[Nocturno] Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 (edited) MJÖLNIR Promotions & ZLABOG Promotions predstavljaju: http://www.facebook....olnirPromotions https://www.facebook...ogPromotions666 Unchained Wolves in Belgrade! Destroyer 666 (black thrash legende - Australia) https://www.facebook...estroyer666page KROW (death thrash metal - Brazil) www.krowmetalzone.com INFEST (death thrash metal - Serbia!!!!) http://www.myspace.com/infestserbia + jos dva benda koja ce biti naknadno objavljena! 08.10.2013 Gun Klub, Beograd, Serbia - Ulaz - Pretprodaja 10e, 13e na dan koncerta - Pretprodaja od 01.06. - Limitiran broj ulaznica! Pretprodaja: Beograd - Felix Shop, Sremska 6. Tel: 011/2636-914 Novi Sad - Mungos Shop, Njegoseva 14. Tel: 021/527-260 Edited April 5, 2013 by Lou 2 1
Angelystor Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Posecuje se no koj' kurac! Samo da i ovi Australijanci ne ispale :] 1
[Nocturno] Posted June 6, 2013 Author Report Posted June 6, 2013 Karte mozete uzeti u Felixu (BG) i Mungosu (NS). Mozete naruciti i na [email protected] ako zelite da vam stignu na kucnu adresu.
[Nocturno] Posted June 8, 2013 Author Report Posted June 8, 2013 Koncert je pomeren za 3 nedelje tj. 29.10.2013. Zamolicu moderatore da promene u naslovu.
Apostat Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Kad Australijanci dolaze, koncert mora da se otkaže, ili u najboljem slučaju pomeri. Ne da nam se s kengurima. 1
COA_Metal_666 Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Uuu i Destroyersi moraju da se overe !! Gledoa ih U becu pre par godina , Satanic Speed Metall! kratko svirali tada ali nema veze , opet ih gledamo u bGu ! 1 1
Talvi Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Here is the statement of KK from D666 for this unfortunate cancelation: To all promoters/bookers for the proposed Destroyer 666 tour in Oct.I have come to the decision ,with Coros agreement,that its best to cancel the tour and resume the idea next year. The problem being our regular bassist was unable to do it,thus I have been training up a replacement over the past 4 months. Unfortunately hes from Iran,and has only a certain type of passport which could cause a lot of problems at certain Border Controls and may well prove fatal to many of the shows. Its a great risk and a great unknown which lead me to this regretful decision. This has only increased my hunger to visit your countries and, all willing, I would like to kick-start this idea next year. by which time we will have a new album released which can only help matters. Onwards and Upwards KK
Demon Seed Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Ae bre ja cu im sviram bass, sta jedu govna, Cuj trenira basistu 4 meseca, zamislio tamo nekog Iranca da mu svira, kupio mu bass i otkucao mu tabove... A smrdelo mi je na otkazivanje kad sam video novi post na temi, pa reko sta ja jedem govna, sigurno nije, i udjem na temu, ono kurac. 2 6
azal Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 jebote kako nisu mogli nekog i evrope da nadju?
Talvi Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 a i da priprema lika 4 meseca, ja sam uveren da se, ako već znaš da sviraš bas, dobar deo njihovog seta može za 4 dana navežbati, ovako kao da ga je za filharmoniju pripremao
Јарослав Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 јеботе, ми кад смо почињали са бендом, нашли смо басисту који слуша дет метал, треша се у животу није латио, а лик је за једно поподне скинуо 7 обрада које смо сутрадан свирали на проби
Demon Seed Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Warslut voli kad mu Iranci sviraju prstima
Јарослав Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 организатор 'ладно још увек не зна да је све отказано
[Nocturno] Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 Organizator zna odavno za "problem" ali ceka i zvanicni odgovor od Destroyera 666 posto su im ponudjene neke opcije.
Angelystor Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Dark Tranquillity moze na turneju bez basiste, a ovome je to sad odjednom to toliko jebeno bitan elemenat muzike, 'ajde molim te...
Јарослав Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 малопре се Никола јавио на фб, каже не зна о чему се ради, па због тога рекох то
Demon Seed Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Dosta sa Nikolama na fejsbuku vise 1
[Nocturno] Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 To je to, dobili smo i zvanicnu potvrdu, koncert je otkazan. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti na istom mestu gde su kupljene. U ime Zlaboga i Mjolnira - hvala svima na podrsci, ovakva sranja se desavaju i mi tu ne mozemo nista.
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Dosta sa Nikolama na fejsbuku vise
BLAGOJE Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 miki maus bend,kad za 4 mjeseca ne moze naci nekog ozija da ga nauci linije
Demon Seed Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Ne razumes ti to, mora biti Iranac
azal Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 ne treba im ozi, oni valjda svi zive u evropi sad koliko sam skapirao
Recommended Posts