Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja im pravim sajt. Onako zagrljeni u metal pozi a iza neko srce i ispod " Pomozite da dovedemo Asfiks u Beograd <3"

Edited by ShinigаmY
  • Upvote 1
Posted

али Лаза на тој слици под обавезно мора да носи ону розе мајицу (са једнорогом, ако се не варам)

јуникорн... д брутал веј

Posted (edited)

Tebe cu da ubacim onu fotku sa kantom kao testimonials i iz kante izlece onaj chat bubble, i napisemo neki text " Ja sam podrzao za metal! A vi?"

може :3

Edited by Јарослав
Posted

Sta bre ne ide, samo da svako ko da pare dobije neku low budget kartu ili priznanicu, udari pecat i vozi. Nema Asphyx dok se bagra ne pokrene.

Ja 'ocu i Marduk/Grave paket

Posted

Marduk / Grave na ovoj turneji gdje Marduk svira dva cijela albuma bi bilo fenomenalno, ali gotovo je, mislim da je već zaokružena turneja. Samo Ljubljana od ex-Yu.

• Downvote 1
Posted
' timestamp='1382708181' post='2696585']

Ti si nas Saul Goodman. :mhihi:

morao sam da guglam da bih video o kome se radi, kad ono opet serija koju nisam gledao :D

radiću za džabe ako dovedete Anaal i Secrets of the Moon/Farsot paket :D

za Bolt Thrower bih ja vama platio :D

Posted

Sjebali ste temu, jebem vas u usta. Danas sam kupio odelo kao sto je Kuruz nosio na certu, mislim da ce to biti novi dresscode za sve

tako treba

i ovi iz benda su nosili odela, sve je jasno

Posted

morao sam da guglam da bih video o kome se radi, kad ono opet serija koju nisam gledao :D

Anaal i BT - radio bih uvek, makar prs'o da nemam da jedem mesecima. :)

Posted

To care. :D

Posted
onaj buklet sa cdja im je mnogo glup, pola reci ne moze da se procita, sve nesto mracno

slazem se, prvo sam mislio da sam dobio neki sa greskom.

Meni je tako na digipaku, je l' isto na standardnom izdanju?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...