Buddha Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 nisam imao ashes jbg, poneo sam bio samo neku hrpu diskova koja je jos ostala od prvih underworld dana kad sam pustao tamo ziku 2006, i to onaj deo diskova koji se nije zagubio negde u medjuvremenu mada, najbolje pesme su bile kasnije, pogotovo kad mi je vini trazio jesus christ pose pa smo se drali i sinhrono udarali u onaj metalni sank mdb prozivke su stara zajebancija, uvek vole da provuku tu foru cim im neko trazi dying wish i slicno
Sandman Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Odlicno je bilo, samo sam malko razocaran jer sam ocekivao jos poneku pesmu. Posebno sam se smorio kada sam video da je Angelica bila na planiranoj listi. :/ Hajlajt koncerta verovatno Forgotten Hopes i Denijevo "I ain't takin' no shit, I'm playing Wasted Years by Iron Maiden". I isto zamerka na gorepomuneto ponasanje pojedinih clanova publike, al' jebiga.
Buddha Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 imao sam undertow ali nekako nisam mogao da ga uklopim a i kapirao sam ta pesma bi pobila ljude
ZheX Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Predobro je bilo sinoc. Danny i Vincent apsolutni kraljevi, imaju harizmu za izvoz. Odlicna svirka, i komunikacija sa publikom skroz na mestu, a publika je meni bila ok, pa valjda je dobro kad pevaju svi, ok za dranje Silent Enigma i Slejer, to je nepotrebno, a ovako je sve bilo na mestu. Smekerska obrada Wasted years, odlican potez. Ja sam prezadovoljan koncertom.
forever*autumn Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 ako me secanje dobro sluzi, Danny je Wasted Years svirao i kad je nastupao sa Duncan-om.
Buddha Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 jeste, sa wasted years je otvorio koncert tada ovo je lista od tada: wasted years fragile dreams leave no trace are you there forgotten hopes / destiny is dead lost control inner silence one last goodbye big love high hopes temporary peace flying angelica destiny hide your love away norwegian wood mother
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted April 29, 2013 Author Report Posted April 29, 2013 Hvala svima narode, prelepo vece za zatvarnje klubske sezone sa nase strane. Nastavljamo na jesen. \m/ 2
Gospa na Sivcu Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Trebali su oni malo više druže sa nama, ipak je organizator obećeao neko potpisivanje dikova i fotkanje, a jedva smo Vincenta na kratko uvatili. Potpisivanje... LOL Kako to mislis, trebalo je da se druze vise? Ostali su posle koncerta u Ganu, pili i djuskali, slikali se, potpisivali, pricali sa nas dvadesetak koji smo bili tamo, ja konkretno do 3, ne znam do kad su oni. Funniest moment: Vinsent koji djuska sa svima uz "Gay bar" XD Predivna svirka, nadam se da ce da odrze obecanje vezao za koncert u punom sastavu kad zavrse album.
Јарослав Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Trebali su oni malo više druže sa nama, ipak je organizator obećeao neko potpisivanje dikova i fotkanje ipak je organizator obećeao neko potpisivanje dikova potpisivanje dikova dikova DAMN!
Lou Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 to je nekako standard kod nas, svaka akusticna ili post rock svirka je propracena preglasnim brbljanjem jednog dela publika. ljudi nemaju opstu kulturu ponasanja. veceras izdominirala ekipa kod sanka, nisu prekidali sa pricom. Po pravilu, uvek je tu ekipa od tonca do šanka koja služi da bude viđena i smeta ljudima koji su tu zbog muzike.
Recommended Posts