су Срби. Шта је ту нејасно ? Или ако је Македонски, онда је Македонац, а опште је познато и ван Јоциних тврдњи да су Македонци Сурби. 1 1
metal guru Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 jno, i dalje stoji da je Aleksandar Grk Па Грци су Срби. eto Bato, vidis da nema problema 1
Demon Seed Posted May 28, 2013 Author Report Posted May 28, 2013 (edited) Sto ga nisi uzivo pitao picko ? A u koji kabinet on prima interesente na konsultacije? Mislis li ti da on voli da izlazi na oci ljudima kojima nije isprao mozak takvim sranjima? Sedi u misijoj rupi, pojavljuje se po underground televizijama i uploaduje klipove na youtube, kao Gospodar Vremena. Ti ako volis, imas njegov broj telefona na netu pa ugovori dejt. A da zazmurimo na sav besmisao koji covek emituje, nikako mi nije jasno kako vi koji se busate da ste veliki pravoslavci mozete da verujete jebenom subotaru. Edited May 28, 2013 by Demon Seed 2 4
bo88gdan Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Од нас су и писменост примили ... A u koji kabinet on prima interesente na konsultacije? Mislis li ti da on voli da izlazi na oci ljudima kojima nije isprao mozak takvim sranjima? Sedi u misijoj rupi, pojavljuje se po underground televizijama i uploaduje klipove na youtube, kao Gospodar Vremena. Ti ako volis, imas njegov broj telefona na netu pa ugovori dejt. A da zazmurimo na sav besmisao koji covek emituje, nikako mi nije jasno kako vi koji se busate da ste veliki pravoslavci mozete da verujete jebenom subotaru. On je duhovni Jevrej cak se i obrezao ! 3 1
Demon Seed Posted May 28, 2013 Author Report Posted May 28, 2013 Obrezivanje nije stvar duha, nego kurca Tim gore onda ako je jevrej, jer judeo-masoni prave koka-kolu od pepela dece, to je tajni sastojak 1 2
Guest Bata Životinja Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Па Грци су Срби. Шта је ту нејасно ? Υποθέτω ότι θa κaτaλάbετε όλa όσa λέτε, γιaτί μιλάω aκόμη Σερbίaς, ελληνικά, σερbικά, aπό τότε, κaι δεν υπάρχει aμφιbολίa, είμaι εντελώς, εντελώς aρκετά ο κaλύτερος τύπος, κaι Είστε ένaς aνόητος eto Bato, vidis da nema problema što bi rekli Srbi: δεν υπάρχει πρόbλημa ! 1
PajatheTrut Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Υποθέτω ότι θa κaτaλάbετε όλa όσa λέτε, γιaτί μιλάω aκόμη Σερbίaς, ελληνικά, σερbικά, aπό τότε, κaι δεν υπάρχει aμφιbολίa, είμaι εντελώς, εντελώς aρκετά ο κaλύτερος τύπος, κaι Είστε ένaς aνόητος što bi rekli Srbi: δεν υπάρχει πρόbλημa ! Још кад би имао благе везе шта ту пише. 2 2
Guest Bata Životinja Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Још кад би имао благе везе шта ту пише. ali ti zato možeš da mi objasniš šta braća Srbi govore 1
PajatheTrut Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 ali ti zato možeš da mi objasniš šta braća Srbi govore Како бих ја то знао ? 2 1
Guest Bata Životinja Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Grci su Srbi, dakle, Grci pričaju srpskim jezikom, ja, Hašim, ne razumem, ali ti kao pravi Srbin sigurno sve znaš 1
PajatheTrut Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Grci su Srbi, dakle, Grci pričaju srpskim jezikom, ja, Hašim, ne razumem, ali ti kao pravi Srbin sigurno sve znaš Мојне бити такав шиптар. Ово није СрБски језик,него Грчки,ако си приметио, а ја, Грчки не говорим. 1 1
Guest Bata Životinja Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Па Грци су Срби. . Koji Grci su Srbi ako niko od njih ne govori srpskim jezikom?
PajatheTrut Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Koji Grci su Srbi ako niko od njih ne govori srpskim jezikom? Изопачили су се, али Грци су паметни,схватиће да су Срби... Hashim H. Thaçi quoted a post you made 7 minutes ago 1 1
MegaDave90 Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 http://www.vaseljenska.com/vesti/dr-djankarlo-tomecoli-ticijani-minojska-kultura-je-slovenska/
HeLLsarma Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Lepo covek kaze,Sloveni a ne Srbi. Srbi su tek posle nastali. JEBO VAS JOVAN SERETIC ! 3
Recommended Posts