Runner Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Sinoc sam imao priliku da pogledam uzivo Ti. Vidjeti onaj razjapljeni osmijeh k'o sa Grobovog avatara uzivo je bilo neprocjenjivo iskustvo. Bio sam daleko od bine, pa nisam mogao da ustanovim da li je Trajce bio u papucama, ali s obzirom da mu se na kraju koncerta u ruci pojavila kao neka espadrila o koju je lupkao, cini mi se, mikrofonom, zakljucujem da nije (bio u papucama). Quote
Demon Seed Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 E jebiga, ja se nešto prebacio da su u sledeći četvrtak. Samo hašiši i trigerovana papuča Quote
Demon Seed Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Ne vidi ti se devijantna umetnost Quote
Baal Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 (edited) @Lou Offtopicuješ Edited August 1, 2015 by Baal Quote
Face Of Melinda Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 GrobTi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Svi Quote
HUMAN Posted November 22, 2016 Report Posted November 22, 2016 jbt. tek sad provaljujem ko je Grobodanov avatar Quote
Runner Posted November 17, 2017 Report Posted November 17, 2017 Bila bi gre'ota ne šerovati ovaj plakat okačio sam ga na imgur za svaki slučaj, jer će ga sa Eventim stranice kad tad izbrisati. jeste skontali da se gosti zovu Turisti?? kapiraš ono - T(urist)i Got it? 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 Надовезујући се на рад талентоване групе Петрол, која јој претходи, они су у наш рокенрол речник унели појмове неопсиходелије, инспирисане звуком раних Velvet Underground. Ide se.. Quote
Grobodan Posted November 23, 2017 Report Posted November 23, 2017 Ne zna se koji je bend bolji. I nova Ti rstva kida. Quote
Kumodraski Vo Posted November 23, 2017 Report Posted November 23, 2017 Hahahah srpski CopperCab Quote
Runner Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Meni nije jasno kako su oni uopšte uspjeli da dobiju vizu za Britaniju i da odu tamo da snime onaj spot što stoji par postova unazad. Quote
Haos sam ja Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Meni nije jasno zasto se ovakvim bendovima pridaje znacaj. Simpa background muzikica i nista vise od toga. Quote
Recommended Posts