Gospa na Sivcu Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 WHO IS REVOLVER? Potrebni su online promoteri, statisti, modeli... Postanite deo nezavisnog art-projekta REVOLVER! Vise informacija i prijave na Fejsbuk grupi projekta: https://www.facebook...62477850492583/ 1
Lunar Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 O cemu je rec ovde? Mislim, da bi dobio i jednu informaciju, moras da lajkujes stanicu.... no way bro...
Генеральный Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 оно што колега Лнуар покушава да каже је да мораш да приложиш неке своје фотке, иначе нема лајковања брате човече 3 1
Vlaja Buraz Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Секта... са мачкама готичаркама. Не контам чему вам служи фејзбук профил ако нећете лајковати овакве ствари.
Gospa na Sivcu Posted March 20, 2013 Author Report Posted March 20, 2013 (edited) Evo prilazem svoju fotografiju, u vezi sa projektom. Ovako, nije stranica, i niko ne skuplja lajkove, opustite se Link je za grupu, za one koji zele da se pridruze. Pise vam, potrebni su online promoteri, statisti, modeli itd., ako ste zainteresovani posaljite zahtev za ulazak u pomenutu grupu. Sve dalje informacije cete dobiti od vodje projekta kada se zavrsi formiranje celokupnog tima. Ja sam samo mali glasnik. Edited March 20, 2013 by Gospa na Sivcu 2
Zen Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 misteriozno obicno jednako sranje al srecno vam bilo bar neko nesto da radi
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Ali debilno je oglasavati negde nesto da bi otisho na nesto drugo, da se registrujes ,da bi ti objasnili sta oglashavaju .
Vitamin K Experience Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 (edited) Po mrlji krvi koja me podseća na siluetu žene ukombinovanu sa nišanom pretpostavljam da je neka feminazi dizajnerka u pitanju, ili serijski ubica muškog roda koji želi da kliknem na neki tamo link i pokupim viruse od njega. U svakom slučaju imam osećaj da bih dobio duplu sidu u kažiprstu ako bih otvorio taj link. Edited March 20, 2013 by Vitamin K Experience 1
Gospa na Sivcu Posted March 20, 2013 Author Report Posted March 20, 2013 Hvala Zen. Da ne ponavljam 3. put, pise vam sta se trazi. A sto se tice Fejsbuka, ni ja ga ne volim, ali je odabran kao sredstvo komunikacije iz prostog razloga sto je 99 % ljudi tamo. Dosta ljudi su stranci, a grupa u kojoj su objedinjeni svi clanovi je najefikasniji nacin da se odrzi istovremena komunikacija u toku projekta. Nadam se da je sad najzad jasno. Kao sto rekoh, ja samo prosledjujem info, ko zeli da bude deo tima neka se prijavi. ;-) 1
Zen Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Mislim da ce dosta potencijalno zainteresovanih izgubiti tim hermeticno-megalomanskim pristupom.
lemmy sixx Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Kao sto rekoh, ja samo prosledjujem info, ko zeli da bude deo tima neka se prijavi. ;-) Tima za sta?Sverc belog roblja?Klub fanova Dzon Vejna i Sledz Hamera?Unija za legalizaciju teskog naoruzanja?Za sta vam statisti trebaju,za pokretne mete? Zen je u pravu.Masu ljudi cete privuci tim stavom "Prikljucite nam se iako nemate pojma o cemu je rec,zbog cega se prijavljujete,ko smo mi i sta hocemo!",razbicete jebote.Uostalom,ni vi verovatno ne znate sta hocete.Alternativci. 8 3
M-16 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Iscimajte Kuruza da odradi neki fotosešn sa novim slušalicama 2
WIZARD OF GORE Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Lemi izdominirao pošteno, potroših sve pluseve
Мајор Гашпар Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Леми конзервативац не разуме ту тајновиту модерну уметност.
Berliner Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 prejadne su grafike sto ovaj lik kaci na temi btw, mora se i to reci
Berliner Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 ma brava. ovo nema veze ni sa umetnoscu ni sa kulturom ni sa medijima, zapravo ni ne znamo sa cim ima veze. obican spam. samo principijelno. 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 :rockdevil: http://www.youtube.com/watch?v=dF6HIiWCh7k
Recommended Posts